Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O to přece nejde šašku, s čím zrovna ty běháš na tanky. Nemění to nic na tom, že CoH tohle prezentuje, umožňuje a jako válečná strategie je to naprostej výsměch všem jiným a mnohem lepším titulům. MoW, Sudden strike, Blitzkrieg a jiný, to jsou skutečný "military hry" v tomto žánru. CoH je tak trochu pro blbečky, kterým akorát stačí přibližovat kamerku a kochat se, jak nábojovýma pásama opráskanej paňáca v helmě stojí uprostřed pole a nechá se obchcávat jakože kulometem, dokud mu nějakej indikátor nedá příkaz se přes celou mapu stáhnout k pytlům s pískem do roku mapy. Báječný. Ale, pochopitelně, zábavu ti s touhle pseudosrandou neberu.
  • TheGGG
    Co ti vadí na přezdívce TheGGG?
  • TheGGG
    "přežívá jen díky výborným prodejům" jop, tak nějak fungují všechny značky, nebo jak jinak by měl fungovat trh, než na základě střetu nabídky a poptávky?
  • TheGGG
    nebaví mě druhá světová, takže za mě radši world in conflict
    A CoD mulťák je jen hopsačka, proto hraji pouze singleplayer, který je sice taky těžká arkáda číslo jedna, ale prostě mám rád ten feeling speciálních jednotek. Nevím, proč maj všichni hateři CoD, takový probém to pochopit, na steamu mám Armu 2 a 3 i s většinou DLC a mám nahráno docela slušně hodin. Mě je celkem šumák, jestli je hra arkáda nebo simulátor, prostě jen zbožňuju tu atmošku speciálních operací.
    EDIT: ano, možná trochu uchylka, prostě se nemůžu těch tajných operací, nočních misí, volacích znaků a zlých teroristů nabažit.
    PS: nevím, proč se někteří lidi pořád posmívají fanouškům military her, že u komplu jsou za drsňáky, ale v skutečným boji by se posr*ly. Ti samí posměváčci pak jdou hrát třeba dragon age, nebo WoW, kde zabíjejí monstra, která kdyby náhodou existovala a ty lidi je potkaly, tak vyse*ou strachy střeva. A to i přesto, že monstra zrovna v těchhle hrách nějak scary nejsou.
  • Chim
    Ty jsi mi ale podařené Čertovo kvítko *1*
  • Tak kdyz ses dem€nt a bezis s lehkou pechotou na tank, to neni problem hry ale tvuj ze ses blb :-D. Ja rozhodne s pechotou na tanky nebeham, pokud teda nema ve vybave panzerschreck.
  • Nemam nic proti CoD a Alien mel radeji zustat ve filmove podobe, jen mi vadi lidi jako ty, kteri tady z toho zamerne delaji necitelnou zumpu a jeste si pri tom pripadaji jako strasni borci, co stoji proti vsemu a vsem. Evidentne ti chybi nekdo blizky, kdo by ti pomohl z psychickych problemu.
  • Ristoro
    Při téhle úvaze bys mohl Far Cry 4 a Shadow of Mordor zařadit taky do stealthovek. Je tam stealth, i když tupý? Je.
  • frantisek_nejezchleba
    v pohodě, však ti to neberu. Nejsem jeden z těch, kteří by si mysleli, že herní násilí podporuje násilí v reálu. Spíš si myslím, že jedinci jako ty by měli velkou šanci se před skutečným nebezpečím počůrat (nic ve zlém, asi bych se v krizi počůral i já sám). Jen by sis pro příště mohl odpustit obhajování existence fanoušků značky, která léta přežívá jen díky výborným prodejům. A to ví i dost lidí, kteří herní byznys nesledují.
  • Company of Heroes 2 - skutečný military. No ty musíš bejt guma. Úžasná záležitost pro strategický neandrtálce, kde panáčkové zkoušej ostřelovat tank ze samopalů a kde se běhaj sprinterský závody s tunovýma kanonama v prackách. Skutečně, výborná hra. Zahraj si Sudden strike, vole, a nemel lejna.
  • zajímavé jak na začátku příspěvku kritizuješ netoleranci a poslední věta je urážlivá až to bolí. Ale to je asi u trolů normální - hlavně hodně křičet, myšlenku to mít nemusí
  • ringmancz
    doufám, že píšete hromadně maily do Valve, Amazonu a jinam, kde si stěžujete, že to zařadili mezi akční hry
  • Já bych řekl že lidi Aliena nehlasovali jako akční hru, ale jako podle toho co bylo v té nabídce her nejlepší takže si to neberte vážně, ono fakt nebylo co vybrat 2014 byl slabší rok pro mně 3-4 hry co za něco stáli a počítám i dlc k diablu takže fakt low rok...
  • Ty vůbec nemáš právo se jakkoliv vyjadřovat v diskuzi s takovým profilem.
  • 6 hodin je sakra malo, hra se kolen 8-9 hodiny prehoupne do celkem slusne akce a stealth se tam az na jednu pasaz uz do konce nevyskytuje.
    Hodnotit po 6 hodinach neni fer.
  • já to nedohrál, hra je to kvalitni, asi po 6ti hodinách sem ve fázi, kdy nejsem schopnej to v noci hrát a přez den je to škoda zapínat. Ale je to jasnej stealth, tj jako kdyby akční hru roku vyhrát Thief :/ Tam máš taky šípy, palcát atd... je to divný, alien je pro me stealth hra, pardon...
  • A to je velmi divne. Asi ako keby si si pri slove "auto" predstavil nieco so 4 kolesami, karoseriou a volantom.
  • Mam rad military tema, ale COD snim moc spolecnyho nema. Heroea and Generals, War Thunder, Company of Heroes 2, moje top hry a skutecny military.
    COD je hopsacka pro decka, aneb zmacnkni kolecko, trojuhelnik, krizek.
  • Každému sedí něco jiného, já jsem věrný k+m ale gamepad je k některým hrám vhodnější (dark souls)
  • 100% stealth? Opravdu, hrals to vubec, nebudu tady spoilovat ale treba pasaz po zniceni hnizda je vylozene stealthova :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit