-
Ty dnešní alieni, pakáž to je. To estě budeme za 10 let vzpomínat, jak zlatý naši neviditelní ETs byli oproti nim...
-
lol to co sem myslel jako vtip se stalo realitou, 100% stealth hra se stává akční hrou roku...
mordor... radši no koment. Ted este at Gay Age nej RPG a je to. Trapnej rok, este ze je pryc :) -
Šašku
-
Dalsi ukazka naproste nekompetence zdejsi redakce.
-
ty si taký dobrý ementál, těžko uvěřit, že někdo má rád CoD co? Né každý tady vlhne z připos*anýho Aliena, když stejně jedinou skutečně zajímavou věcí v celým lore jsou koloniální mariňáci.
-
není nad zdejší svobodu názorů a toleranci. Chápu že pro zdejší fanoušky fantasy omalovánek a ret*rdovaných indie intelechtuálních her je to problém pochopit, ale skutečně existují lidi, kteří mají rádi CoD, skutečně existují lidi kteří mají rádi military téma (né jen arkádový CoD, ale klidně i Armu atd.) a skutečně existují lidi co military a sci-fi military mají za svůj nejoblíbenější žánr. Takže odpal hipízácký pacifistický chytrolíné.
-
Tohohle pulmozka nebrat vazne. Individuum tu ani nepise svoje vlastni nazory, ale jen ty, na ktere podle neho zdejsi ctenari budou zakonnite negativne reagovat, aby se potom s ostatnima gumama pobavil za dvermi ucebny 7.B.
-
slovní spojení „luxusní military“ mi evokuje seržanta v bunkru, masturbujícího nad pouhým faktem, že lidstvo bojuje.
-
alien asi tak akční hra, jako WoWko dobrý mmo. Chápu, že pro důchodce, co už nezvládají rychlou akci asi těžký nářez, ve skutečnosti ale spíš lehce nudná stealth. Za mě tuto kategorii vyhrálo nové CoD, ještě o dost lepší než nový wolf, s gumáckým a nudným hrdinou. Singláč v CoD byl luxusní military sci-fi zážitek a doufám že série bude pokračovat. Hlavně ať to nevrací do II. světový, je mi jasný že zdejší stařící si chějí zavzpomínat na mladý léta, ale druhá světová už je ohraná a po stránce vojenské nudná doba.
-
no jo, K+M pro lamky, kdy se člověk stane skiller po 3 minutách hraní.
na gamepad nesmíš mít křivý ruce piráte -
už se těšíš jak budeš pirátit zloději?
-
"alieni" jsou magoři všichni a když už tu tak pěkně jedeš s těmi dvojsmysly, tak já bych v prvé řadě zamezil jakýkoliv přístup alienů do lidmi ovládaného vesmírů, jsou nebezpeční, neoblomní, rychle se množí a makat se jim nechce. Ty co tu sou vystěhovat.
-
nesnáším tydle multikulti přístupy, jak to tak čtu, ty bys určo pár tisíc alienů natahal i do evropy.
-
to je pak akční hra i když si zapneš antivirák, najde něco, nenajde? Fakt mazec.
-
No jo,pro vás je akční i simulátor rostoucí trávy.
-
Opravdu.
-
Skoro totéž by šlo říct i o lidském druhu, o tom zda li jsme biologická zbraň se dá sice polemizovat a patrně jsme nebyli stvořeni žádnými spacejokeymi (ci jak se to pise), ale prezit rozmnozit se a vyhubit vse zive, to sedí.
-
Door opening simulator jako nejlepší akční hra? Opravdu?
-
This is true..
-
vzdycky jsem fandil vetrelci