-
tipoval bych na hru a rpg roku Dragon Age, ale panbuvi, ona se dost blbe warezi, tak ji asi tolik lidi u nas nehralo. Kazdopadne za me hlas v tehle dvou kategoriích ma, i když jsem spis zastáncem toho ze jsou tyhle ankety k nicemu a nevypovidaji vůbec o nicem..ale budiz:)
-
-
Už je na to crack... *7*
-
-
to vime ze je. Ale funguje jen nekomu
-
-
Prdlajdum, ten crack pojede bud všem nebo nikomu. Scéna si zakládá na tom aby jejich rlsy byly funkční, co jsem četl možná nefakčí DLC.
-
-
Realita je taková, že crack byl pouze na určité typy procesorů. Pokud někdo neposlal info o svém procesoru, tak 3DM nemohli crack upravit a tak crack byl pouze na určité typy procesorů. Jestli už je to plně funkční nevím. Ale důležité je, že tady neplatí to, že když jdem crack tobě, tak je 100% funkční.
-
-
Mně? já to nehrál jen řikám že přeci scéna a to není 3DM (to jsou čínani) si zakládá na funkčnosti jinak by ztratily fanoušky, což určitě nechtějí.
To jsem nevěděl, tak sry ale stejnak dneska už to frčí. Navíc proč by to mělo trápit lidi co si to koupily, nebo jim to něuak hraje blbě či co... *7*
-
-
-
-
-
Co se na tom blbe warezi?
-
-
stejne moc nechapu, proc je ve vybery gta v? kvuli tomu, ze tam pribyl fps mod?
s timhle pristupem a pristupem vydavatelu se jednou muze stat, ze v ankete budou jen indies, remastery, remaky a posunuty vydani z jinych platforem -
-
Protože GTAV vyšlo na PS4/XO minulý rok. A bude tam nepřekvapivě i příští rok, protože vyjde na PC krabičky...
-
-
ale je to porad stejna hra, takze podraz na hry, co nevychazej trikrat, ctyrikrat za sebou
-
-
Nebreč, pyčo
-
Nojo, tohle je tragédie světového významu a nejhorší na tom ale je, že chleba mohl být levnější...
-
-
-
Protoze hype
-
-
Pardon ale musím tady zareagovat na jednoho experta co se tady naváží do Dragon Age:I.
"Combat je lehká MMO klikačka s čekáním na cooldownyCombat je lehká MMO klikačka s čekáním na cooldowny" Tak si to vážený zkuste na hard a vypněte si friendly fire. To najednou přituhne. S Cooldowny není problém. Naopak to značně zrychlilo hru a stále musíte počítit i s MANA/STAMINA. "taktickej mód nepoužitelnej" Asi každý hrajeme jinou hru. Zajímalo by mě, jak bez taktického módu víte jakou má nepřítel slabost nebo jak ukočírujete boj s draky (pokud máte zapnutou friendl fire). Nepoužívám ho na každý boj ale když jde do tuhého tak jsem za něj velmi rád. "příběh stojí za starou belu - neinvenční 100 zopakovaná záchrana světa s trapným záporákem" Příběh možná není nejoriginálnější ale zato je skvělým tempem vyprávěn a dokáže udržet hráče a má své velmi silné momenty. "loot nepoužitelnej (nekonečné klikání na "zaklínačskej" radar a sbírání surovin, protože v lootu kvalitní výbavu nenajdeš)" Loot je naprosto použitelý ale motivuje hráče vyrábět si vlastní výzbroj a ještě v žádném RPG jsem neviděl tak zábavnou formu craftování a tak skvěle zvládnuté odměňování hráče. "herní svět je statickej - žádný D/N cyklus či cykly pro NPC." Až bude cyklus pro NPC fungovat tak má smysl jej implementovat. Skyrim, na který asi narážíte, bylo pělné divadýlko ale cyklus byl furt stejný a akorát člověka otravoval když potřeboval najít nějaké NPC. A v závěru stejně vždy hráč čekal dokud NPC nebylo v obchodě/taverně. "grafika celkem hezká, ale takové postavy jsou místy až repulzivní (naolejování, hrozné vlasy a celkový design - Sera je zločinem proti lidskosti)" Ano postavy nejsou napudrované barbie.Já jsem naopak nadšený že máme fantasy kde existijí "ošklivé" charaktery jako Cole nebo obyčejné ženské jako Sera. Celkově to přidává na "naturalističnosti" a atmosféře té hry.
Abych to zkrátil, hra má chyby ale na druhou stranu na každou chybu je několik výborných nápadů a momentů takže ta hra si veškerou slávu a ovace zaslouží. Takže příště zmiňte i ty plusy a docela by mě zajímalo co je podle vás RPG roku...nebo co bylo dobré RPG pane anon (anonym). -
-
Achjo, já tak nemám rád hry, jejichž obtížnost není postavena na nutnosti taktizovat, ale právě na tom, jak píšeš ty - zvedni obtížnost na insane až budou mít nepřátelé +500% hp/dmg a pak to teprve stojí za to. Tak tudy podle mého vážně cesta nevede, tedy alespoň ne ke kvalitě...
-
Ptáte se na dobré RPG z roku 2014? Zrovna v tomto roce jich vyšlo mraky, originálnějších a promakanějších než je konzolová MMORPG DA:I. Namátkou Divinity:OS, Shadowrun Dragonfall:DC, South Park: The stick of Truth, Wasteland 2 - spíš je těžké najít RPG hru, která je slabší než Dragon Age...
-
přestože řadím dragon age inquisition k jedný z nejlepších her roku 2014, tak taktický mód je tak dosranej, že jsem to neviděl a jediný co používám je pauza. Hlavní problém je v tom, že dohled je minimální a musím jako kokos jezdit ukazatelem po mapě místo toho aby se to odzoomovalo dál, tak mají vyřešeno. A taky ovládání u kterého jsem skřípal zubama, všichni mi říkají abych to hrál na gamepadu - nekupoval jsem si bednu za36K abych na něm hrál na gamepadu *10* Shadow of Mordor je skvělý případ toho, jak by měla fungovat multiplatforma, na K+M se hraje skvěle, přesto DA:I má tak zajímavý příběh a krásnou stylizovanou grafiku a zajímavá NPC, že jí pořád považuju za jednu z nejlepších her z roku 2014, ale s tím taktickým módem a optimalizací ovládání by mohli něco udělat
-
-
Hmm asi starnu z tech her me nezaujala ani jedna.Nevim cim toje ze me to prijde jako louhovani staryho caje.Pekna strategie nevysla dlouho.Nova civ pro me zklamala.Strilecka pro me nejepsi je a bude bf bad company 2 a prvni dil medal honor a call of duty.
-
Ježíš, já už se fakt těším na ty diskuze co bude hra roku ... jsem trpělivý ale pomalu se nemohu dočkat *4* , to bude zas sranda jak troubum bude stoupat tlak. *15*
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Navíc ty adepti, to jsou opravdu hry které každý viděl, hrál a pokud by měl něco vymejělet což nebude nikdo, tak... by se tím moc nezaobíral. Jasný někdo hodil něco jiného, nebo nevyplnil ale průměr bude jasný. *4* Přál bych si jako hru roku COD:AW protože to bylo celkem zábavné, a gumákům by natekla na čele žilka. *4* *5* -
-
Hra roku COD? Si spad z visne rovnou na hlavu, ne?
-
-
Copak? Natekla ti na čele žilka?
-
-
Ne, ale Minecraft taky nebyl nikdy vyhlasen za hru roku, tak proc COD?
-
-
Minecraft :DDDDDD.
-
Nic jsi nepochopil *7*
-
-
Ano, drahy guru, prosim osvetlete mi Vase myslenkove pochody. Ja, ac nehodny Vasich myslenek, Vas prosim, sletnete z vysin Vasi geniality a podelte se o ne s nami prostymi smrtelniky. *5*
-
-
Reakce na příspěvek:
Zkus se nad Jackovými slovy opravdu zamyslet. Myšlení bolí, ale věřím že to dokážeš. Pochopit Jacka je někdy velmi těžké, ale v tomto případě... je to tak trochu "Piece of cake"
-
-
-
-
-
-
-
Ristoro : nepatřilo to tobě ohledně FC4, ale celkově jako hodně lidi ji má za hru roku ...
Keyz: Máš pravdu ale proč teda blbec, co hraje 1-2 hry za rok se cpe někam, něco hodnotit když tomu nerozumí... asi už fakt jde o to, že když je ta možnost tak už něco napíšu nebo si zahlasuju, dmce, prostě.... Já, nebudu psát názory a moudra na knížky když je nečtu a nebo přečtu 2 ročně ... -
Pro mě určitě DA:I, i tak zůstává DA:O nepokořené. Když se na to tak podíváte tak není ani z čeho moc vybírat. Dark Souls 2 si hraje na the most badass RPG of all time, FPSkám se obloukem vyhýbám kromě FC 4, řekl jsem si že to zkusím a ono to je v podstatě to stejný co FC 3, AC:U po jedničce nejhorší v sérii... Takže abych to shrnul nejvíc jsem si užil tento rok DA:I a Shadow of Mordor.
-
-
Ale lidi tady nejsou objektivní, když už něco zásadově nehrajete tak jaká je hodnota vašich příspěvku ? třeba dám příklad řeknu Wolf je blbost, ale ne proto že nehraju fps, Bioshock miluju, třeba řeknu Dragon age je blbost ale ne proto že nehraju "rpg" protože třeba dark soul mám rad, atd atd (tj jenom příklad)... ale říct že je nějaká hra špatná když já vlastně ani nehraju ten žánr ? to je vtip ?
-
-
Daný žánr nehraju ale hraju (velmi zřídka) hry v daném žánru a mezi nimi patří i FC, a já hodnotím hru bez ohledu na to jak na mě působí daný žánr
-
-
-
Nechápu jak někdo může napsat že hra roku je pro něj je FC4 jak to může někdo hrát a dohrát ?
-
-
Hrál jsem a dohrál jsem. Ale podruhé už bych do toho nešel, ta hra mi nic nedala a při cutscénách, které byly zbytečně dlouhé a nešly zrušit jsem měl chuť rozflákat monitor *15*. Ale na kratší dobu ta hra zabaví.
-
Jaký je tvůj názor na FC3?
-
Možná te to překvapí, ale každý člověk ma jiný herní vkus...
A když už hovoris o FC4, tak kdybych nehrál prekvapive dobré COD:AW a Wolfenstein:TNO, tak bych klidně jako nejlepší akci klidne dal FC4. -
Taky nechápu, jak někdo může hrát hry, kde se hrabeš 50% herního času v inventáři a dalších 30% čteš nudné dialogy. A neberu jim to. Každého baví něco jiné.
-
-
Jj. Každého baví něco jiného a hlavně ne každý se zajímá o hry i když je hráč. Pak hraje to co vidí v reklamě apod. A když ho to baví, tak je to pro něj supr hra. Kdyby měl čas a možnosti zkusit i jiné hry tak by to asi viděl jinak. Již jen z té logiky, že by prostě měl možnost to více porovnat apod.
-
-
Ale ho*no ty analytiku. Jiné hry mohou být pro další lidi prostě p*čoviny od pohledu i bez reklamy, co je na tom tak nepochopitelnýho. Co chceš něco vidět, študovat a porovnávat třeba na Krajzisu, Podzemní dráze 2486 nebo celému Maž defektu a jiné podobné přeceňované kok*tině? Vždyť je to tuctová nudná hovadina, která nanejvýš dobře vypadá, jedna jak druhá. Mrknu a vidím a zcela rozhodnut o tom, že daný hry o ničem a že to z herního hlediska prostě bavit nebude a dotyčný si půjde zahrát třeba radši Maria. Pohoda.
-
Jestli narážíš na mě, tak hraji to, co chci. Mám čas i možnost zkusit i jiné hry a když mě nebaví, jednoduše je přestanu hrát. Raději si zahraju hru, která mě baví 2-3x, než z donucení dohrát průměrnou hru, popřípadě hru, která mě vůbec nebaví. Herní trh znám až moc dobře a když nemám co hrát, raději sáhnu třeba po starším Hitmanovi, než hrát například Divinity, které šlo úplně mimo mě. Kdyby chtěl někdo psát, jak nehraji RPGčka a proto mě to nebaví, hrál jsem například staré i nové Fallouty a všechno to byla paráda. Ale nejraději mám stealth hry a dobré FPS a 3rd person akční hry, a proto je hraju a považuji, zdůrazňuji PRO MĚ, za nejlepší.
PS: Ještě byste mohli nadávat, že nehraju ty pixelové ho**diny. Nové PC komponenty si kupuji na nové hry, takže už bych očekával i nějakou tu pěknou grafiku. Pixelových her je už dost i na mobil, nevidím důvod proč bych zabíjel čas takovými hrami i na PC. Doba se posouvá a vývojáři by měli taky. Dneska už udělá poměrně hodně lidí slušnou hru ve 3D, například v Unity enginu, takže ty pixelové vykopávky se dělají spíše kvůli lenosti a hodí se tam nálepka retro stylizace, a hned má hra 8-9/10. -
-
Jo. ale řada lidí nehraje jak ty. Tedy hodně aktivně a nezná trh apod. Prostě si něco zahraje, to je baví a na víc nemá čas. Pak tomu dá tomu ve svém hodnocení třeba 10/10.
Tedy není se čemu divit :)
Není problém, že nehraješ vše apod. Každý jedná podlé svého a to co ho baví. Jen pak nemá smysl u ankety které o tom je, řešit nějaké "jak někoho může bavit". Muže, když někdo má rád sado maso apod. Je to prostě různý a je to hlavně jedno u nějakého subjektivního hodnocení.
-
-
-
-
-
Far Cry 4, Wolfík a Shadow of Mordor jsou moje TOP 2014. Ještě by se tu určitě umístilo AC:Unity, kdyby se vydalo o měsíc později. Dragon Age Inquisition mě vůbec nechytlo tak, jak jsem čekal z těch recenzí. Té hře bych dal maximálně 7/10. Hra roku ani náhodou. Nový Wolf a Shadow of Mordor pro mě byly takové blesky z čistého nebe. Nic jsem od těch her nečekal a dostal jsem parádní produkty. O Far Cry 4 jsem věděl dopředu, že dostojí svému slovu a stalo se tak.