-
Nechapu jak to mohla vyhrat hra, ktera zacina az po hodinach nudy. T
-
S Alienem plně souhlasím...GTAV je přeci jen hra roku 2013.
I tak to ale byla minulý rok docela slabota. Snad bude 2015 krapet lepší http://zabitcas.cz/2015-nejzajimavejsi-pripravovane-hry/ -
Tady mi to fakt nedá, ale nedat sem Far Cry a CoD AW (CoD nehraju a považuji celou značku za největší crap co může za degradaci FPSek obecně), ale zařazením Aliena (což je pro změnu moje top hra, co jsem dohrál i se všema přídavkama), tak tenhle žebříček prostě nejde brát vážně. Apríl je až za 3 měsíce.
-
Suhlas, bola to skvela hra a som rad ze ju vie games.cz ocenit, inde dostavala dost nizke score - ti blbouni(ehm gamespot ehm...) nechapu co definuje dobru hru.
-
vtipne ze ve Score Alien dostalo zlatou malinu :) no musim nekdy zkusit
-
Alien akce je, ale chce to primhourit ocko. A hlavni hrdinka je zena, tak ze pro Lukase Grygara jasna volba.
-
Alien je jasná jednička. Má všechno co hra potřebuje. Super hratelnost, příběh, napětí, zápletku kterou jen tak neprokouknete, 15+ hodin herní doby, grafiku a nevodí hráče za ručičku jako v AC, FC nebo CoD. V FPS žánru jsem lepší hru letos nehrál.
Taky je to jediná hra letos která vyšla bez bugů nebo nedodělaná. Žádný first day patche nebo opravné patche. Hra vyšla kompletní s seasson passem který má co nabídnout (žádny zaplať 25E a dostaneš 3 pušky a jeden skin navíc). Takhle se mají dělat hry. -
Anketa nemusí mít 150 sekcí. Stačí nebýt diletant nebo nepoužívat nesmyslnou logiku, jakou si sám předvedl.
-
To je prostě děcko GGGay. Tunelový casuálek si jednou zahrál hru se slušným lore (DS) a s pocitem, že objevil Ameriku, to musí všude ventilovat. *15* Všude se se*e s nějakým lore a černobílou grafikou, jako by snad nechápal, že hry jsou u hratelnosti. Počkat, on vlastně nechápe. *15*
-
meshito
-
Jo radší tohle než Alien jako akční hra.
Ne tady tyhlety vyhlášení jsou na jeden pytel a ještě děravej. *7* -
Tezkyho na tom neni nic a vlastne proc ne. Alienovi to preju, vybornej survival. Ja ted drzim palce Far Cry 4 v kategorii nejlepsi letecky simulator.
-
nejlepsi je CoD AW
https://www.youtube.com/watch?v=_KbBDC6i_a8 -
Ty vole, a co bys jako chtel? Aby te hra vodil za rucicku a pravila, nene hehecku, se samopalem na tank nesmis, to ti neumoznim.
-
Akcni adventura neni dneska skoro vsechno. Akcni adventura je podzanr adventur. Pri nejhorsim je tento zanr bran jako samostatny zanr, kazdopadne lezi bokem akcnich her.
-
Tak abych si zvykl až, někdy si něco koupím že mně to omrzí...dříve než by mělo.
-
Kult??? Proč jí nebrat jako jednu z těch lepších her, které si můžeš zahrát, což série GTA určitě je.
-
Stejne tak jako sou novinky ve FC4 ale ten se z vesela hejtuje.
GTA San Andreas ani ctyrku sem nedohral, kopie, nic vic. Ja osobne nevidim na kultu GTA nic ta vyjmecnyho -
Asi si poslední díl GTA ještě nehrál, ale je v něm spousta nového. Mimoto ve střílečkách jde taky stále o to samé dokola, jen s jinejma zbraněma/hrdinou/prostředím. Takhle by se dalo psát o všech žánrech... *7*
-
Poslední GTA-áčka které jsem hrál bylo GTA 2 a pak San Andreas a tam ten rozdíl byl docela velký *1* .
Pokud jde o poslední díly tak na to názor nemám protože jsem to ani pořádně neviděl. Ale obecně mi tenhle způsob "tvorby-přeskinování" her vadí bez ohledu na název hry nebo jméno vývojáře.
EDIT: proto je pro mě třeba akční hrou roku AI právem, protože je aspoň trochu jiný, není to tuctová střílečka ale přináší do tohodle žánru něco nového. (jestli je AI akční hra je na jinou debatu ale ano, pro mě to akční hra je)