-
jenže to je od vanilla verze uplne odlišný, je to sice dobře míněný, ale tvoje doporučení nedává moc smysl. Complete je podle me hodne verny vanila verzi, takze smejki to doporucil docela rozumne. Je mozný, že je takovejch modu vic, to si prave nejsem jistej. A co vím, tak Complete se taky updatuje, takze to nebude zastaraly, ale spis odlazený....
-
nice, sem rád že aspon jedna hra kterou sem někam nominoval, opravdu vyhrála :) Lost Alpha si to zaslouží nejvíc, byl to jasne jeden z nejlepsich releasu minulýho roku. Je to sice stále dácko zabugovaný, ale to je relativní. V porovnání s PC verzema Unity, Watchdogs, DAI atp, s multimilionovejma rozpočtama a samozřejmě i výdělkama se free LA early acess drzi velice obstojně!
Tesim se na Developers Cut, ale souhlasim s nazorem redakce, že už ted to rozhodně stojí zato. Já osobně to dohrál na posledním patchi 1.3003 a královsky sem si tech 20-30hodin cistyho casu uzil. Ale zase ted uz je to fakt blízko k releasu toho Dev Cutu, lidi co to jeste nehrali by mozna meli ty 2-3 mesice vyckat, když už je to 6 mesícu v produkci, to je ke zvážení každého. -
uplne cistej a puvodni Shadow of Chernobyl jako prvni, tim asi nic nezkazíš. Možná nějakej mod, kterej neupravuje hratelnost, ale jen citlive opravi par bugu a vylepsi grafiku. A až dohrajes tohle, tak cca bude na svete Directors Cut Lost Alpha a to bych si dal potom. (uz jen proto ze je ve vyvoji uz cca 6 mesicu a mela by dle ohadu vyjit v 1q2015 - je asi skoda to nehrat s tim, v tuhle chvili, tesne pred releasem)
Ale LA neni mod, je to standalone hra, takze to proste nainstaluješ jako novou hru a je jedno, jestli mas puvodni SOC nebo ne. -
Spíš já. Já mám nejmíň komentů, a všechny intelektuální.
-
Jak jinak, o důvod víc se na tuhle modifikaci vrhnout. Stalker je prostě Stalker. *3*
-
Fakt favorit já bych měl zat že to budeš spíš ty... kdo by vyhrál nejlepší pokusd o trolování zas tolik si nefandi k trollingu tomu skutečnému máš ještě co dohánět. O peojev se neboj, mluvu narozdíl od psaní ovládám velice dobře. *4* I tak bych se radši projevu zdržel nebo ho zcvrknul na nutné minimum.
-
nice one *1*
-
nevyte jak je to s cestinou do dragan age? nekde psaly ze za to daji 400 tisic, ja bych to klidne udelal za min. Nevyte kde mam napsat?
-
je to tak jak říkáš
-
Naprosto zasloužená výhra. Dělali to zadarmo, bez peněz, myslim. a taky to zadarmo distribuovali. nebo mě to tak aspoň přišlo.. *15*
-
jack je můj tajný favorit, ale bojím se jeho projevu při udílení cen. VeskoPlesko zas někde lyžuje na mount everest, při tom dodělává pět VŠ a zakládá vlastní firmu, ten se o ceny nezajímá
-
Vesko a Jack to majú isté....
-
complete mod je uz hoodně zastaralý, spíš vyzkoušej autumn aurora. nejlepší grafika co na prvniho stalkera existuje + spousta vylepšení.
-
Kdy bude vyhlášen nejlepší diskutující?
-
Pokud se chystáš na vanillu, tak doporučuju Complete mod
-
neni tam star trek armada 3, jestli to nekdo hraje mužem dat nekdy multak proti borgum
-
Lost Alpha je samostatne spustiteľná hra.
-
Když jsem ještě žádnou S.T.A.L.K.E.R hru nehrál mám si nainstalovat Shadow of Chernobyl i Lost Alpha? Nebo mám nejdřív projít samotnou hru a až potom přidat modifikaci?
-
zaslouženě, přes všechny chyby, nedodělky a pro mne trochu moc za vlasy přitažený příběh