Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro mne asi nejvetší zklamání planetary annihilation, sice jsem to nehrál ale gameplaye vypadali hodne blbe *13*
    prekvapení v pozitivnim smyslu žádne tento rok jsem skoro vždy pri koupi šlápl vedle
    • GlaDOS
      Narozdíl od tebe jsem PA před nějakou dobou hrál a je to moc povedená strategie. Díky meziplanetárnímu měřítku dokonce i o špetku lepší, než Supreme Commander. Sice zatím ne tak svižná, ale je to teprve beta.
      • Veskoslav
        Podívej se na nick. Joe.
      • mne tam chybí T3, experimentální jednotky a vetší variabilita jednotek. Má to vubec alespon dve ruzne rasy? Zda se že ne a všichni hraji se stejnymi jednotkami :( Zklamanim je take kreslena grafika i když o tom se vedelo od začatku.
        • GlaDOS
          Dvě rasy to nemá. Ani v tom nevidím problém, protože v Total Annihilation stejně mezi nimi nebyl žádný výrazný rozdíl. T3 ani experimentální jednotky mi nechybí. Už takto hry trvají dost dlouho díky velkému rozsahu herní plochy. O variabilitě jednotek se teď těžko bavit, protože se ještě pořád některé přidávají. Grafika kreslená není, ale asi máš na mysli styl. Subjektivně mi hodně připomíná Total Annihilation. Nedokázal bych si představit přehledné bitvy, pokud by měla grafika více detailů.
  • Osobně můžu hodnotit jen Brothers a to také pozitivně. Ano, je to hodně krátké a vlastně ani ne až tak revoluční..

.. pokud se teda o gamepad nepodělíte s druhou osobou.

Fakt! Já to koupil na steamu vlastně hlavně proto, že jsem "odněkud slyšel, že je to zajímavé", je to ve slevě a má to jít hrát v coop módu. Dobrých coop her aby člověk dneska pohledal.. :( Takže jasná volba.

Všechno dávalo smysl - 2 postavičky, každej má jednu. Tak trocu lego, ne? Nainstaluju, hledam jak nastavit druhej gamepad.. a ono prd! Hra vás donutí dělit se o jeden gamepad.. Chvilku si klepete na čelo, ale tak co se dá dělat... A za chvíli vám dojde, že to má důvod. Ať chcete či nechcete, "sbližuje" to. Není to anonymní coop po internetu. Ani coop, kdy každý sedí v jednom křesle. S druhým hráčem prostě sedíte hned vedle sebe. Žádný "já budu sedět v tomhle křesle a ty tady".
    Je to jedna z těch her, u které klidně i nehrající přítelkyni můžete půjčit "půlku gamepadu" a za pár večerů to v klidu dohrát. A je to fakt pěkné, nenáročné, oddechové. Řekl bych že takto odehrané je to určitě lepší než v single-playeru.

Jen bacha, kterýho bráchu přítelkyně hraje (no spoiler) ;-)
    • jonatan.hanzlik
      Ježkovy....dobrej nápad. S přítelkyní bych do toho šel znova :-)
  • Veskoslav
    Osobně bych přidal do nominace zklamaných: X Rebirth, Ride to Hell: Retribution a Legends of Dawn.
    • ringmancz
      od Ride to Hell někdo něco čekal?
    • jonatan.hanzlik
      Rome Total War II

Tyjo, Ride to hell...to byla taková hrůza...alespoň udělala čest svému jménu.
  • fallanga
    Pro mne největší zklamání asi Remember Me a Tomb Raider. Největší překvapení byl Splinter Cell Blacklist.
    • Lukyz
      Mám to přesně naopak *1*
      Remeber Me teda jako lepší průměr, ale jinak TR překvapil, SpinterCell zklamal *13*
      • fallanga
        Každého názor. Remember Me nesnáším, TR hodně zklamal, ale zato SC se mi líbil. Je pravda, že od SC jsem moc neočekával, ale překvapil a příjemně.
        • Lukyz
          Každého názor - na tom se rozhodně shodnem!
  • Zklamání žádné nemám, protože si hry pečlivě vybírám *1*
    Překvapení: Don't Starve, Call of Juarez, Bioshock Infinite a Tomb Raider
  • Lukyz
    Tady zase řádí +/- šotek *1*
  • největší zklamání roku je pro mě X Rebirth, kam se na to hrabou Alieni...
  • misho8723
    Prekvapenia roka pre mňa : CoJ Gunslinger, Shadow Warrior, Brothers, Metro LL (najlepšia hra roka pre mňa a nakoniec oveľa lepšia hra ako slávny BioShock Infinite)..ešte som zabudol sem dať Deadly Premonition PC verziu :)
    Sklamanie roka: BioShock Infinite
  • Překvapení roku: Tomb Raider
    Zklamání roku: GTA V
  • Pro me prekvapenim roku byl Tomb Raider.
    A zklamani COD Ghost,BF4 a NFS Rivals , vsechny 3hry byly absolutne otresne.
    Ty mi tam chybeji ve zklamani roku.
    • N7N7
      CoD už nemá čím zklamat ani překvapit. Tam už se nikdo ničemu nediví... *2*
      • Stejně jak BFko a NFS..To jsou už jen ždímačky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit