-
Skyrim
-
Prostředí ti neberu. Zbraně nudné, stačí jen melee, příběh fádní, Elise úplně klasické NPC s náhodnám bonusem.... + SCRIPT. A assasin mi fungoval do pohody...
-
Metro Last Light ? myslíš hru která v HC modu byla lehčí než v normálním, jelikož jim o5 nefungoval Stealth mód (tentokráte úplně obrácená funkce než v prvním díle) ? myslíš tu hru kde se atmosféra vytratila stejně rychle jak filtr z masky ? Ve srovnání s prvním dílem to byla jen hloupá střílečka.
-
Ještě nikoho jsem neviděl někoho posílat do prasete:-D To bude nová móda *1*
-
Letos to zabili sekcí akční, tak narvali všechno *1*
-
To vypadá jako poslední článek ze série "Best of..." A co Best of FPS? Nebo to si nezaslouží svoji vlastní kategorii?
-
Za Beetlejuice zpíval přeci někdo jinej *3*
-
Games potřebuje reklamu a zřejmě negativní reklama je SUPER reklama - jděte do *12* tohle nemůžete myslet vážně! AC 4 je sice dobrej, ale na BEST hru fakt nemá! Mise jsou stále jedno a to samé, nic extra nepřináší a tak bych mohl pokračovat - Games kleslo na dno.
-
prečo sa do nominácií nedostal Bioshock Infinite? :O :/
-
Pro me rok totalniho herniho sucha. Musel jsem vzit zavdek zase klasikama jako JA,X-Comy,M&M,CS. Bylo tam toho vic, ale uz ani nevim co a z roku 13 to pravdepodobne nebylo. Nekdo tu predtim napsal, ze jsem herni dinosaurus, mel pravdu.
-
A co Beetlejuice?:-P
-
Ano, vyjde nový AC, který ještě není oznámen a nedávno vyšel AC Liberation HD.
-
Ale tak defacto je to nejlepší hra, co jsme si mohli zahrát na všech platformách. Žádná jiná hra totiž takto nebyla. Sice to mělo vyhrát Metro, to je jasné, ale když se na to podíváte, tak AC IV je jediná hra, ke které měl nejširší okruh možnost se dostat. GTA je pouze na konzole, Last of US je na tom ještě hůře.
-
Ale zase maj hezčí zuby
-
To jsem nevěděl:) Ale i tak by to bylo divné, kdyby to vyhrálo:) Navíc loi to vyhrála exkluzivka na konzoli, tak letos něco, co hráli všichni *1*
-
Uff doufám že tohle je sen .....to nemůže být pravda....jestli toto je myšleno vážně tak.....můj život nemá smysl.....prosím Games,stop...please stop
-
Proč, ale Assasins Creed IV vždyť' obtížnost je skoro nic výzva žádná příběh má tolik klišé charakterů a dialogů že by to dalo na Béčkový film a navíc hra jen kapitalizuje na faktu že lidé chtěli víc bojů na moři. Hlavně mě dostává ten systém boje kdy na sebe pán ve videu natáhnul 20 nepřátel a pak je postupně odrovnával za držení jednoho tlačítka pro blok 1 zabil a další nastoupil a těch 18 koukalo jak mu to jde. Na konci to zvládl a ztratil jen kousíček HP baru jo hold technické zpracování je opravdu nadřazené všemu co jsme v roku 2013 viděli...
-
Nj zombie nezpívají no :(
-
Hrál jsem pár hodin u kámoše.
Soudě podle změn to je pokrok a podle toho jsem to bral. Nemám rád když to vyhrávají dokola věci co jsou často to samé. Celkem jsem koukal, že se změnila k lepšímu i AI, menší odolnost, 3 postavy....
- Doufám, že hlasování čtenářů bude z všech her co za rok 2013 vyšly. -
heh ale jo, já se s tím smířím, dokonce budu i spát, ale prostě být to třeba Tomb Raider nebo Bioshock Infinite, neřeknu ani popel. Ale série, která jde od 10 k 5 a je zcela evidentní, že je potřeba jí "podpořit"...no nic to nemá cenu