-
"Dawnguard hodnotenie Games 5-10. A teraz: Dawnguard, na Video Game Awards 2012, kde sa každoročne usporadúvajú najprestížnejšie herné ocenenia, je najlepším DLC roka" - - - "ako si čitatelia tiscali games, môžu na základe recenzií vytvoriť názor na hru či DLC"
Aha, takze udelat si nazor znamena podivat se na cislo a vedet, ze to na VGA dostalo cenu...to mnohe vysvetluje. Libi se mi taky, jak oznacujes za manipulaci nazory, ktere nejsou stejne jako ten tvuj. Fakt skvelej prispevek. -
Pro mě F2P není hraní zdarma. Pro mě je to systém, který mi dovolí si hru vyzkoušet mnohem více, než kdybych měl k dispozici nějaké demo či trial verzi a následně se rozhodnout, zda-li si za hru zaplatím či ne. Problémem je, že řada hráčů si myslí, že F2P je prostě hraní hry zcela zdarma a pak jim vadí, že to tak mnohdy není. Jenže nemůžete od autorů her čekat, že budou pracovat zdarma, no ne? Špatný pohled hráčů na F2P částečně tedy vychází z jejich naprosto nereálného a chybného pohledu na tento model.
A co je lepší? Koupit si přehypovanou hru a pak zjistit, že je to blbost, nebo že to prostě není hra pro mě (BF3, GW2), nebo si nějakou hru vyzkoušet a pak se rozhodnout, zda-li to za ty peníze stojí (třeba Planetside 2)? V tom je největší výhoda F2P modelu. -
Hovoríš tu o tom, že máme mať vlastný názor, a pritom serveru vyčítaš, že sa nenecháva ovplyvňovať tými najkonzumnejšími médiami... Tak sa už prosím ťa rozhodni *7*
-
beca: Aha, už jsem si myslel, že to je nějaký slang. *3*
smejki: Ještě přihoď "nejoptimálnější". *15* -
já si spíš myslím, že je nejvíc nejlepší.
-
pro kristovy rány
-
To byl vtípek *4*
-
dovolil bych si tvrdit, že i Ghost Recon Online, či Heroes of Newerth fungují skvěle též.. nemám pocit, že by mě to v něčem omezovalo a nakupovaní itemu není tak drasticky omezené jako v jiných hrách (viz. Battlefield Play4Free, kde se mi z toho systemu chtělo až zvracet)
-
Vím, že budu označen za grammar nazi, ale co to je "krupulentní"? Ve slovníku to slovo není a na googlu je jen jeden jediný odkaz. *15*
-
Nechápu proč, je to naprosto krupulentní výraz...
-
Amen.
-
Člověk co bere VGA vážně nepatří na tenhle server.
-
je dobře, že si to hodnotí podle sebe. Pro mě je důležitější samotný verdikt než číslo, a když si vybírám hru, určitě to není jen podle hodnocení na games :)
-
Kto si to všimol? Hodnotení hier na Games tiscali, hodnotenie za českými hranicami a úspech hodnotenej hry na trhu? Napríklad: The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard hodnotenie Games 5-10. A teraz: Dawnguard, na Video Game Awards 2012, kde sa každoročne usporadúvajú najprestížnejšie herné ocenenia, je najlepším DLC roka !!! Pokojne si to môžete potvrdiť trebárs aj na Steame ... Tak mi už niekto vysvetlí, ako si čitatelia tiscali games, môžu na základe recenzií vytvoriť názor na hru či DLC ? Nemá byť účelom recenzie hry práve to, aby vám pomohla sa čo najlepšie zorientovať na trhu hier? Plnia na Games recenzie naozaj ešte tento účel? Mám pocit, že hodnotenia sú tu písané od brucha, asi podľa nálady, a nie objektívnych skúseností s hrou. Nezabudli recenzenti naozaj hrať hry? Tento rok som sa na Games stretol s ešte väčšími nedostatkami ako minulý, a aj keď som čitateľom tohto webu po mnohé roky, až teraz viedlo k tomu, že som sa zaregistroval a začal komentovať recenzie. Nedalo mi totiž spávať, ako sa tu manipuluje s čitateľmi, ktorí sú viazaní na informácie týchto stránok, keďže na weby iných recenzentov hier podľa mňa chodia zriedka. Ľudia, nenechajte si usmerňovať vlastný pohľad na hodnotenie hier, podľa tunajších článkov ...typu napr.: "podľa recenzie a komentárov som sa rozhodol, že hru nekúpim" PS: inak želám všetkým hráčom veľa dobrých hier do nového roka *14* ... a recenzentom na Games..trošku viac zodpovednosti :)
-
O tom tu chlape píšem celý čas....ale deti, čo nechodia čítať recenzie inde, alebo nehrajú hry ešte pred prečítaním recenzie, tu vykrikujú slová typu "Aleš si best" A to nehovorím o spoileroch v recenziách...totalka *10*
-
Jasně, ale tohle moc výborný jsem nikde neviděl. *3*
-
Ne, on tím prostě myslel, že ten článek je příliš dobrý.
-
To je nějaký češtinářský kočkopes, ne? *4*
-
Tohle nejsou moc dobré příklady, protože Vlave si může dovolit (a pravděpodobně to tak i je) provozovat tyto hry i s nemalou ztrátou, protože jde defakto o reklamu na Steam, Steam Market, Steam Worksphop...
-
Osobne mam s F2P taky isty problem ako s modelom DLC,ked zaviedli prvy krat model DLC niekedy v case Oblivionu tak ti boli schopni predat kona za 10$, ktory bol uplne na nic a aj za tie roky sa vacsina firiem nenaucila robit DLC tak aby za nieco stali,pri vacsine z nich je zly pomer cena/vykon,maju problem urobit zmysluplny pribeh pre 3 hodiny obsahu alebo to normalne implementovat v ramci hry ci na zaciatok alebo na koniec tak vacsinou je to v strede,proste urobit dobry datadisk ako sme ich poznali v minulosti je podla mna o vela lahsie ako urobit dobre DLC a to iste F2P,ktore sa da velmi jednoducho pokazit,lebo ak ziadne F2P nemas tak sa sustredis na hru a tym to konci,ked F2P mas tak ho musis urobit tak aby ti to neskurvilo samotnu hru,co je ocividne dost problem pretoze vela F2P proste nefunguje,takze urcite sa to casom zlepsuje ale aj ked ekonomicky je to pre firmy super tak cele F2P je imho setback pre hry samotne.