Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prohrálo v sekci, kterou vybíral vybraná redaktor. Nyní vybírala celá redakce, tak toto se na to nevztahuje. Ale to ty určitě víš. Pravidla jsou pravidla :D
  • martin.mares.984
    GTA 5 je na tom podle me stejne jako AC 4: Black Flag, ty hry maji svoje silne a slabsi stranky, ale hlavne v pripade srovnani tehle dvou her je nefer rict o jedne, ze je to "nic moc" a druha "naprosty skvost". Podle me jsou obe vice mene kvalitni stejne, je to jen na individualnim vkusu co komu vic sedne a co ma naladu hrat.
  • Llour
    500K liber *3*
  • Keyz
    Já si zvedám náladu tvorbou toho borce:
    http://www.youtube.com/user/CaryMaryFuck

*1*
  • ringmancz
    http://randomgifs.com/images/idgafwytb.gif
    když si to na games myslí, tak klidně. já jsem hrál z loňska asi tak tři hry takže si sám rozhodnu o tom, co bylo nejlepší
  • Ona to nebyla až tak strašná hra, jenom to bylo obrovské sklamání
  • Veskoslav
    Já jej nehrál, takže nesoudím. Jednoho kamaráda šíleně bavilo, druhý to ani nedojel, protože ho to přestalo bavit.
  • Já čekal, že vyhraje Last of us. Ale je pravda, že proti námořnickýmu chorálu to bodovat nemůže. *7*
  • Keyz
    Asi nebylo dost dobré no. Soudil jsem to podle sebe :)
  • Veskoslav
    GTA to být nemohlo, protože prohrálo ve "své" sekci.
  • Člověče, ani nevím proč, ale mně ten tvůj Čáryfuk vždycky dokonale zvedne náladu *1*
  • Kozy
    Hahahaha, ale já jsem spokojen, už jsem se bál že vyhraje Gone Home.
  • fallanga
    Já k tomu přistupuji tak, že AC IV je špatná hra a tyto 2 co jsem napsal jsou mnohem lepší.
  • Keyz
    GTA bych bral, opravu pokrok co jsem mohl konečně vidět.
  • Souhlasím. To, že se snaží hra používat i historické reálie ji rozhodně povyšuje (o kousíček) právě nad GTA 5 nebo Last of Us. Člověk hraje a ještě se může přiučit, byť to v tomto případě nemusí být samozřejmě akurátní. Člověka to pak donutí hledat i další informace.
  • fallanga
    Hra se skvělým příběhem, nádherným prostředím, skvěle udělanými zbraněmi a nejlepší vedlejší postavou vůbec. Rozhodně lepší než hra, která má se svým jménem máloco společného. Lepší než hra, která je plná bugů, která je špatně optimalizovaná a ve které máloco funguje tak jak má.
  • Veskoslav
    No Rockstar to většinou pak zabije konverzí na pc.
  • Smutný je "psychopat" dá Assassins Creed 3 7/10 a pak tři měsíce brečí v každym druhym článku jak strašně špatná je to hra.
  • uprimne cekal někdo ze to vyhraje něco jiného ? ja cekal AC nebo GTA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit