-
Prohrálo v sekci, kterou vybíral vybraná redaktor. Nyní vybírala celá redakce, tak toto se na to nevztahuje. Ale to ty určitě víš. Pravidla jsou pravidla :D
-
GTA 5 je na tom podle me stejne jako AC 4: Black Flag, ty hry maji svoje silne a slabsi stranky, ale hlavne v pripade srovnani tehle dvou her je nefer rict o jedne, ze je to "nic moc" a druha "naprosty skvost". Podle me jsou obe vice mene kvalitni stejne, je to jen na individualnim vkusu co komu vic sedne a co ma naladu hrat.
-
500K liber *3*
-
Já si zvedám náladu tvorbou toho borce:
http://www.youtube.com/user/CaryMaryFuck
*1* -
http://randomgifs.com/images/idgafwytb.gif
když si to na games myslí, tak klidně. já jsem hrál z loňska asi tak tři hry takže si sám rozhodnu o tom, co bylo nejlepší -
Ona to nebyla až tak strašná hra, jenom to bylo obrovské sklamání
-
Já jej nehrál, takže nesoudím. Jednoho kamaráda šíleně bavilo, druhý to ani nedojel, protože ho to přestalo bavit.
-
Já čekal, že vyhraje Last of us. Ale je pravda, že proti námořnickýmu chorálu to bodovat nemůže. *7*
-
Asi nebylo dost dobré no. Soudil jsem to podle sebe :)
-
GTA to být nemohlo, protože prohrálo ve "své" sekci.
-
Člověče, ani nevím proč, ale mně ten tvůj Čáryfuk vždycky dokonale zvedne náladu *1*
-
Hahahaha, ale já jsem spokojen, už jsem se bál že vyhraje Gone Home.
-
Já k tomu přistupuji tak, že AC IV je špatná hra a tyto 2 co jsem napsal jsou mnohem lepší.
-
GTA bych bral, opravu pokrok co jsem mohl konečně vidět.
-
Souhlasím. To, že se snaží hra používat i historické reálie ji rozhodně povyšuje (o kousíček) právě nad GTA 5 nebo Last of Us. Člověk hraje a ještě se může přiučit, byť to v tomto případě nemusí být samozřejmě akurátní. Člověka to pak donutí hledat i další informace.
-
Hra se skvělým příběhem, nádherným prostředím, skvěle udělanými zbraněmi a nejlepší vedlejší postavou vůbec. Rozhodně lepší než hra, která má se svým jménem máloco společného. Lepší než hra, která je plná bugů, která je špatně optimalizovaná a ve které máloco funguje tak jak má.
-
Co je noveho v GTA (zmeny v konceptu, za novinku fakt nepovazuju ze muzes ridit ponorku napriklad) oproti novinkam v ramci serie AC? V tomhle je to uplne stejne a navic nevim proc by nutne musela porad nejaka hra prinaset novinky? Drive tyu byly skvele serie her jako Fallout 1, 2 - Baldur's Gate 1, 2 nebo Gran Turismo, Tomb Raider, 1, 2, 3 Metal Gear Solid, ktere prakticky taky porad kopirovali a lidi to porad bavilo hrat...
Nejsem zadny fanousek serie AC - hral jsem 1, 2 a ted 4 dil, ostatni spin-offy a 3 dil ne. Jenom muzu rict, ze AC 4: Black Flag me po dlouhe dobe bavila jako maloktera AAA hra za posledni roky.
Grafika je na velmi slusny urovni (hral jsem PC a PS4 verzi) a krasn, malebne vykresluje Karibik.
Pribeh (pokud se zajimas hloubeji o piratstvi) je napadite a hodne dobre poskladany kde kombinuje realne postavy, jejich skutecne zivoty, udalosti, mista a pridava k tomu nenasilne pribeh Edwarda - Abstergo nijak nerusi, skoro ho hrat nemusis.
Zabavna hratelnost - je pravda ze obtiznost neni nic moc, ale souboje, namorni bitvy, parkour a intuitivni ovladani proste funguje a je Zabava hru hrat a i se do ni vracet - treba si jen dat par namornich bitev pro odreagovani apod. Neni tam nejak exgremne bugu, volnost se plavit, toulat po svete, hledat poklady, vykradat vraky lodi, vylepsovat svou lod Jackdaw, bitvy s legendarnimi lodemi, nektere rozmanite mise apod.
Audio-vizualni kvality hry jsou na rovnez velke urovni - zvuky, soundtrack, piratske shanties, animace postav, atmosfera Karibiku, namluveni hlavnich i vedlejsich postav - Edward, Blackbeard, Hornigold, Adewale, Bartholomew Roberts, Anne Bonny je excelentni...
Emotivni okamziky, nejmene dva az tri za cely pribeh musi ve vetsine lidi vzbudit nejake hlubsi pocity, navic je to mnohdy dokreslene na pozadi hodne trefnym hudebnim doprovodem. V rpibehu je hodne postav, ktere nejsou cernobile a jsou pomerne dost vyrazne, ze i po dohrani si na clovek vzpomene. Predevsim je tahle hra hlavne ZABAVA at uz to clovek hraje par hodin v kuse, hlavni pribeh, jenom se tak toula po svete a plni sidequesty nebo si to jen tak zapne na par minut kvuli namorni bitve jenom pro odreagovani. -
No Rockstar to většinou pak zabije konverzí na pc.
-
Smutný je "psychopat" dá Assassins Creed 3 7/10 a pak tři měsíce brečí v každym druhym článku jak strašně špatná je to hra.
-
uprimne cekal někdo ze to vyhraje něco jiného ? ja cekal AC nebo GTA.