Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přeci jen bych to dal raději Transistorovi, originální soundtrack, poslouchatelný i samostatně, skvěle navazuje na povedený soundtrack u Bastion.
  • Souhlasím! :) Soundtrack od wolfa mi vždy dal ten správnej chill pro kosení nácků *15*
  • Pilgrim66
    Za me jasne opet Transistor, i kdyz musim uznat ze Wolfenstein taky nebyl spatnej. Ale v Transistoru proste zboznuju cely to album.
  • Wolfenstein možná špatný soundtrack nemá, ale opomenutí soundtracku z Dragon Age: Inquisition považuji za velmi, VELMI zásadní přešlap.

Pokud ne první místo, soundtrack DA:I si zaslouží alespoň zmínku.
    • Soundtrack z DAI je super, takže určitě by si zmínku zasloužil. Ale já mám pocit, že pokud se o hře hodně mluví, je v ní hodně penez a dělá na ní spousta lidí, tak se najde obrovská spousta lidi a budou jen kritizovat, protože se to tak dělá. Je to prostě populárí. Zatímco když hru dělají dva lidi, tak je to skoro vždycky super hra a velké umění..i když kdo to ve skutečnosti hraje? takový z toho mám pocit. Sondtrack z DAI si klidně pustím a budu poslouchat a neomrzí se mi. O těch ostatních to nemůžu říct, i když ve hře je to v pohodě
  • tahle sama o sobě naprosto geniální :D
    https://www.youtube.com/watch?v=x_artPecEaM

sakra, už bych to měl konečně koupit (a uvolnit místo na disku :D
    • VaZqeZ_EU
      ..mrkni na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=QTOxtGXIq6I&index=5&list=PLB9AF2433BB7806D5
  • tomocz
    Nevím, jestli to odpovídá časově, ale za mě by to krom zmíněné Banner Sagy byl třeba ještě AC: Black Flag (Brian Tyler se nehorázně rozjíždí poslední dobou) a nebo boží hudba k Bound by Flame.
  • Velmi ocenuju tuhle kategorii!rad posloucham jak filmove tak herni soundtracky,dokonce jsem parkrat zastih i na Radiu 1 porad ktery dela jeden ze zdejsich redaktoru (jmeno?) a bylo to vzdy super! tohle si vsechno ze zajimavosti poslechnu..Co jsme slysle z tehle tak urcite letos Tranzistor,jinak doporucuju treba Olivier Deriviere-Alone in the dark, DMC-Noisia a spol.,
    • frantisek_nejezchleba
      ten z rádia bude Lukáš Grygar (zde na fóru janchor). A řekl bych, že jeho osoba měla elementární vliv na vznik této kategorie. Taky jsem za ni rád, vlastně mě zajímá nejvíc ze všech ročních best ofek.
  • Baldur52
    Pro mě to byl tedy jednoznačně Kirill Pokrovsky a Divinity OS, i když chápu jeho nenominování, jelikož kvůli jeho nemoci to museli Lariani namíchat z velké části ze skladeb z předchozích her.

http://youtu.be/ju5YuWxSrJg
  • homeles8
    Yeah! Pro mě nelepší soundtrack vůbec.
  • frantisek_nejezchleba
    hm, z ukázek mě nic vyloženě nedostalo. Ale vše má dobrou úroveň.

Wolf je pro delší poslech až příliš monotematický, na můj vkus. Hru jsem ovšem nehrál.
    Banner Saga se mně líbí asi nejvíc. Rozhodně mi ze všech ukázek přijde – coby středoevropanovi – nejoriginálnější.

Mimochodem, kdyby sem někdo fouknul odkaz na tu zmíněnou stereo verzi Shovel Knighta, nezlobil bych se. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit