-
GTA vyjde až vyjde na PC tak prosím nepruď
-
Já bych řekl že klukům na E-shopu zůstala hromada kopií Alien Isolation a potřebujou se jich zbavit , tak proto je to akční hra roku , a doufají že to nějakej osel koupí
-
To mi připomíná jeden díl z Red Dwarf... All we say people, give quiche a chance... *1*
-
Lol a sportovní hra roku bude co? Já bych navrhoval Far Cry.
-
Hulis spis ty a ostatni tady, co maj potrebu se porad ve vsem vrtat. Je tam akce? Je! Je tam stealth? Je! No tak je to stealth akcni hra. Pro lidi jako ty by ta anketa musela mit alespon 150 sekci a stejne by se nasli rejpalove a ani prase by se v tom uz nevyznalo.
-
Ty, ja bych nerekl ze je zase az tak asocializovany. Vsak tam furt nekoho "objima" a "pusinkuje", jen holt nema chudak v tech prackach a pusine takovy cit.
-
Alien Isolation je akční hra? Kluci, nehulte to tolik.
-
Tohle může napsat jenom deb1l...
Nebudu se tu zastávat gamepadu, ale odsuzovat ho může fakt jen lempl... -
Ať se na to dívám zprava nebo zleva, vetřelec mi vychází spíš jako smutná oběť. Navíc by bylo liché a krátkozraké posuzovat všechny ostatní a celou vetřelčí kulturu podle jedné černé ovce.
-
Alien je hlavne biologická zbraň vytvorená stvoriteľmi Spacejockeymi, ktorá má jediný cieľ, prežiť, rozmnožiť sa a vyhubiť všetko živé....čiže dačo ako Vesko a Jack v diskusii. Ale oceňujem pokus o náročný trolling v konotácii na útoky v Paríži...
-
Tak to zmákneš v poho ber to jako takové skoro celé SA. Mně zajímá hlavně jakto pojede, jestli to opět domrví a pojede to naprd nebo to pojede jako víno. Jestli tam budou nějaké kkonzolové prvky - což ruku na srdce dost her má, např na klávesnici se člověk pak musí dost přemáhat. Ano, hraje se mi lépe GTA a hrálo na gamepadu... ty prvky, jsou někde lepší ovládání na klávesnici např jemnot zmačknutí plynu, zatáčení to není ono, i když je zase svobodnější kamera.
At si nikdo nemyslí že na gamepadu/konzoli to bylo něco triviálního ale zase první gta co jsem dohrál bez cheatů, prostě jsem se litoval a naučil jsem se to přes nervy hrát. GTAIV. bylo horší tady ten systém míření a akce je svižnější + kotouly úkroky - opět na klávesnici by to mohl být trochu prsto-lam.
Ty jo tobě nevadí spojlery? to bych se assi zbláznil znát už dopředu co bude, i když je pravda že u GTAIV. jsem se před tou osudovou změnou (smrtí) koukl aby mi neumřel Roman. Vtipné je že jsem to podruhé dopařil uplně stejně tedy Pellegrino nakonci - . Tady jsem se "vyděsil" jen před koncem. -
Ještě zapomínáš na Weyland Yutani, která konspirovala k zajetí Aliena... On se chudák jen bránil.
-
nie, ale Alien je protipól akcie...je to hra o čakaní, schovávaní, pomalom plížení, načúvaní, sledovaní okolia a vyhýbaniu sa akcii....v tej hre nemôžeš ani utekať!!
-
tady si nekdo chybne predstavuje vyznam slova "akce" jako strileni, granaty a hromadu mrtvejch tel. Moc koukas na televizi.
-
assassins creed neni hratelne bez gaypadu? :D aha. Na gamepadu ten gameplay vypada jak kdyz hrdinovi je 80 a nema periferni videni, ostatne jako u kazdy hry hrane na gamepadu, ale tak to nevadi. Veskera pruznost a rychlost je naprosto v haji jakmile prijde ke slovu gaypad.
-
Přiznám se, že nechápu tuhle každoroční adoraci násilí vyhlašováním kategorie "akční hra roku". Nebylo by vhodnější místo protlačování netolerance a nenávisti nabízet k hodnocení hry, které hledají a nacházejí řešení pokojná, které spíš spojují, než rozdělují?
Alien Isolation je hra založená na démonizaci všeho mimozemského a už svým názvem chybně asociuje izolacionismus a separaci jako náznak možného univerzálního řešení. Vetřelec je v ní krvežíznivým monstrem, které nesmyslně útočí na nevinnou posádku. Zkusme ale popřemýšlet nad jeho motivy. Je to bytost, která si svůj životní prostor často vůbec nevybrala. Nezapomeňme, že se vylíhl nezřídka do druhé, třetí generace v cizím, nepřátelském prostředí, které ho nedokázalo zformovat do sociálně tolerantnější podoby. Je skutečně jeho chybou, že ve své úzkosti útočí na vše pro něho nepochopitelné a odlišné, na vše, co jde přímo proti jeho žebříčku hodnot a kulturně-tradiční filozofii sežrat co vidím? Nebo je chybou posádky, že nedokázala přihlédnout k jeho specifikám a vyčlenila ho na okraj komunity?
Nebylo by moudřejší místo ustrašeného schovávání, zběsilých útěků a chaotického střílení nastavit druhou tvář, pokusit se podat přátelskou ruku a snažit se pochopit pohnutky, které vedou k jeho na první pohled asociálnímu chování? Nebylo by lepší jednou provždy přetnout linii stereotypu vinoucího se jako červená nit historií lidsko-vetřelčího konfliktu?
PS: Vsadím boty, že "střílečku roku" zase vyhraje nějaká krví nasáklá řezničina plná zbraní*9* -
Jo, to je vono. Už mám taky plný zuby toho, jak se ostatním lidem nelíbí hry, co se líbí mně a taky toho, že nevím, co to znamená anketa. Štěstí, že jsem se naučil tu frázi o ovcích, kterou se nebojím použít v nesprávným kontextu! A ještě do toho ta reklama...kluci to maj dělat zadarmo, jak je to v běžným životě normální! Třikrát fuj a prostředníček, jdu si číst kvalitní recenze...jinam! Tak! Někam, kde se nehodnotí na desetibodový stupnici, ale omalovánkou plnou roztomilejch koťátek!
-
Tebe nikdo nevolil.
-
GTA V dátum vydania 17.09.2013 = hra roka 2014....fair enough.
Alien Isolation, hra kde nemusí človek celú hru vystreliť a 30 hodín trénuje kačáky a schovku pod stoly a je to dokonca tak lepšie = 2.miesto akčné hry -
Alien Isolation je anti-akce. Je to stealth hra s nepřemožitelným nepřítelem a minimem zbraní a munice, kde hlavním cílem je VYHÝBÁNÍ se akci.
Nevím tedy jak vy, ale já u akční hry považuji za důležité hlavně plynulost akce, vyváženost zbraní a nepřátel a dobrý pocit z vykonávání té akce, v čemž tento rok excelovali Wolfenstein a Shadow of Mordor. Zvolení Alien Isolation, který je žánrem i hratelností (většina problémů sestavena stylem "najdi klíč X k otevření dveří Y") spíš adventurou, mi připadá i přes kvality té hry nesmyslné.