Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eStar
    Odvolej!!!!! *16*
  • WezGroove
    reakce na > stonkeeper
  • WezGroove
    Souhlasim,presne takhle by se to melo delit.. ;) a kdyz bych to mel tedy delit Ja osobne tak by to bylo presne takhle :D
    PC: Black Flag
    x360: GTA 5
    ps3: The Last Of Us
    a zbytek jsem nevidel a nehral ;)
  • WezGroove
    Jestli podle tebe je lepsi Europa Universalis IV nez Rome 2 tak pak uz opravdu nechapu :/ a jak jsem rekl kazdy je jineho nazoru ;) A rozhodne pro me BF 4 po graficky a hratelny strance mluvim predevsim o MP,vede mezi FPS strileckama ;) Ghost,jak jsem psal je to proste porad dokola linearni hra,ale je to proste CoD a ze serie cod myslim ze za posledni dobu nejlepsi ;) nemluvim o CoD 2 ta je proste na prvnim miste ! :) a btw. jak jsem rekl je toho spousta,a rozhodne bych tam radil hry i jako je treba XCOM:Enemy Within atp ;)
  • NumberFiveAlive
    tak kolik jsem tam tech "nad" mel pridat aby bylo jasny ze do toho vyberu patri? ;)
  • Mimochodem se mi líbí rozdělení co dělá IGN - http://www.ign.com/wikis/best-of-2013. Co platforma to kategorie, takže na ps3 boduje TLOU, na x360 zase GTA V, na PC Gone Home, na Xone Black Flag, na ps4 Resogun, ... atd.

Možná ale, kdyby to tento model byl tady, dočkali bychom se následujícího:

PC: Black Flag
    x360: Black Flag
    ps3: Black Flag
    ps4: Black Flag
    Xone: Black Flag
    ps Vita: není Black Flag *1*
  • nadprumernych her je kopec...
  • KIMCID
    bléé
  • Pro příště bych redakci doporučil vyhlášení hry roku nedělat. Vyhnete se pak tomu všemu, co se tu v diskusích nyní děje. (Pokud to tedy nebyl záměr, čemuž by zvolení AC 4 jistě napovídalo.) Spousta herních webů na to taky kašle, tak ať si to hráči přeberou sami.
  • dybowicz.r
    Osobně nechápu kde je Tomb Raider ?!
  • NumberFiveAlive
    trololo... to uz bioshock infinite neni ani v nominacich? mozna tam byl kladen vetsi duraz na pribeh nez hratelnost ale porad je to nadprumerna hra... a ze vyhral miliontej AC = no comment :D jinak za sebe bych urcite zaradil jeste shadow warriora ale to uz je ciste subjektivni... :D
  • Určitě nechci vyvolávat flame a nechci nikomu brát jeho názor :) A AC4 je fajnová hra, ne že by mě nebavila. Ale když pročítám po dohrání její recenze, nedá mi to: Opravdu vám připadá, že má tak skvělý příběh? Protože... nemá. A jestli ano, tak opravdu nevím v čem. Postavy mají mizernou expozici (jediné scény, kdy si je zapamatujete, jsou ty, kdy umírají (!) ), nulový charakter (Černovous má náběh, ale to je asi tak všechno) a i když všechny cutscény vypadají pěkně a dabing je skvělý, z příběhu a postav zbyla jen spousta nevyužitého potenciálu.
    Chápu, že po mizerné trojce se to asi snadno zveličuje, ale to nic nemění na tom, že mimo kontext trojky AC4 není příběhově nic extra.
  • Treba si položiť otázku. Za čo by hlasoval boh ?
  • Další chudák co určitě nemá ps3, takže si to nezahrál a teď tu brečí - ubohost.
  • Miserius
    Jó, to byla dobrá hra... Ale nejlepí za rok 2013? To rozhodně ne, tomu nevěří ani Ubisoft *1*
  • Pro mě je nejlepší hra roku 2013 zase Uncharted 4 který ještě nevyšlo a až výjde bude ještě lepší... taky ti to zní blbě?
  • ano to je u her to nejdulezitejsi *1*
  • Malleth
    Dinosauři
    http://www.youtube.com/watch?v=F4YubMM0_8M
  • Kravicka
    Poprosil bych best of matros, zda se ze se v tom vyznate.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit