Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Překvapení a zklamání roku
23.1.2014 | Redakce Games.cz
241 příspěvků
-
Karel Drda musel hodně mručet, že to vyhrál(v negativním slova smylu) zrovna Tycoon *5*
-
Za mě rozhodně také Paper's, Please jako překvapení roku. Přesah do roviny politického komentáře, stylová grafika a působivá atmosféra. V hledáčku mám ještě Rogue Legacy.
-
Na EG hejtujou Vavru, tady zase Cageho, protoze jim pred lety nedal rozhovor :-).
-
Jak je mozne ze ma Veskoslav snad u kazdeho komentu v teto diskuzi 30+ minusek? Neco citim, snad predsudky.
-
-
veskoslav si kdysi u kazdeho prispevku naklikaval plusy tak to asi nekoho nastvalo a aby se to srovnalo, tak mu dal par minusu. k tomu pripocitej minusy jako vyjadreni nesouhlasu s jeho nízkou urovni prispevku (agrese, spam, hloupost) a mas vysledek
-
-
Fascinující, když má někdo jako ty tohle odvahu psát. Jediný, kdo tu Veskoslava obvinil byla právě ta vaše partička kryplů. Kdyby se banovala za debility, asi už nikdy nic nenapíšeš.
-
-
že si veskoslav naklikava plusy je znama vec. I jedinec s nizkym IQ muže psat, co je ale porušením pravidel diskuze jsou urážky a to jsi prave udelal, tudíž by jsi ten ban mel správne dostat ty (a taky že jsem te nahlásil)
-
-
Joe píše bez diaritiky a jak pomocný, zkus to znova. Známá věc? No kdo ho obvinil? Ty?
-
-
-
-
IMHO - nejlepsi by bylo ty plusy/minusy u prispevku uplne zrusit. Jednak VUBEC nevypovidaji o kvalite prispevku a navic pokud ma nekdo u svyho prispevku minuska, tak tu potom kvuli tomu porad breci.
-
-
je to vyjadreni nesouhlasu s prispevkem
-
-
inteligentní vyjádření nesouhlasu je se vyjádřit, né klikat anonymně na +/- ;)
-
-
tak tak, buď to zrušit nebo plusy a mínusy zobrazovat zvlášť. Plus vidět kdo to tam ťukal.
-
Nikdo kvuli tomu nebreci, brecis tu akorat ty nad imaginarnim problemem.
-
-
Objevuje se to v hodne diskuzich - nekteri jsou z tech plusek/minusek na prasky uz dopredu a do svych prispevku vkladaji preventivne vety typu "a ted si me uminuskujte" nebo se zpetne strasne divi "za co jsem ty minuska dostal???" *1*
-
Ale brečí, každou chvíli se tu najde někdo, kdo strašně řeší, proč má mínuska, když ten jeho názor je přeci ten jediný správný a tudíž NEJ.
-
-
Ono se spíše řeší to, že si zdejší partička trolů udělala z +- akorát svou hru, kdo komu nakliká více plusů a odpůrcům mínusů a během minut mění naprosto hodnocení celé diskuze. Pokud redakce neumí vyřešit toto, tak ať to zruší. Plus a mínus v současné době nemají absolutně žádnou vypovídající hodnotu. Stačí aby si trolí parta myslela, že jsi Veskoslav a šup ti tam -50 preventivně.
-
-
Ano Joe, naklikal jsem si je. Kryploidní trolí blbeček jako ty nechává klidným.
-
a ty jsi si preventivne naklikal 9 plusu že jo *3*
-
-
-
-
-
Ja zase citim newbika.
-
-
Vzhledem k tomu ze jsem cekal ze mobilni TT bude sra*ka tak za me to tentokrat dostane Alien.
-
Naprostý zklamání BioShock: Infinite, na to jak si to všichni vychvalovali tak nuda a šeď. Pak mezi zklamání bych zařadil taky ArmA 3, 6 stovek vyhodit z okna za věc co jsem spustil pokaždý akorát abych se podíval, jestli s tim něco neudělali.
Žádného zvláštního překvapení jsem se nedočkal, moc z her uvedených v nominaci jsem nehrál, tak si musím ještě doplnit vzdělání. -
-
Bioshock Infinite mi taky vubec nesednul ale vzhledem k tomu ze mi moc nesedly ani predesle dily tak me to az tak moc neprekvapilo (nezklamalo). Proc ale vsichni z te hry tak sili jsem taky porad nepochopil.
Z Army mam trochu rozporuplne pocity. Na animacich vojaka docela makli a ovlada se o dost lepe nez v Arme 2 - ten rozdil je fakt obrovskej. Ai mi prijde taky o kousek lepsi (alespon ted dokazou vozidla jed docela za sebou a vyhnout se obcas i prekazkam) ale ze spousty veci porad rostu a ta nova kampan tomu moc nepomaha. -
-
s bioshock mám taky problém (už s jedničkou teda). vidím tam ten zajímavý příběh, krásné distopické prostředí, ale nemůžu se vůbec odhodlat to dál hrát, protože mě prostě ty herní mechanismy nebaví. jednou se určitě kousnu, ve steam knihovničce mám všecky tři díly, ale prostě je to strašná nuda
-
-
Nevim co tu řešíte Bioshock..to je jedna z vubec nej her vubec...staci se koknout jak jsou hodnocene
-
-
Bioshosk mi pripomína adventúru s možnostou stieľania.
-
-
To fakt nevim kde takovej bioshock muze pripominat adventuru..
-
-
To se tak proste nekdy stava ze co se libi jednomu se nemusi libit druhemu presne jako to mame my
trictyri kluci co se nas nebavi hrani Bioshocku a jeho hodnoceni mame viskde... -
-
Ještě že si nenapsal 4 ze 100 by si z nás dělali srandu *1*
-
-
Hodnocení nic neznamená stačí se kouknout na 3 díl jaké má např. tady hodnocení a jaká nudná koridorovka to je..
-
-
Jednicku jsem musel dohrat az napodruhy a nebudu lhat ten konec byl super ale presne jak rikas ty herni mechanismy mi prijdou proste na pytel.
-
-
-
-
smallX vyplodil jeden z mala prispevku ktere maji hlavu a patu, na druhou stranu ty jsi reagoval nekolika prispevky ktere nevypovidaji absolutne o nicem. Myslím ze to je samo o sobe priklad toho na jake urovni se tady vedou diskuse.