Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Nejlepší hra, kterou nikdo nehrál
20.1.2015 | Redakce Games.cz
74 příspěvků
-
diskuze maxe a jacka - hotové peklo *1*
-
Kromě Child of Light je to, dle mého vkusu, hlavně hnusná grafika, co odrazuje.
-
na transistor i child of light se chystám, sunset overdrive bych si taky zahrál, ale to by to nesmela byt xšrotone exkluzivita, ty ostatní dve vypadaji jak exkrementy
-
Pre mna tiez. Aj ked v Dungeon of Endless som stravil viacej casu, Endless Legend je urcite lepsia.
-
Můj vítěz - Endless Legends.
-
Ja je mam taky a divnej nejsem. Vsechno jsou to uzasny atmosfericky zalezitosti :)
-
Vy už fakt nevite jak hipsterit. co? Nedavno se autori pochlubili, jak se vas vitez teto radoby originalni kategorie dobre prodava...
-
Pod to se klidně podepíšu *1*
-
co to je za blbost? jak nikdo nehrál? sami autoři řekli že se prodává lépe než Bastion. A třeba z mého okolí to hrálo mnohem víc lidí než ty rádoby vysokorozpočtové exkluzivity.....
-
pul hry s odpalenymi sloty, jo? lol, noob
-
Tak z 5 jsem koupil 3 , Transistor, Valiant hearts a Child of Light a všechny doporučuji, asi jsem divnej :-)
-
AAA akoze Anonymous Alcoholics Approved?
-
spis killzone. zapomenuta sragora kterou krome hnisavce a tripleG nikdo nehral :D
-
Destiny? To je ta grindovací FPS pro konzole? To musí být vážně bomba hrát střílečku ve 30 FPS a na gamepadu.
-
podla mna mala vyhrat Planetside 2 , PS4 verzia. Sony hra vydana v roku 2012, rok a pol optimalizovana na PS4 a nakoniec skoncila na 30fps, http://www.gamezone.com/news/it-s-official-planetside-2-is-locked-at-30fps-on-ps4-3412224 . No a samozrejme stale len v bete.
Sony hra , ktora nie je na Sony platforme stale funkcna ;-)
Ale ani Last Guardian by nebola zla volba, od ohlasenia ubehlo len peknych 6 rokov. -
doporučte pls nějaký podobný weby s širším info o hrách než zde, díky :)
-
Je to trochu otravné, ale řešení je docela snadné. Snažit se neumírat.
-
To trpíš trpíš nějakými speciálními halucinacemi nebo si vážně myslíš, že se na PC můžou všichni po GTA ukousat? Chápu, že, vy konzoláci, jste zvyklí sežrat, co jim Sony nebo MS naservíruje, ale na PC tímhle problémem nějak netrpíme.
-
Také.
Navíc to je velká hra a skutečně dost rozdílná oproti Civ. -
Pro mě je jednoznačným vítězem této kategorie Endless Legend. Vynikající hra. Doporučuji.