Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    tak určitě, proto to tak v Rockstar naplánovali
  • Ano, budeme hlasovat i tento rok, protože to vyjde na PC krabičky...
  • frantisek_nejezchleba
    ty zas trollíš, ťulo. Jdi spát.
  • Veskoslav
    Tady to ospravedlňují FPS módem. No asi neví, co dokáže moderská komunita na pc...To tam můžou mít celý seznam důvodů to prásknout znova. Od vylepšené grafiky až po mise.
  • ringmancz
    to samozřejmě taky. kdybych se měl rozčilovat nad každým výběrem na internetu, ne jenom herním, tak se z toho zblázním
  • frantisek_nejezchleba
    to asi né, věšku. PC port by měl odpovídat verzi pro PS4/XONE. Tedy s ním zřejmě nepřibude žádná nová vlastnost hry.
  • ALIEN?akcni?no nevim teda a s tim GTA uz jdete nekam,.hral jsem to pred rokem na ps3 a byla to pecka,ted jsem si poridil ps4 verzi a hral jsem to tyden,proste me to uz nebavilo.radsi novou hru nez recyklovany kabatek.takovy destiny hraju uz 4 mesice v kuse takze pro me to bude letos best
  • Mart9
    To je asi ten nejsmutnější důvod, který šel napsat k akční hře, to je pravda.
  • Děkuji voličům, že se hrou roku nestalo GTA V. Vím, že to je dobrá hra, ale je to hra pro rok 2013 ne 2014.
  • Chim
    Říká "člověk", který se v diskusi pod článkem z GDS o PR zmůže jen na jedno slovo: "Šoustaj".
    Jacku, zamysli se nad sebou.
  • Veskoslav
    No nevím, jestli je Alien akční hra....Navíc nechápu zařazení GTA V. To jako když vyjde hra znova na jiné platformy, tak ji zařadíte do výběru? Takže pro rok 2015 budeme hlasovat pro GTA V, protože vyjde na pc? *7*
  • Jack1947
    Ne to je jen táhlé (a) o ničem. Můj názor.
  • Jack1947
    Hele, já jsem tomu taky nevěřil ale je fakt více žánrů... respkt od každého trochu no.
  • Jack1947
    Radši se nevyjadřuj k mým názorům vůbec. To je taková rada. Vyjadřuj se jen když něco máš... podstatného. Achjo Beztak půjdem oba do mínusu řešíme blbosti.
  • Za mě by Wolf opanoval většinu kategorií *4*
  • Jack1947
    +1. Jop asi jo no. *4*
  • fallanga
    Má RPG prvky, ale to má i FC4, který rozhodně není RPG.
  • Mart9
    Tak si to Pavel prosadil *4* Nesouhlasím, za mě je to Wolfenstein.
  • Chim
    Kdyby jen do bleskovek... *1*
  • Chim
    Nevyjadřuji se ke hře samotné, ale k tvému mylnému názoru, že hra ve které se nestřílí na každém rohu, není akční hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit