Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Překvapení a zklamání roku
23.1.2014 | Redakce Games.cz
241 příspěvků
-
A opět těžce podceněné Remember Me. S tímhle přístupem se není co divit, že prodeje nic moc a pokračování nebude. Obrovská škoda. Je to výborná hra.
-
Prekvapeni/zklamani by mohlo bejt i COD:GHOSTS vzhledem k tomu jaka pekna medialni kampan k tomu byla (Skluzy, novy engine co vam doslova vyrazi dech)
Pak mozna BF4 taky bylo zklamani ne jak to nakonec podelali. AVP:Colonial marines ano to bylo ne zklamani roku to bylo zklamani nekolik let vyvoje. Neberu vubec v uvahu ze nejaky patch to vyresil (castecne) pchfuj. *11* Remember me jakseto vezme no me to treba jako zklamani neprijde. Transport tycoon asi jo no ale to jsem nehral. Chapu. Nevyslo to. -
-
Hral jsi uz alespon ten BF4 nebo porad varis z vody?
-
-
Jo, mozna az se mi dostane prilezitosti si to zahrat (nekdy) prosim.
Uz jsem psal ze to beru z pohledu a tady na Games si myslim sam komu to jede bez chybi.
AAano je to jednoduche psat o necem a v tomto pripade prejimat cizi (!!!Podlozene!!!)
dukazy. https://www.youtube.co/results?search_query=BF4%20very%20bad%20netcode&sm=3
*3* -
-
Mne to nebezi bez problemu ale proti jinym jedincum jsem na tom opravdu docela dobre. Nazvat BF4 zklamanim roku bych si teda fakt netrofnul. "Netcode" problemy se opravdu deji ale je to neco ceho cas od casu vsimnes ale i pres vsechny problemy je to porad kopec zabavy a to hlavne v dobry parte lidi. Ja nerikam ze to je hra roku ale se zklamanim roku jsi docela mimo i kdyz chapu ze jestli koukas jenom na videa kde mluvi o tom co je bf spatne tak ti to asi tezko vysvetlim. Nez ale zacnu mluvit o zklamani roku tak je fakt dobry si tu hru nejdriv alespon zkusit zahrat.
-
-
Uz predtim si mi defakto sebral polovinu trumfu z ruky, ted uz mi nezbyli zadne. Jen vis ja obcas mam rad vareni z vody. Kdo taky ne ze. ( nikoliv ze do mrtvoly si kazdy rad kopne to je neco jineho).
...Mne to nebezi bez problemu... no vlastne vic uz sem vedet nepotreboval. *4*
-
-
-
-
NezapomeŇ na Call of duty psa s pohyblivou čelistí!
-
-
Ten pes 2 mise to bylo absolutni zklamani... takze u me v zebricku by melo asi 2-3 misto. Failed na plne startovni care. Tehle hre uz nepomuze nic. Leda zer by prejmenovali a prevzali to od nich nejaci zkuseni kolegove.
-
-
-
Chápu, že jste do zklamání roku nemohli zařadit druhý Řím, když od vás má takové hodnocení, jaké má, ale mohli jste si vzpomenout na SimCity. Jinak oceňuju tvrdohlavost za Beyond.
-
-
já ani nevim jestli simcity bylo zklamání, čekal jsem že něco poserou :D místo zklamání to spíš byl celosvětovej rage
-
-
Že to ale poserou takhle dokonale, to asi nečekal ani nejzarytější pesimista.
-
-
-
Označit Remember Me za šeď a nudu je fakt ubohost a holt názor nevím jestli jedince nebo celé redakce..nejspíš jste měli problémy s komby a hraním asi vůbec protože tuta hra prostě dokáže vtáhnout a doufam že někdy vzniukne púokračování.....ta hra je naprostá bomba a jedno z opravdu super překvapení v minulém roce.Samozřejmě že jich bylo víc ale tato hra neklamala.
-
-
Bohuzel ta hrA slibila neco co proste nedodrzela nevim jestli nemohla. Nebyla ne nepovedena ale nebyla ono . Pokud hrac zacina u hry trpet z nepovedeneho soubojoveho systemu a repetitivni az casto hratelnosti neni to ono. Treba nekdy ( 2dilem v budoucnu si napravi reputaci) Ano, klamala predevsim celkem hezkou grafikou ovsem okoli bylo chude a nevyuzite. Ovsem 1000000000000lidi 100000000000000chuti a tak dale.
-
Hralo sa to náramne dobre s gamepadom a mne sa RM náramne páčilo. Bola to taká jednoduchá hra s príbehom a kombo systémom. Po nejakej takej som vždy túžil.
-
-
a koupils nebo pirátil?
-
-
Teď pomáháš nebo chráníš?
-
-
vše co řekneš může být použito proti tobě
-
-
já jsem tu zákon! Všechny vás náležitě zpráskám s klukama obuškama
-
pane, poprosim vás, abyste se mnou teď šel na stanici
-
"Mate pravo na advokata, pokud si ho nemuzete dovolit bude vam pridelen exofo... mate pravo mlcet. Safrys ... prituhuje. Odkdy policie tyka ? *3*
-
Víš, co znamená 30 policejních aut před zvláštní školou?
Třídní schůzka. -
Nutella
-
-
-
-
-
Tudíž ti naprosto stupidní bojový systém a ještě stupidnější koridorovost (která je ještě horší než u CoD) nevadila? A o nevyužitém potenciálu změny paměti raději ani nemluvit. To bylo trestuhodně nevyužité.
-
-
celý remember me shrnuje dobře jedna věta: "I absolutely forgot remember me" ta hra přišla a hned zmizela, na nikom, kdo se rád baví při hráni to nemohlo zanechat dojem ty jo :D
-
-
to je pravda, že to nezklamalo, protože ja si ani nepamatuju, že by od toho někdo něco čekal
-
-
jako překvapení bych dal takovou mini hru Titan souls, protože jsem si nemyslel, že bych kdy mohl bejt tak frustrovanej v kterýkoliv hře a co se týče zklamání, tak nikoho tady nezklamala nová Amnesia?
-
-
Mně zklamaly celkově oba díly. Každý mi to pořád doporučoval, jak je to bezva horor se skvělou atmosférou, tak jsem to někde ve slevě koupil a nemůžu si pomoci, ale kam se to hrabe na Penumbru.
-
-
Za mě největší překvapení určitě Fallout: Resurrection a Shadow Warrior. A zklamání asi žádný, taky už toho nenapařim tolik, jako před lety. A když nevim co bych si zahrál, tak si sjedu nějakou starou rpg pecku, nebo si skočim na fotbálek, kulečník a 8 piv.
-
Z mého pohledu:
Největší zklamání roku: Rome II, Aliens: Colonial Marines a X: Rebirth. Z nichž vítězí s přehledem Rome II.
Největší překvapení roku: Europa Universalis IV. Vážně jsem myslel že to bude jako třetí díl s lepší grafikou, ale hraje se to úplně jinak, baví to stovky hodin a vždycky když si na to vzpomenu tak to musím jít znova hrát. -
překvapení gone home. zklamání last of us. a to proto, že právě gone home dokáže při svých minimálních herních mechanismech vtáhnout do děje stokrát více, než právě last of us s oničem příběhem a otravnými postavami.
-
-
ty jsi zklamání roku
-
-
ocividne ste nejako zabudli na Total War Rome 2- hra ktorú ste hodnotili 9tkou
-
-
A to mělo bejt překvapení, jo?
-
-
Překvapení ze zklamání.
-
-
Zklamání z překvapení ze zklamaní
-
-
-
-
Naprostý zklamání BioShock: Infinite, na to jak si to všichni vychvalovali tak nuda a šeď. Pak mezi zklamání bych zařadil taky ArmA 3, 6 stovek vyhodit z okna za věc co jsem spustil pokaždý akorát abych se podíval, jestli s tim něco neudělali.
Žádného zvláštního překvapení jsem se nedočkal, moc z her uvedených v nominaci jsem nehrál, tak si musím ještě doplnit vzdělání. -
-
Bioshock Infinite mi taky vubec nesednul ale vzhledem k tomu ze mi moc nesedly ani predesle dily tak me to az tak moc neprekvapilo (nezklamalo). Proc ale vsichni z te hry tak sili jsem taky porad nepochopil.
Z Army mam trochu rozporuplne pocity. Na animacich vojaka docela makli a ovlada se o dost lepe nez v Arme 2 - ten rozdil je fakt obrovskej. Ai mi prijde taky o kousek lepsi (alespon ted dokazou vozidla jed docela za sebou a vyhnout se obcas i prekazkam) ale ze spousty veci porad rostu a ta nova kampan tomu moc nepomaha. -
-
s bioshock mám taky problém (už s jedničkou teda). vidím tam ten zajímavý příběh, krásné distopické prostředí, ale nemůžu se vůbec odhodlat to dál hrát, protože mě prostě ty herní mechanismy nebaví. jednou se určitě kousnu, ve steam knihovničce mám všecky tři díly, ale prostě je to strašná nuda
-
-
Nevim co tu řešíte Bioshock..to je jedna z vubec nej her vubec...staci se koknout jak jsou hodnocene
-
-
Bioshosk mi pripomína adventúru s možnostou stieľania.
-
-
To fakt nevim kde takovej bioshock muze pripominat adventuru..
-
-
To se tak proste nekdy stava ze co se libi jednomu se nemusi libit druhemu presne jako to mame my
trictyri kluci co se nas nebavi hrani Bioshocku a jeho hodnoceni mame viskde... -
-
Ještě že si nenapsal 4 ze 100 by si z nás dělali srandu *1*
-
-
Hodnocení nic neznamená stačí se kouknout na 3 díl jaké má např. tady hodnocení a jaká nudná koridorovka to je..
-
-
Jednicku jsem musel dohrat az napodruhy a nebudu lhat ten konec byl super ale presne jak rikas ty herni mechanismy mi prijdou proste na pytel.
-
-
-