-
^ This.
To je jako kdyby COD vyhrál FPS roku. -
Škoda že ti mužu dát jenom jednou palec nahoru :D
-
A teď zběsile mačkáš F5 na diskuzi Games.cz. To jsi to od té Fify daleko nedotáhl. *2*
-
Je to podle země a není to nic překvapivého. V USA to bude nejspíš NFL, u nás je to fotbal/hokej, Indie pro změnu kriket, Nový Zéland Ragby. I když ty hry můžou být skvělé, přesto by je nejspíš u nás hrálo tak "hodně" lidí, že i Hello Kitty game je hranější. Toto je spíše takový osobní žebříček. A co si budeme nalhávat, NFL na Xbox jsem měl tu čest a je to vážně jenom pro ty, kteří to mají rádi.
-
Odpověděl sis na vlastní otázku
-
5 her a z toho 3 jsou fotball. Chápu, že Češi akorát znají football a hokej, ale neznáte i jiné sporty? Série MLB: The Show (baseball) se podle mně každým dílem opravdu zlepšuje a snaží se pořád nějak inovovat. Ale v téhle kategorii je těžké určit vítěze, tady spíž záleží hlavně na člověku, který sport preferuje a baví *4* .
-
Jediná kategorie, kdy jsem nehrál ani jednoho nominovaného. Jak jsem jako mladší hrál Fifa (zběsilé mačkání F na klávesnici a následně B na gamepadu) a NHL, tak od cca roku 2005 mě sportovní hry na pc naprosto nebaví. Raději si to zahraji naživo. I včetně hokeje, kdy na vysoké hrajeme každé úterý:)
-
Ne všechno co si myslíš musíš napsat. Opravdu. Zkus to.
-
Přesně...po pár příspěvcích člověk dojde k závěru, že ta naděje byla falešnější než politik před volbama...
-
Já tu zkratku neznat a na krabičce vidět název "PRO EVOLUTION SOCCER", tak bych nepoužil logiku "zkratka zní PES, to bude o psech" ...
-
Děkujeme ti, můžem vyvěsit vlajku teď
-
A i ta naděje by záhy umřela. *2*
-
FIFA je herním ekvivalentem Káji Gotta *1*
-
Hrabal by ses v tunách bordelu v naději, že tam možná bude kousek něčeho zajímavého?
-
Já teda nevím, čím FIFA14 byla tak vyjimečná nebo pokroková...prostě fajn arkáda...ale to je tak vše...nesnaží se o nic nového, neudává nový směr, kam by se to celé mohlo posunout / vyvinout...a to nemluvím o tom, že staré chyby tam stále jsou...prostě to samé, co před rokem...v tom je takový PRO EVO 14 1000x napřed,ale hlas bych mu též nedal, protože onen pokrok sebou přinesl i porodní bolesti...
Fotbal je ale pořád fotbal a tak má spolu s hokejem největší šanci vyhrát no...přitom takové NBA 2K14 je jako FIFA14 vlastně nějak stejná, ale pořád o něco inovativnější a celkově mnohem lepší hra... -
Kdyz pisu, jen davam najevo ze me to nak bere... pokusim se neragovat a nerozsirovat "spam" uvidime. Jestli se diskuze na toto tema utne, zkusim se drzet drzet a jeste drzet. Abych neresil blbosti. Abych reagoval max 1x-2x ... to zvladnu. S trochou trpelivosti. Pozabijet se muzete sami i beze me. Tak jen do toho.
-
Já doufám, že v téhle diskuzi brzy skončíš nadobro. Kdybys byl aspoň troll, co umí udělat srandu, lidi by se aspoň zasmáli. Jenže troll je pro tebe příliš vznešené označení - ty jsi obyčejný spammer. *7*
-
Tobě není 22 ani omylem, ty šášulo.
-
Třeba z toho vyroste.
-
Tak smaž tenhle svůj koment, pak aspoň nás nebudou bolet oči z toho