-
Kráľ RTS Total War je mŕtvy. Nech žije nový kráľ RTS WARGAME !!!
-
Rome 2 je sice rozbita, ale za rok za dva uz budou na svete excelentni modifikace kompletne predelavajici celou hru... a hra samotna bude za tretinu ceny
kdyz se clovek podiva na nektere modifikace pro Rome 1 tak to graficky od druheho dilu zase tak moc odlisne neni -
-
ehm nedal som 40e aby som cakal 2roky, toto treba pochopit a plati to pre sims, coh2, bf4 a dalsich hra ma byt hratelna hned po vydani a nie ze mam este cakat na jej dozrievanie a pod
-
-
Přesně tak. Nemluvě o tom, že CA tu hru paradoxně s*rou více a více. Viz naposledy patch 7 kdy se očesání maskovalo za optimalizaci(barevná variace většiny vojáků se zmenšila na jednu barvu a jen na nastavení detailu jednotek na extreme se sem tam objevují dvě) což jednak nemá z hlediska optimalizace dopad(nebo minimální), ale hlavně to zničilo práci spousty moderů. A tak to je u Rome 2 ze vším. Davidlo a spol je asi fanboy nebo hraje jinou hru(možnost kvalitních drog je taky možná). Osobně vůbec nechápu účast Rome 2 v téhle anketě.
-
-
No máme tu už ted skvělé a obrovské modifikace.
Největší a nejhranější mod pro Rome 2 - Radious Total War Mod
A je z Česka!!!!! Ten chlap má více stažení a fanoušků než prodeje leckterých her, ale nikde jsem si nevšiml, že by s ním česká pc media dělala nějaký rozhovor nebo se o to více zajímaly. Do zahraničních časáků dal rozhovorů dost. Celkem ostuda.
-
-
-
Skvělé, tak za rok za dva už ale bude další Total War a nebál bych se předpokládat, že to dopadne uplně stejně. Za rok za dva na ně každej sere, oni to vydali v Září, byla to sjačka, i kdyby to teď byla bomba, pro většinu lidí to pořád bude sjačka. Ale oni měli šanci opravit to, ne, první patch upravoval stíny nebo co to dělal. Strašně mi to připomíná, co udělal Funcom s Conanem. Jasný fakáč fanouškům, to se na mě nezlob.
-
Máš PRAVDU, asi dnešní hráči chtějí moc, aby pokračování 10 let staré hry, nemělo horší hratelnost než originál. Co si to dovolujeme.
-
-
Přijde mi že Rome II a AirLand Battle, který je spíš datadiskem jsou tam jen do počtu, aby tam byly víc než 3 hry. *4*
-
Za mě osobně Sc II: HoTs:) EU IV není můj šálek kávy. Ale po přečtení recenzí a referencích od přátel věřím, že vítěz je to zasloužený.
-
-
Ty uz ty minuska vazne dostavas jenom z principu... ze to ty lidi bavi.
Slusne vyjadreny, nijak kontroverzni nazor a -39... :) kdo tu u toho cely den sedi a minuskuje Veskoslava?
-
-
Wargame AirLand Battle mala byť aspoň nad ROME II.
-
-
Myslis v abecede, podle ktery je to razeny?
-
-
nie
-
-
-
Jsou lidé , kteří umí dělat hry a pak Creative Assembly , kteří na to jak se dělá dobrá hra už zapoměli a neduhy z prvních Total dílů povýšili na umělecký záměr . Rome 2 je po technické stránce snad ještě větší odpad než Colonial Marines .
Skoro jsem se bál , že tahle kategorie bude zít prázdnotou ... kde jsou ty časy co na PC vycházely strategie běžně a nikdo se neklaněl Blizzardu za to že udělá remake . -
-
ani ne v poslední verze už je celkem doladěná - jenom je třeba ještě dodělat AI u Siege battlů , zbytek už je v poho. Technicky byly total wary pri launchi zbořený vždycky
-
-
Spíš má pocit, že nedoladěnost začala od Empire. Proti prvnímu Rome a druhému Medievalu nemůžu říct ani popel.
-
-
Tak tak. Začalo to Empire, a nechci Rome 2 obhajovat, ale tak moc rozbitý jako Empire tedy nebyl. Nedávno jsem RTW2 hrál a už se to celkem dá, co mě ale opravdu nebaví je čekání na tah, to je šílenost. Kvůli toho u toho nikdy nevydržím tak dlouho jako u Shoguna, po hodině už mě to moc neba, protože většinu času čekám.
-
-
Tak já si ted poprvé užívám Shoguna 2 s modem Darthmod a jsem naprosto nadšený. Až bude Darthmod i pro Rome2 tak si ho taky zahraju.
-
-
-
Či to nie je zoznam všetkých stratégií, čo tento rok vyšli :-D
Srandujem, zabudli ste na Civ V: Brave New World a Heroes of Might and Magic VI: Shades of Darkness. Aj keď, tá druhá by mohla ísť do zoznamu najhorších za to, že mala problémy s aktiváciou na UPlay. Ale keď tu môže byť R2: TW, tak tu môže byť aj HoMM. -
Lidi je to názor redakce, na vás(nás) se taky dostane.
Jen pro kluky a děvčata z redakce: Možná by bylo příště dobré rozdělit strategie na tahové a RTS typu CaC a spol...ono je to takhle trošku složité poměřování :-) -
-
Poslední C&C hra už nebyla úplně tak C&C.
-
Je to názor redakce, na tebe se taky dostane.
-
-
Mě je to celkem fuk a jestli cheš machrovat, tak mi to můžeš říct do očí.
-
-
Pojď mi to říct sem.
-
-
*14* *15*
-
http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20121001214406/sonicfanchara/images/9/9b/Watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme.png
-
-
-
lol
-
-
-
Tyve Alesi, pulroku po vydani se u Rome prcat s optimalizaci :q
Jinak Evropu doporucuju kazdymu kdo hraje aspon trosku strategie ;)
Nemuzu se sakra dockat novyho Hearts of Iron, chci to uz na dalsi mesic prosim!