Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to jsem necetl. To ze to neni hra roku pro tebe beru, ale v redakci hrali vsechno a nechat AC 4 vyhrat dva zebricky za sebou je prinejlepsim zvlastni. Jako akcni hru (i kdyz kategoricky zarazeni nechapu) jsem to jeste chapal, cekal jsem ze si Gta nechavaji prave na hru roku, ale takhle fakt nemuzu souhlasit s rozhodnutim redakce. Jak se me black flag moc libil a bavil jsem se u nej kralovsky, hra roku to rozhodne nebyla.
  • já nejsem ty ;) když mám čas zahraju si i třeba CoD což je taky jen a pouze hloupá střílečka :)
  • No tak to jestli je posílal na ležák... to úplně mění situaci *1*
  • Veskoslav
    Když to srovnám s eurogamerem, zingem či dupětem, bonusweb aninezmiňovat, tak tyhle ankety vždycky byly o hubu a nikdy nebudou "hlásat" tak, aby byli spokojeni všichni.
  • fallanga
    Prostředí bylo nádherné. Řekni mi jedinou hru, kde byla takováto atmosféra. Zbraně byly také graficky pěkně provedené a s celkovou atmosférou města to byla dokonalá kombinace. Příběh fádní? To snad nemyslíš vážně. Je pravda, že to byl trochu mindfuck, ale na konci jsem uronil slzu i po několikátém hraní. Elizabeth byla naprosto originální postava, kterou jsem si zamiloval. A ano, bylo to nascriptované, ale to byly všechny Bioshocky. Vytknout tomu tohle je jako kdyby jsi AC vytkl skryté čepele. A AC bylo tak zabugované, že to není možné. Ne jednou jsem se bugl do textury.
  • AC 4 ? vážne ? Ako to bol tento rok až taký zlý ? Toľko úžastných veľkých či malých hier plné nápadov a inovacií. A vyhrá to každoročný recyklát ? WTF AC 4 je dobrá hra ale nazvať ju najlepšiou cez všetky tie nedostatky či plytký, nudný príbeh... *7*
  • Keyz
    Jsme zvědav na čtenářské výsledky. Snad bude možnost vybrat, ze všech her co vyšly v roce 2013. Některé zde nebyli a jsou opravu dobré.
    Expeditions: Conquistador
  • Veskoslav
    Bioschock je fajn až s módem 1999, ale po prvním nadšení zjistíš, že je to pouze průměrná FPS. Nic víc.
  • Redakce si zvolila své hry, čtenáři budou mít vlastní anketu - je to fér. Tak si pořád nestěžujte. Anketa by měla být důstojnou tečkou.
  • XXHUGOXX
    Nidhogg 8/10 ? Zrecyklovaný Assassins creed 4 hra roku ? A kde je Bioshock Infinite ? Preboha to nemyslíte vážne. Verí vám ešte niekdo ? *7*
  • Veskoslav
    Dohrát hru, kterou považuješ za hloupou dvakrát, to chce vážně odvahu nebo se naučit lépe lhát. Hloupé hry se hrají maximálně jednou a mnohdy se ani nedojedou, rozhodně nepojedu hru, co považuji za hloupou znova *1*
  • Vychazely kvalitni hry, to ze jsi staromilec je tvuj problem ;)
  • Veskoslav
    Ne Prasinky, tam chodili na sladkosti a ten máslový ležák myslím *4*
  • Whoossain
    Tak hlavně, že má svoje kategorie nejlepší plošinovka nebo nejlepší mobilní hra. Fakt začínám mít tenhle web celkem nerad *16*
  • hrál a dohrál 2x, první díl 3x ;) Stealth kde mě nevidí v přímém světle na 3 metry ? no jelikož jsem HC mod hrál Stealth způsobem tak ano, byl lehčí a ano v tomhle díle není ani polovina atmosféry co byla v prvním díle.
  • Veskoslav
    Pro mě to třeba nemůže být hra roku, nehrál jsem ji:-P Navíc dole jeden diskutér vcelku slušně srovnával AC IV a GTA V a co mají společného.
  • Gta V nevyhralo ani jeden z zebricku - nepochopitelny. Jeste kdyby hra roku byla last of us, tak to pochopim. Sam nevim jak bych se rozhodoval, ale rozhodnout pro AC 4, kdyz tu mame ultimatni sandbox v podobe patyho Gta, ktery ma o dost vic moznosti a delsi herni dobu, trochu ulet ne?
  • Redakce se na nás měla vykanelovat a zkusit zcela netradiční věc a vyhlásit za nejlepší hru rovnou celej triumvirát, kde by se AC4, GTA a LoU, případně nějaká ta indie srandička, mohly honosit "výhrou" po stejnu. Čuměli bychom všichni, ale odpadl by problém vizí o konci světa, přehozených lan, zmáčknutých spouští a skoků z mostů a množství závětí.

A to (subjektivně podle redakce) do toho bohužel nepromluvilo Call of duty, který by všechny kandidáty smázlo raz dva. Škoda, snad příště...
  • To bude fanda Pottera a poslal je do Prasinek. I když, to byla vlastně dívčí škola, co? Tak to potterovec asi nebude, no. *4*
  • Veskoslav
    HC byl lehčí? Nefungoval? Atmosféra se vytratila? Chlape, hrál jsi to vůbec? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit