Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale kde mal som bundle s Destiny a GTA V...ty si si tiez tieto AAA hry uzil na PC? Co na ne vravis?
  • Asi myslel ze clovek musi po kazdom suboji znovu nahadzovat tie vypalene sloty...jop to bola otrava jak svina...respkt. hned ako sa mu obnovia ked najde terminaly
  • GlaDOS
    Funkce rozhodně není třeba po každém souboji přehazovat. A těch cutscén tam opravdu moc není.
  • Do této kategorie měl být minimálně nominováno i The Vanishing Of Ethan Carter *4* Jedna z graficky nejhezčích a nejoriginálnějších her, co jsem zatím viděl v daném žánru, moc fajn hra, jen škoda že krátká. *4*
  • Škoda těch malých prodejů Child of Light, byla to fajn netradiční oddechovka, kterých je sem tam třeba. Navíc po hodně dlouhé době jsem díky ní narazil na herní soundtrack, který stálo zato si stáhnout a poslouchat separátně.
  • Tranzistoru se prodal víc jak milion kusů což je na indie hru nevidane uctyhodny vykon co je smutné nevidanemu undergroundovemu hypu jsem podlehl i ja a hru si koupil. Bohuzel gameplay je boj cutscena prehazeni equipu a dalsi boj dalsi cutscena a tak porad dokola tim nejnudnejsim zpusobem. Soubojova mechanika je zajimava ale ne zabavn a ano hra ma hezkou grafiku ale hovonko zabaleny ve zlatym papire je stale jen hovinko.
  • Kdyby jsi to bral takhle, tak by tu ročně bylo asi milion pc her, které nikdy nikde jinde nebudou.
  • Hnisavec
    túto kategóriu malo inak jednoznačne vyhrať....wait for it......GTA V (PC verzia) *3* *14* *14* *5*
  • "Za hru som vysolil plnu palku na PS4 a nutil sa to dohrat" Hnisavec.

Měl sis koupit tu druhou hru co tam na PS4 měli :D
  • Jack1947
    Tak nic no, čekal jsem něco poněkud jiného. (psal jsem ne hejt)
  • Kozy
    Ale jo, napadla mě jedna na kterou to perfektně sedí, Titanfall.
  • treba nejaka moba nebo starfcraft, diablo, wow datač, heartstone proste blizaard nas zasobuje
  • Jack1947
    Třeba ? a nebereme to podle hejtu. Takže vypust AC/FC/DA atp... možná i BF.
  • Tak na tiscali postrádám mnohem víc recenzí, kterých už bohužel nedočkáme. Čekal bych že na herní web budu chodit proto abych tu získal nějaké informace a ne abych je všude možně musel dohledávat, protože to není x-tý díl nějaké profláklé série.
    Chodím sem rád, ale kdybych se měl řídit jen tím o čem tu píšou, tak bych se ve 2014 opravdu hodně nudil...
  • taky zajimava kategorie nejhorší hra kterou hráli všichni, tam by bylo kandidátu více
  • Jack1947
    Ještě mne napadá nejhorší hra... kterou nikdo nehrál... tam by dostal dimantovou malinu asi Rambo no. I když nebejt těch pitomostí, trhanejch videí to mohlo bejt klidně i v průměrnáckejch hrách. *12*
  • Tady nelze nic namítat, osobně bych volil mírně opomenuté ale dobé Quest For Infamy a The Legend of Heroes: Trails in the Sky. Eschalon: Book III byl také docela pozapomenut.
  • Kozy
    Zvláštní kategorie
  • A čo, keď jsem ju hrál?
  • martin.mares.984
    V zahranici a predevsim v USA to melo celkem uspech z velky casti proto, ze tou dobou bezel na HBO serial Sopranos a tim se ta renesance zajmu o mafianksou tematiku pro Mafii stastne prolnula. Vyslo to zkratka ve spravnou dobu, coz byla nemala cast uspechu za hranicema...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit