Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Far Cry 4 je strašně tupounká hra, mě osobně to přijde příběhově i po stránce hratelnosti velmi hloupé.
  • Verze z toustovace ma pry osekany skoro vsechny akcni sceny. Deti moc brecely ze nezvladaji na packach mirit.
  • S tím Alienem souhlasím, ale jinak je Far Cry 4 stejná repetivní nuda jako byla trojka....
  • Jack1947
    Prosím vykašli se na něj s ním to je zbytečné, nemůžeš vyhrát. Ani mu nikdo nedomluví... *7* on už je holt takový no.

Nepsal bych ti to ale on je oblíbený diskutér... (jednoho z redaktorů).
  • Far Cry je trojka s par novinkama. Hra je to super a zabavna mam 30 hodin a 49% bavim se ale hra roku fakt ne.Navic tolik debilnich postav, a tak blbe pribeh sem uz dlouho v zadne hre nevidel.
    Alien je v dnesni dobe ukaz, zaslouzi si to.
  • CrocoRay
    Já nevyhlašuji nejlepší hru. Vidíš, špatně mě chápeš. Já napsal svůj názor, která hra je podle mě nejlepší, ale ani nikde nehlasuji, takže můžeš být klidný. Opravdu vím, co mi nový díl nabídne a taky se na tuto hru jako na jedinou těším. Za hlupáka tě považuji kvůli jiným věcem. Sleduji tak trochu diskuze a dělám si obrázek o určitých lidech a ty jsi typ člověka, co si stojí za každý svým názorem, i když to může být totální hloupost a máš tendenci urážet ostatní diskutující. Neoznačuji tě za hlupáka kvůli tvé reakce na mě, ale celkově z tvých výlevů tady. Nikdy jsem neměl potřebu ti to psát, jen když jsi na mě teď takhle reagoval, tak jsi mi k tomu dal příležitost.
  • Far Cry 4, zabavna akce,ted mam nakych 40h, niceni pevnosti, kyratsky tyden mody i hlavni linie...fajne. Je nakej april ze nestacil na konkurenci a vitez je Alien :) coz ani neni akcni hra.

Hele co berete ? evidentne slusny matros, nedal bych si, ale prodal bych to a splatil hypo.
  • Vogon
    Pozor na něho frajera jednoho.
  • Alien akcna hra wuuuuuut ???? 20 hodin som si s Amandou ani hlasno neprdol v NASA kombineze a plamenomet pouzil 3x asi
  • vonTossis
    Za mě osobně Wolfenstein, ale proti gustu žádný dišputát. Jen nevím, jestli bych nového Aliena řadil mezi akce. To mi přijde trošku pochybné.
  • Evil
    si dostal ban za sr*čky mimo a tapetování, ne za veškoslava *1*
  • Jack1947
    Tak to jo to aby tě pak nezklamala... já ani nevím na kterou hru v dohledné době čekám. *7*

Na Veskoslava jim nešahej laskavě. ( už jsem párkrát dostal takhle ban ).
  • Veskoslav
    Takže vyhlašuješ nejlepší hru, kterou jsi nehrál, ale já jsem hlupák? Takové zacházení si Vader rozhodně nezaslouží, ať už zabil Jedi kolik chtěl.... *13*
  • A četl sis ty recenze, nebo sis jen přečetl čísilko na konci? Vždyť té hře vyčítali věci, které byly v kontextu pojetí hry často naprosto absurdní. Nemluvě o tom, že jako negativum uvádí i přílišnou obtížnost. Kam jsme to s těmi casual hrami dopracovali...
    Jinak ta hra sklízela veskrze velmi pozitivní hodnocení.
    A podle mě si to ta hra zaslouží, i když pravda, kategorie akční hry není uplně nejšťastnější.
  • CrocoRay
    Jediná hra, na kterou čekám :-)
  • XXHUGOXX
    Je to SURVIVAL HOROR, ktorý je len príležitostne okorenený akciou !
  • CrocoRay
    Když mi to napíše někdo jako ty, tak si z toho asi nic dělat nemusím, protože tebe jsem vždy považoval za hlupáka s hloupými názory :-) Ale u této série jsem se nikdy nespletl a rozhodně mám dobrou představu, co mi hra nabídne, ale nebudu se s tebou hádat. Vím, že tobě nikdo nic nevysvětlí.
  • Veskoslav
    Proč sem házíš IGN a Gamespot? Přečti si ty jejich "recenze" a pak diskuzi pod nimi. Mimoto IGN je poslední dobou záruka kvality recenzí jako Hruškovy recepty na Nově.

Tady je ta slavná IGN recenze a myslím, že se skoro 15 000 příspěvky asi nejdelší diskuze v historii: http://www.ign.com/articles/2014/10/03/alien-isolation-review
  • Kozy
    IGN je nějaká pečeť kvality?
  • Peknej kontroverni clanek... Asi schvalne... By mne zajimalo, jak to vredkci posuzujete... Zda se hlasuje apod...

Hra, ktera na IGN a GAMESPOTu dostala 6/10 ?!?!? Ktera je podle nich neferova, neakcni (zbrane jsou v ni na nic) a frustrujici?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit