-
Total War: Rome II? To jako vážně? *8* Zrovna jsem koukal na Angry Joa a tahle hra byla taky v jeho top 10, ale nejhorších her roku a to ze zcela pochopitelných důvodů. Jinak EU IV zasloužený vítěz.
-
-
to jsem taky viděl, ALE od té doby vyšlo spousta patchů a AJ by tuhle hru dnes hodnotil jinak nevím proč neudělá update, ale brát AJ za autoritu... jeho recenze jsou nestrané, to jo ale vkus má hrozný a ve spoustě věcí s ním nesouhlasím. Taky nemůžu brát vážně někoho, kdo uctívá metacritic jako ministerstvo pravdy
-
-
"Taky nemůžu brát vážně někoho, kdo uctívá metacritic jako ministerstvo pravdy" What?! no vidno že ho nesleduješ...
-
Myslim že AJ by měl docela rage z tvého komentáře :-D Metacritic - ministerstvo pravdy? Ty ho asi moc nesleduješ co?
-
-
Respektuju tento výběr, ale místo Rome II bych tam dal Expeditions:Conquistador, který se povedl.
-
-
Ja by som tam miesto rome dal i tetris a stále by to bola lepšia hra
-
-
-
Souhlasím EU IV je strategie. Bohužel Total War Rome II (moje srdcovka) je patvar vzniklý arogancí, neschopností a snahou vydělat peníze za co nejkratší dobu.
-
Ty kecy u Rome II myslí autor vážně ? Jinak EU IV a Wargame jasní vítězové, letos bez konkurence.
-
-
Nevšiml jsem si, že článek psal A. Smutný, takže to o Rome "chápu" *1* *1*
-
-
A co tak Divinity Dragon Commander? Sice to nebola nejaka pecka, no urcite lepsie nez RomeII.
-
-
Div je RTS jenom castecne.
-
Nebyl zde zpoplatneny "Hype" tudiz z toho seslo. *3*
-
-
Bože..zase musej v článku řešit optimalizace Rome II...na tu jim **** bílej tesák..ten gameplay tam je největší problém..ale o tom se tady nepíše..o)
-
CoH2 po nekolika mesicich a updatech zraje jako vino... zatimco RTW2 zraje jako pochoutkovy salat.
-
-
Dodnes nevím, co si mám o CoH2 myslet. Herní mechanismus mě baví, ale dělá mi problém, že při hře musí člověk zapomenout všechno, co kdy věděl o 2.sv válce a přijmout tu hru jako takovou arkádu, která má s 2. sv. válkou společný pouze podobný vzhled jednotek.
-
-
škoda že již nevychází moc strategií konvenčního stylu jako je Starcraft, C&C, Red alert, total anihilation atd... dvě hratelný za rok mi přijde celkem chudé
-
EU IV - ťažká závisláčtina, odporúčam len pre odolné povahy ktoré si vedia povedať kedy dosť.. Ja som to po asi 100 hodinách, 10 hodinových maratónoch a dvoch kompletných kampaní za brandenburg (prusko) a rakušákov musel odinštalovať.. Ked dokončím dizertačku tak sa možno vrátim (podobne ako EU III - pri tej hre som strávil minimálne o 300 h viac - garantujem že žiadna hra nie je tak návková) ..
-
-
iba 100 hodin ? :D tak to si sklamal :D
-
Proč používat slovo Brandenburk (a pak to vysvětlovat Pruskem), když máme pěkné slovo Braniborsko. Sasku taky neříkáš Sachsen, ne? *3* Jinak souhlas, EUIV je skutečně perfektní hra, a bezesporu nejlepší strategie minulého roku.
-
-
Dobry point, aj ja radsej pouzivam nase nazvy ako originalne ked existuje slovensky ekvialent, ale slovencina narozdiel do cestiny v tomto pripade Braniborsko nepozna :)
-
-
Tak Brandenbursko, no. *3*
-
-
Asi bych to tak taky napsal. Slovo Braniborsko uz jsem slysel, ale do Tveho komentare mi nikdy nedoslo, ze se jedna prave o Brandenburk.
Jinak s tim, ze je to nejlepsi strategie minuleho roku naprosto souhlasim, ale (viz prispevek od Martina, at tu muzu napsat vsechno dohromady) s tim, ze je to nejlepsi hra od paradoxu bych nesouhlasil (samozrejme podle me, chapu, ze pro nekoho to nejlepsi hra od nich byt muze).
Pro me stale "vede" victoria II.
Osobne jsem u EU4 zase "tolik"(na to, ze je to paradox hra- coz znamena desitky hodin *3* a dohrano jednou a pulkrat) casu nestravil. Ale az vyjde datadisk, urcite se k ni zase vratim.
-
-
Ešte podotknem že oproti EU III neskutočné zlepšenie - jednoznačne a superiorne najlepšia hra od paradoxu a možno aj najlepšia hra minulého roku..
-
-
Zlepseni? Vzdyt je to osekana EU3 v novy grafice...
-
-
-
EU IV - naprosto zaslouženě. Doufám, že bude recenze na datadisk :)
-
Miluju tyhle strategie od Paradoxu :3 Každá z mých šedin má svůj příběh z jejich her.