Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ty se už nemůžeš prostě dočkat vid? *1*
  • Veskoslav
    GTA V vyšlo v roce 2013 a FC IV je přeskriptovaná FC III a některé věci jsou naprosto stejné-
  • Jack1947
    Njn, někdo nezná slang... navíc ownuje se sem moc nehodí. Stejnak. *3*
  • Ristoro
    To je DLC. Je tu na to zvlášť kategorie.
  • vzdycky vyhraje nejvetsi sraczka !!!
    nejlepsi hry jsou : 1.GTA5, 2.Wolfenstein a FarCry4 !
  • Chim
    Ne, je to isometrické tahové MMORPG. *7*
  • a to mali urobit 20 zanrovych kategorii aby kazda hra sa dala presne zaradit?ň
    jasne alien je skor stealth a survival horror...ale z tych kategorii ju homhli zaradit jedine medzi akcne
  • XXHUGOXX
    Alien Isolation je akcia ? Vážne ? No neviem. A najlepšou akčnou hrou roku je jednoznačne BioShock Burial at Sea. Ale aj Wolfenstein bol dobrý.
  • Na PC je to akcni hra, mozna jsi to hral na konzoli tak ti to pripadalo jako tahovka.
  • Veskoslav
    To jsi prostě mamlas, když vyhlašuješ nejlepší hru jenom na základě pocitů a dojmů z předchůdců.
  • TheGGG
    slangově je to owní, né ownuje, tak hašššš
  • TheGGG
    jn, už jen za ten chcýpláckej engine, by zasloužily nakopat do pr*ele. Hra je to ale dobrá, to jo. Náci maj skutečně vymazlenej dizajn.
  • TheGGG
    LoL Alien a akční hra? Tím byste asi dost fanoušků žánru zklamaly.
  • CrocoRay
    Tak Alien je spíše žánr stealth, ale ten často spadá do žánru akčních her, takže se zařazením hry zase takové problémy nemám, i když to působí srandovně, pokud hra vyhraje cenu "nejlepší akční hra roku" a v úvodu je hned napsané, že se můžete hodiny schovávat ve skříni. Je to prostě akční schovávání a posedávání na místě :-) Ale hra jako taková byla samozřejmě povedená a dost jsem se u ní bavil, i když nejsem žádný fanoušek stealth žánru, což je pro hru dobrá vizitka.

Co se týče GTA V. Je to sice předělávka na nové konzole a PC, ale změn je tam dost a spousta lidí se ke hře na starých konzolích vůbec nedostala a čekala, až hra vyjde na těch nových, případně na PC. Takže proti zařazení taky nic nemám a navíc, i když jsem hru nehrál, tak pro mě jednoznačně nejlepší hra roku :-) Někdo může říct, že jsem mamlas, co tu prostě něco vychvaluje do nebes a ještě neměl příležitost si hru ani zahrát. Ale upřímně už jsem si něco odehrál a jak u Vice City, San Andreas nebo GTA IV jsem věděl, že se u toho budu bavit více než u jiných her, které v té době vycházely, tak i u GTA V vím, že se u něj budu bavit více než u ostatních her. Nic zvláštního na tom nevidím :-) Zvláště když nejvíce času jsem nahrál u SA a pátý díl je takové SA v nové grafice s hromadou nových věcí.

No zbytek jsem nehrál, tak tam se nějak vyjadřovat tolik nebudu.
  • Na games.cz a všichni spokojení? *1*
  • Veskoslav
    Pochopil jsem jediné. Bolí tě p*del. Přítel by tě měl šetřit.
  • Veskoslav
    Fetuješ? Jdi si povídat s Jackem.. *7*
  • Ristoro
    Asi bych souhlasil.
  • kennyB
    Byl tady někdy článek, ve kterém jsou všichni reagující spokojeni, nebo se shodnou na stejném závěru??? *1*
    Vzhledem k tomu, že minulej rok nebyl zase tak štědrej na skvělé hry, jsem zvědavej na ty řeči koncem tohoto roku, až se bude hlasovat o Bloodborne, The Division (vyjde-li) a dalších, pro někoho možná pobuřujících her *1*
  • Vogon
    Asi takhle:
    Kdyby vyhrálo GTAV, tak by vám tu lidi brečeli, že je bolí zadeček z tho,že to vyšlo minulý rok.
    Když vyhrál Alien, tak vám tu brečí, že je bolí zadeček, z toho, že to není akční.
    Kdyby vyhrál Wolfík, tak vám tu lidi brečí, že je bolí zadeček, jelikož to není generická "modern military shooter" a to že můžete suprově střílet nácky na měsíci zatímco v rukách držíte dvě obrovské automatické brokovnice, není "realistické"(fuj).
    Kdyby vyhrálo InFamous, tak vám tu lidi brečí PCčkáři, že je bolí zadeček z toho, že to nehráli.
    Kdyby vyhrál Middle-Earth: SoM, tak vám tu lidi brečí, že je bolí zadeček z toho, že to vykrádá Ass sin's creed a Batmana.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit