-
U kazde hry, kde se da orientovat sluchem, hudbu nekompromisne vypinam jako rusivy element hratelnosti, davam prednost ambient zvukum.
-
!!! DMC !!! Tenhle nářezový soundtrack řadím k tomu nej. Hned vedle OST z Painkillera a Quake 2.
-
A Mass Effect je kde?
-
-
Která Mass Effect hra vyšla v roce 2013? Pokud máte na mysli DLC Citadel, tak to moc originální hudby nemělo.
-
-
To The Moon!
-
-
2011
-
-
Vzhledem k tomu, že pro redakci je rok uvedení zcela irelevantní, tak proč by tam To the Moon nemohlo být?
-
-
-
Asi to The Last of Us, i když tam mě soundtrack na samostatný poslech moc nebavil, ale ve hře samotné sedl naprosto parádně. A GTAV má taky parádní ST, ofc nemluvím o licencovaných skladbách, ale originální hudbě při akci, loading screenu, nebo v samotným menu při pauze.
Remember Me, Bioshock Infinite, Tomb Raider, či Amnesia mi v hlavě vůbec neutkvěly. Teda krom parádní Irene skladby z Bioshocku. (:
A co se týče jednohubek, tak se mi líbilo třeba úvodní theme z Crysis 3 (asi nejlepší skladba roku), Army of Two, či tenhle song z DMC (a to tenhle styl hudby neposlouchám). -
will the circle be unbroken...
-
Další Games kvalita.
-
To je dost zvláštní volba, z Remember Me mi v paměti neutkvěla jediná skladba, pravda ani jsem to nedohrál. Jaká skladba v tom měla být tak úžasná?
Já bych z těhle her vybral jednoznačně Amnesii, hudby tam sice moc nebylo ale když už tak to byla paráda. A minimálně nominaci by si zasloužil i Devil May Cry nebo takový Strike Suit Zero. -
-
Souhlas, Horste! A jelikož jsem první volající, dostanu k tomu příborovou kolekci zdarma? *4*
-
-
hlavně proboha loni snad vyšel AC IV, jeden z nejhezčích soundtracků posledních let.. Brothers to samý, to je maras..
To jsi s tou nominací skončil někdy v létě ne.. -
-
Remember vitaz ale DMC mal byt urcite nominovany...a Remember me je i ako hra nedocenena v zaplave tych neoriginalnych sra..iek co vychadzaju je to klenot
-
-
Pro mě hra roku a herní soundtrack dekády. Bohužel jsem tak trochu jíný ;). Možná proto, že jsem hru překládal.
-
Bohuzel ta hra zasla, slibovala to mnohe a splnilo ( na rovinu, nic mooc) holt takto dopada kdyz chteji delat hru a nevedi co vlastne od ni chteji... Kazdopadne, DMC tam chybelo no.
-
Taky se mě hra líbila. Takové nové a osvěžující. Bohužel hra dostala špatné recenze a Veskoslav a jemu podobní už jen opakují jak je to mizerná hra.
-