Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smajdal
    Adventury jsou zvláštní. Když je hraju tak mě hodně baví, ale málokdy se dokopu si je sehnat a když už je mám tak nainstalovat, a když už jsou nainstalované tak spustit a po vypnutí se k nim zas vrátit. Už bych si měl konečně nainstalovat toho Posla smrti III, který mi tu už tři roky leží *6*
  • popravdě jsem nehrál zatim ani jednu z pětice nej, ale i tak jsem rád, že se tam nedostal Broken Sword 5 - Cecil podle mě už asi nadobro dokázal, že ať se budou snažit jak chtít, něco takovýho jako BS1 a 2 prostě nevytvořej. design lokací a hádanek (zde je zakopanej pes možná nejvíc, naprosto příšernej "puzzle" se švábem mě naprosto rozlítil), rozhovory a dabing (vyjma George), hudba (ve dvojce bylo oproti jedničce spousta novejch krásnejch motivů, tady nic novýho) a atmosféra celkově.. cpanim jedný starý postavy ze starších dílů za druhou to fakt nespasí. předělávka Gabriela mě potěšila možná o něco víc (hlavně ty krásný filmečky), Dreamfall Chapters má rozhodně některý velký plus, ale zatim je to furt spíš jeden velkej otazník a ten úvod pro mě přece jen neměl takovou sílu jako Longest Journey ani Dreamfall. zklamání roku z toho co jsem hrál jednoznačně Moebius.
  • maros.goc
    za mna broken age ...:) sherloka mam nainstalovaneho, ale prednost teraz dostane Resident Evil HD
  • frantisek_nejezchleba
    Nedávno jsem o tom Šerlokovi četl. Bez většího zájmu.
    Později mi došlo, že by to mohlo být něco vpravdě zajímavého.
    Dnes jsem to viděl v obchodě a dostal na to velkou chuť.
    Teď jste to vyhlásili adventurou roku. Co vyjde po umocnění velkého chtíče?
  • Zase si hraješ na rozumného hráče? *15*
  • už jí mám koupenou dva měsíce a pořád se nemůžu odhodlat začít. Věřím tomu, že mě pohltí :)
    Ale mimino a spousta práce mi velí "odlož to, ten čas přijde" :-)
  • Krescz
    a hlavne ta doba mezi vydanim tech epizod
  • Vojta_Ilavsky
    Poprvé co bytostně nesouhlasím s výběrem. *16* The Talos Principle ftw
  • Absolutny suhlas...jedna z naj hier 2014
  • Thorar
    Docela plodnej rok na kvalitní adventury, silná konkurence, škoda že se Valiant Hearts nedostal ani do finální pětky. S hraním Broken Age pořád čekám na dokončení, snad se někdy dočkám a zahraju si to konečně :-)
  • Taky jsem hlasoval pro tohle (ale bylo to těsně před Wolf Among Us - tomu to pokazily poslední 2 epizody)
  • Keyz
    Supr. Vyhrála to adventura která navíc vypadá graficky dobře. Taky to není na části jako některé další.
  • Krescz
    jo to souhlasi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit