-
moc výborný článek
-
Jde o to, jak je to zpracované. Pokud si do hry nakupuješ předměty, které jde jednoduše ztratit a pay 2 win je nastaven tak, že je budeš kupovat často, tak se mi to nezdá moc férové. Ve výsledku bys za hru mohl zaplatit více, než by byla její reálná hodnota, kdyby se prodávala. Ale to se samozřejmě bavíme o pay 2 win přístupu, který v těch kvalitních f2p hrách není, nebo je minimální.
-
Proc nastava problem? Zdarma si hru otestujes a kdyz zjistis, ze je dobra a chces vic, tak do ni investujes. Prece nemuzes ocekavat kvalitni hry zdarma. Ber to jako moderni formu demoverze.
-
Mam Vitu od března a na nedostatek her si nemohu stezovat, vzdyt tech zajimavych a hratelnych je dost. Zarazejici je spise jejich nizke hodnoceni nekterych her, ktere je imho nezaslouzene. Ale i tak Games dalo 3x 9/10 a 9x 8/10. A to jeste treba Uncharted, Mortal Kombat a Unit 13 bylo hodnoceno 7/10, coz je imho uplne mimo. Dale nebyly hodnoceny vyborne Sillent Hill, Tales from Space, Gravity Rush a dalsi. V podstate Games vubec nerecenzuje exkluzivni Vita tituly, takze soudim, ze Vita hry redakce nezna a soudi ho tak jen na zaklade dojmu a predsudku, nikoli realne zkusenosti (otestovali jen neco v dobe launche a tuto dobu take jako jedinou hodnoti pozitivne).
-
F2P skvěle funguje v Team Fortress 2 a Dota 2, takhle by to mělo bejt všude.
-
Podle mě je F2P skvělá věc - hraj a zaplať kolik chceš (klidně i nic). Třeba Planetside 2 je oproti Battlefieldu a CoD pořádná multyplayerovka se kterou je mnohem víc zábavy a to je F2P. Problém nastává když se objeví F2P hra s modelem Pay to Win kde člověk nemá šanci pokud si nekoupí hromady věcí za reálný peníze
-
nehulím a jsem na tom stejně
-
nemas tolik hulit.
-
Sakra a všechno to šlo kolem mě.
-
"Podle nás totiž není free to play model vadný sám o sobě, může být jen vadně implementovaný."
Přesně! Doufám, že to konečně hráči pochopí! Pořád tu vídám bezhlavou kritiku F2P - všechno co je F2P, je hned špatný bla bla bla. Jenže tak to není. *3*