Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • IIBANIIOcelot
    Bioshock Anyone? Metro?
  • Vyhraje to hra, pro kterou bude hlasovat nejvíc lidí. A jelikož to zcela určitě nebude Nidhogg, nebo jak se ta prudce zábavná věc pro pózéry jmenuje, budu relativně spokojen. Výsledek jsem ochoten přijmout, pokud budou hlasovat pouze registrovaní uživatelé. Jinak to dopadne jako s plusy a mínusy v diskuzích.
  • bobsh
    Vidíš, já k tomu přistupuju tak, že AC IV je super hra, stejně jako Bioshock (SC vynecham, nehrál jsem), ale redakce vybrala to, co se nejvíc líbilo konkrétně jim. Kdyby si redakce dala za úkol vybrat co se líbilo mně, tak si můžu oprávněně stěžovat, že ten žebříček je špatně, ale tohle je prostě jejich názor a jejich preference a nevim, proč by měl bejt špatně jenom proto, že ty to máš jinak.
  • Amen bro. "Hra roku", to je smutný...
  • Mě to vrazilo přímo do srdce, takže já tím dávám lomeno.
  • Veskoslav
    Tak napiš svůj žebříček místo tak dlouhé a nic neříkající blbosti.
  • Whoossain
    Mně je ale u zádele, jestli hru roku vyhrál AC4. Já se pozastavuju nad tím, že redakce vynechala z hodnocení celej jeden herní žánr. A to dost významnej. A jestli jako měl být ten žánr součástí článku "Nejlepší akční...", tak to potěš p*del...
  • AC4. Vždyť je to neskutečně tupá hra. Boj je primitivní. Všechny ty úkoly jsou jako pro 12ětileté děti. Na moři je 50 lodí na kilometr čtvereční. Vůbec ta hra člověka nenutí přemýšlet. Bohužel takové jsou dnešní hry... většina lidí jsou blbci a kupují jen blbé hry a proto se takové hry dělají. Je mi líto každého kdo tuhle slátaninu ohodnotí víc než sedmičkou. To už jsme opravdu zapoměli jak se hrají opravdu dobré hry. Jací jsou dnes hráči, tak takový jsou i recenzenti. Tohle všechno je jen komerční demence. Tak málo vám stačí ..... ta kupa mínusek která bude následovat jen potvrdí fakt že má pravdu
  • Mortuus
    Proč ne. Trochu zamrzelo vynechání Bioshocku (což je můj horký kandidát na hru roku podle čtenářů, možná to kvůli tomu redakce opomíjela i záměrně? *3* ), ale AC IV hraju s mírnejma pauzama přes dva měsíce a pořád mě to neomrzelo. Super sandbox se spoustou zábavné omáčky okolo *4*
  • Protože i když má dobrý příběh, tak jako střílečka je to průměrná hra. Aspoň tak bych si to typnul, za redakci nemluvím
  • Veskoslav
    Navíc mě nebavilo střílet, tudíž jsem se je snažil zabíjet přes schopnosti *1*
  • Tak tak, příběh se mi vcelku líbil, postavy taky ale jako střílečka to byla opravdu průměrné
  • Ať je anketa jaká chce, ať jsou výsledky jaké chcou, vždycky bude spousta lidí nadávat. Mě přijde tento žebříček jako dosti subjektivní a subjektivní názory se liší ku*evsky.
  • Veskoslav
    Tak asi když AC IV porazilo GTA V v kategorii akční hra, tak sotva by pak GTA V porazilo AC IV v kategorii hra roku. Přeci nemůžeš vyhrát finále bez toho, aniž by jsi nezvítězil v semifinále.
  • Best Troll of 2013 vyhrává Games.cz.
  • eStar
    Pro mě hra roku jednoznačně Europa Universalis 4, jedna z nejlepších strategií co jsem kdy hrál (a to jsem hrál hodně strategií).
  • Sorry Metro: Last Light :)
  • Mě osobně dost zamrzelo, že se nikde neobjevilo Metro 2033 a Bioshock Infinite a to nemluvím o Starcraft: Heart of the Swarm... Pro mě úžasné hry :) Ale je pravda, že AC4 mě dokázalo hodně pohltit, ale opravdu to nemá na HRU ROKu !

Ale tak subjektivní názor :)
  • Veskoslav
    Neboj. V té anketě se také pozabíjíme:) A ještě větší sranda bude, když to vyhraje nějaká pěkná sraačka jako CoD atd. Většinou to totiž dopadá jako volby *1*
  • Bude důstojná tečka? Možná, ovšem s nedůstojným průběhem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit