Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zklamani jednoznacne nove Xko nebo Rome. Obe velke, zname, uspesne znacky s tunou potencialu i drivejsi kvality... a nejnovejsi prirustky do rodiny to vsechno neuveritelne poslapaly nefunkcnimi, nudnymi tituly, ze kterych spatna rozhodnuti jen strikaji.
    • Nuž, to Xko vam konzolisti bude musieť na par rokov vystačiť, aby bolo zase 8 rokov najlepšie na svete, a už ked vyšlo tak bolo pozadu...ale žiadny hate ! To neni vaša chyba že sa tomu vyvojari budu zase 8 rokov prispôsobovať a samozrejme večšinou to bude take aj na PC...
      • X Rebirth. Ne box.
  • pro mne asi nejvetší zklamání planetary annihilation, sice jsem to nehrál ale gameplaye vypadali hodne blbe *13*
    prekvapení v pozitivnim smyslu žádne tento rok jsem skoro vždy pri koupi šlápl vedle
    • GlaDOS
      Narozdíl od tebe jsem PA před nějakou dobou hrál a je to moc povedená strategie. Díky meziplanetárnímu měřítku dokonce i o špetku lepší, než Supreme Commander. Sice zatím ne tak svižná, ale je to teprve beta.
      • Veskoslav
        Podívej se na nick. Joe.
      • mne tam chybí T3, experimentální jednotky a vetší variabilita jednotek. Má to vubec alespon dve ruzne rasy? Zda se že ne a všichni hraji se stejnymi jednotkami :( Zklamanim je take kreslena grafika i když o tom se vedelo od začatku.
        • GlaDOS
          Dvě rasy to nemá. Ani v tom nevidím problém, protože v Total Annihilation stejně mezi nimi nebyl žádný výrazný rozdíl. T3 ani experimentální jednotky mi nechybí. Už takto hry trvají dost dlouho díky velkému rozsahu herní plochy. O variabilitě jednotek se teď těžko bavit, protože se ještě pořád některé přidávají. Grafika kreslená není, ale asi máš na mysli styl. Subjektivně mi hodně připomíná Total Annihilation. Nedokázal bych si představit přehledné bitvy, pokud by měla grafika více detailů.
  • Zklamalo mě především Total War :(
    • fallanga
      Mě také. Ale je to hratelné.
  • Keyz
    Pro mě překvapení Call of Juarez: Gunslinger.
    Protože jsem nečekal dobrou klasickou FPS. Navíc to je to sranda.
  • P3RS3CUToR
    Tak tady sem viděl jasně jako propadák pro fanoušky Total war 2 šit (
  • Pro me prekvapenim roku byl Tomb Raider.
    A zklamani COD Ghost,BF4 a NFS Rivals , vsechny 3hry byly absolutne otresne.
    Ty mi tam chybeji ve zklamani roku.
    • N7N7
      CoD už nemá čím zklamat ani překvapit. Tam už se nikdo ničemu nediví... *2*
      • Stejně jak BFko a NFS..To jsou už jen ždímačky
  • Pro je tedy jasne zklamani - X Rebirth.
  • Lol to ako fakt to ze cod bol fail neriesim kazdy rok je to to iste ale kde je BF4,coh2,rome2 atd vsetko AAA tituly ktore naslubovali hory doli a nakoniec 2 znich su len dlc na povodny diel a vsetky dobugovane este dnes...
  • Mně stačila ta věta "poté co jsme dříve označili za zklamání Alan Wake" ... ehm
    • Veskoslav
      Třeba mysleli pokračování a to je strašné. Jinak pokud se podíváš na sliby před vydáním Alan Wake, tak polovina nebyla splněna. Je to skvělá hra, to je.
      • No ono to malo byť niečo medzi novym prichodom Krista a naklonovanim Elvisa...a bola z toho iba dobra hra *1*
    • Pro me byl Alan taky zklamani a to ne maly.
      • Aj ked to pokračovanie už nehnevajte sa, bolo už len dojenie značky dosucha, ak by malo byť ďalšie pokračovanie taketo bude to prepadak, mne stačila prva misia...
        • Ja zadny velky ocekavani nemel. Me to proste nebavilo hrat. Pribeh byl ale hezkej.
          • Ale, ako v podstate maš pravdu, prečo tie hry ktore vychadzaju, nie su lepšie, alebo prečo nevychadza viac lepšich hier ?? Tak z tohto ja som velmi sklamany ...
            • Napsal jsem to blbe... tyhle hororovy hry nejsou muj nejoblibenejsi zanr proto jsem nemel velky ocekavani.

Ale protoze to byli tvurci Maxe Payna a naslibovali hory doly a ja jim veril a nakonec clovek dostal takovou ne uplne osklivou koridorovou vec s otravnym soubojovym systemem a slusnym pribehem a to proste neni moc od tvurcu dvou z mych nejoblibenejsich 3rd person akci :(
          • Jasne, nebavilo, ako mňa nebavi inych 1000 hier, ale sklamany nie som, lebo od nich nič nečakam, ale ty si sklamany, tak si predsa len niečo očakaval... *3*
      • Mrte rokov sa to vyvijalo, par x sa prekopaval cely system , malo to byť takove, potom makove, a užasna grafika, ktoru vtedajšie počitače neutiahli a nakoniec je to len dobra hra :D.
        Neviem ake to malo byť, po prve si už nepametam čo všetko slubovali a po druhe ja tieto reklamne hype už ani nečitam...aby som o pol roka zase čital že nie otvoreny svet, ale orechy...nikomu sa nedivim, ak tuto hru považuje za sklamanie, vzhladom k očakavaniam, ja som si isty čas myslel, že už je zrušena...mne sa to pačilo -vkusna horrovka, akych je malo, držala ma pod vysokym napetim dokonca, aj ked niektore veci mohli spraviť inač, velmi rad som sa ku nej po večeroch vracal, ked rodinka zaspala a všetky svetla zhasli.... *14*
    • Tak Alan Wake byl extrémní zklamání v porovnání s tím, co naslibovali při jeho ohlášení.

Ale tak to si asi nepamatuješ.
    • Shaker
      Asi tak no...
  • Kozy
    CoJ: Gunslinger je opravdu parádní hra, která přinesla svěží vítr do shnilého žánru stříleček.

Zklamání pro mě bylo asi největší u Mars: War Logs- hra se zajímavým nápadem ale bohužel velmi špatným zpracováním.
    Pak samozřejmě Bioshock Infinite, to co fungovalo u prvního Bioshocku tady už neohromí, opravdu hodně špatná hra, kterou zachraňuje jenom pěkné prostředí.
    • michaliuz18
      ty si napisal ze bioshock je spatna hra a mas 10 plusov:D napisal by som to ja tak sa bieberovci do mna pustia:D
      musim s tebou ale suhlasit, to je tak 8 bodova hra maximalne, no vies, reklama, hypovanost..par odrbov a mas aj 10 bodove hru na svete aj ked nepravom

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit