Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frag.ment
    Jak to tu tak pročítám, asi FC4 prozatím odložím a vrhnu se na Wolfa, toho aspoň za pár večerů dohraju, což u FC asi nehrozí :-) Zatím jsem WoNeOr jen nainstaloval a pěkně mě vytočilo, že to stahovalo 4,5GB patch a to prosím 4 hodiny (verze pro PS4, a na mojí optice 30Mb chyba určitě nebyla, to se zase PSN předvedlo).
  • CrocoRay
    Spoilery mi nevadí a dokonce vím i konec pětky *1* Teda já se na to nechtěl dívat, ale jeden kámoš furt přemlouval a mně to nedalo, takže jsem se díval též. Ale vím, že tam jsou taky různé volby. U čtyřky jsem se taky podíval před konce, jinak jsem to taky hrál dvakrát a pokaždé jsem dojel stejný konec. Ale když si jdu občas zastřílet nebo pojezdit, tak používám save z toho prvního hraní, kde mám 100% dokončení a herní dobu 170 hodin.
    Každopádně na pětku se moc těším. Spoilerů sice znám několik a viděl jsem pár misí, abych věděl, jaké jsou, ale i tak větší část hry jsem neviděl a tak budu i překvapený.

A na to, jak hra pojede, na to jsem taky zvědavý. Hlavně, ať to jde na nejnižší detaily, než bude nová grafika.
  • A na GTA ktery je nekolik dilu stejny, a je uplne stejne preskinovany mas jake nazor?
  • Souhlas... Wolf mi taky sednul. Pekna grafika, skvelej gameplay a hlavne gunplay a supr muzika.

Alien me docela rychle zacal nudit a bohuzel az do te miry ze jsem se pres to proste neprenesl. Stealth hry nejsou zrovna muj nejoblibenejsi zanr...
  • Chim
    Mě osobně to pouhé přeskinování strašně vadí a považuju to za hnus dnešní doby ale ok, tvůj argument je poměrně validní a jsem ochoten ho se skřípěním zubů akceptovat. Na druhou stranu od hry která má mít označení "hra roku" očekávám i něco víc než jen pouhé přeskinování.

Kdyby FC4 vydali s označením FC3.1 jako datadisk (DLC whatever...) k FC3 tak bych neřekl ani slovo, ale takhle...
  • walltar
    Ona i početná skupina lidí, kteří trojku hráli jsou s ní spokojení... Mě osobně nevadí, že je to upravená trojka. Sem od toho nic moc víc neočekával. Prakticky jen novou velkou mapu, na které si budu moct zablbnout a projít si příběh se šíleným záporákem.
  • frag.ment
    Já jen takovou malou poznámku k FC4. Spousta lidí tu nadává a vadí jim, že je to jen trochu poupravená 3ka, ale taky by si mohli uvědomit, že je určitě početná skupina lidí, kteří FC3 nehráli (ano, patřím mezi ně). Takže já jsem se 4kou max spokojenej. Hodnit Akci roku v anketě zatím nebudu, protože Wolfenstein mě teprve čeká.
  • Akční hra roku je jasnej Wolf. Takhle masterpiecová FPS tu nebyla hooodně dlouho, takže její vznik byl jak ztráta panictví s krásnou holkou, kdy všude jinde byly samý obludy.
  • Ty jsi zajímavá postava. Se všema hrama máš větší či menší problém, nic nekupuješ, ale pořád brbleš. *1*
  • Samozrejme , ze viem co to znamena, a preto to nebudem vytahovat pri kazdej hre. Pri hre zalezi v prvom rade na hratelnosti, vytahovat pri hre kde ide o stealth , lakacky a atmosferu, lore a colonial marines, mozes fakt len ty. Tak ako pri tom WOW.
  • mne nejvic zarazi ze o GTA V z roku 2014 se pise jako o nextgen kdyz opravdovy nextgen GTA V vyjde az cca za 14dni *3*
  • Jack1947
    No vidíš a já "vydržel" kolem 12hodin. Je to stereotypní až to bolí a frustrující taky no. Třeba zabíjet ty velké uruky ale oni mají ještě armádu, takže vás nechají unavit a pak vás zabijí *16* , dopařím to.
  • TheGGG
    myslíš že alien nemá lore? Víš vůbec co to znamená? Poprvé jsem se spletl, i CoD má do určité míry lore. Vlastně skoro každá hra.
  • Ty si ten co sa naucil slovicko "lore" a mota ho snad do kazdej hry. Tak ako teraz pri Alien Isolation.
  • Lenže samopalmi pechota v coh tankom neublíži a keď veliteľ vydá rozkaz strieľať samopalom na tank, tak to budu robiť! Či reálnejšie by bolo nepposlúchnuť priamy rozkaz nadriadeného? To už potom áno panecku :D sloboda rozhodovania, to je to, čo ti coh ponuka, ako s tým naložis je len tvoja vec ;)
  • s těma kategoriema je to vždycky ošemetné mno ... nejlepší akční adventura s přivřenym okem možná ano ... akční adventura je totiž dneska skoro všechno, ale když se řekne nejlepší akční hra, tak to podle mě nemůže být hra kde se převážně plížíš ... ale je to věc názoru ... jen mě to celkem překvapilo ...
  • flash789
    Mordor me nabavil uz asi po 30 minutach, Ale verim ze prumerny mainstreamovy hrac si ji uzit mohl. takze si asi mominaci zaslouzi.
  • So všetkým by som aj suhlasil, pre mňa je teda celkovo najlepšia hra roku Alien Isolation, ale Shadow of Mordor bola časom strašne nudná hra.. Asi nebolo z čoho vyberať, inak si to neviem vysvetliť.
  • flash789
    Bohuzel kategorie hororova adventura s akčními prvky nebyla..co je na tom tak tezkyho pochopit?
  • TheGGG
    to vážně není, většina dnešní hudby stojí za hlvno mnohem víc než dnešní hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit