Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    Všechny Best of 2014 kromě čtenářské volby jsou nejlepší hry z pohledu redakce, ty retardovaná komunito.
  • Nezapomeli na Dark Soul 2, nebo to zase zaradili mezi RPG? Clovek by rekl, ze kdyz uz se jim spravne podarilo zaradit Shadow of Mordor, tak DS2 by mohli klasifikovat taky spravne.
  • To nemůžeš myslet vážně? :D

Obdivuju jak je někdo schopnej takhle obhajovat kancelářské vybavení...
  • walltar
    Alien Isolation + Rift... pro mě jeden z nejlepších zážitků tohoto roku. Pokud jste se u hraní na normálním monitoru báli, tak s cihlou na hlavě je to strachy posírací zážitek... Hlavně ty alienovy zabíjecí scény jsou super. *1*

I když bych Isolation asi nedával k akčním hrám (je ale pravda, že stealth hry budou subžánrem akčních her), tak si myslím, že to vyhrála zaslouženě.
  • Ja reklamu blokuju a budu blokovat i kdyby to tu meli zavrit. *15* *5*
  • mno prave survivalu vychadza posledne roky dost a dost.. tie kvanta zombie hier napriklad (ale tiez nie su jedine)
    aby ste ma nehadali zle, vlastne redakcii nevycitam ze vybrali Aliena.. ak to bola kvalitna hra tak si to nepochybne zasluzi...
    ale v casoch multizanrovych hier a rozsirenia tradicnych zanrov o mnozstvo podkategorii by naozaj mozno nebolo od veci rozsirit tie kategorie, aj keby len pre zaujimavost - ostatne podobny napad sa zrodil aj v najlepsich zavodnych hrach : simulatory a arkady (a urcite to ma svoju logiku)
  • Kdo po téhle anketě s touhle směšnou stránkou co brečí ať neblokujeme reklamu neskončil, je loupák.
  • PreidaQ
    U mě by sice Alien kandidoval spíše mezi zklamání roku, ale proti gustu..
  • tak mistni ret4rdovana komunita opet nesklamala a hrou roku zvolila nejvetší howno
  • CrocoRay
    Já se právě na mise hodně těším. Tak já strávil už pár hodin sledováním walkthrough, takže takový odhad mám. Takže spoilerů už znám dost, ale nejsem ten typ, co musí být překvapený až na poslední chvíli, takže mi to žádnou radost nepřekazilo a už se těším, až si to zahraju sám. A víš, co mě nejvíce baví? Prozkoumávání nového města, na to se taky těším. Ale myslím, že tady budu mít menší problémy se mapu nazpaměť naučit (i když je o dost větší) než u takové čtyřky. Sice Liberty už znám nazpaměť, ale chvíli mi to trvalo. Ale tak samozřejmě ne tak úplně nazpaměť, že kdybys mě hodil do nějaké zapadlé uličky, tak vím hned, kde jsem. Ale zorientuju se během chvilky a město mi problémy nedělá.
  • frantisek_nejezchleba
    jé, Orlová. Dej radši těch 50 Kč tomu cigánskému bezďákovi, co denně stojí před Albertem.
  • Pokud budeš mít zajem mohu ti na instalaci poskytnout 90% po vanoční slevu bude tě to po slevě stát tedy jen 55 kč. Kdyby jsi měl zájem ozvy se.....
  • frantisek_nejezchleba
    rád bych si zafetoval, ale nemám šamana. Uvědom si, že oficiální modifikace a neoficiální modifikace jsou různorodé věci.
  • Ja chapu, ze nekteri podjedinci by nejradsi aby ostatni nemeli svuj nazor, ale budes se s tim muset smirit. Je to copypasting porad dokola.
    Btw, ja zase nechapu proc pouzivas slova spatne.
  • x_ander
    Jak říkáš, shitstorm tady bude pořád. Je pak otázkou, do jakých kategorií to rozdělit. Survival horor? Nebo stealth? Kolik takových her za rok vyjde (tím spíš kvalitních), aby stálo za to takovou kategorii samostatně vyhlásit?

Určitě souhlasím, že Alien není "čistokrevnou akcí", ale o tu čistokrevnost snad ani nejde. Z těch "základních" žánrů má přece jen Alien k akční hře nejblíž, a to i přesto, že tam nestřílíš po hromadě nepřátel, ani se tam s nikým nemlátíš. Ale to, že ti jde po krku krvežíznivé monstrum a ty před ním prcháš, je podle dost akce na to, že to stačí pro nominaci do kategorie "akční".
  • calwin
    ale hlavne že už máš ukvapené závery však? načo sa teda vyjadruješ keď iba hejtuješ?
  • Predstavil si se, ale nevim co vlastne chces a proc reagujes zbytecnou reakci.
  • Jack1947
    Náhodou některé kinoripy se dají v pohodě. Koukat. Ty si ale jen přiblbý trotlík. Zbytečná reakce.
  • Bohuzel nemam si to na cem zahrat, zatim vysla jen low verze a nebudu si kazit chut. Jednou jsem to udelal, stahl si cam Promethea a stalo to za prd.
  • Jack1947
    Když už tak schovávačka. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší