Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Nejlepší závodní hra
10.1.2015 | Redakce Games.cz
62 příspěvků
-
Ono opravdu zalezi na tom, co clovek preferuje. Ja nejsem velky priznivec automobilovych simulatoru a uz vubec ne okruhovych. Proto bych uvazoval maximalne mezi FH2, Driverclub a The Crew, jenze na PC je jen TC a ta hra mne opravdu bavi (samozrejme, je otazkou jak dlouho). Zaroven verim, ze se bude technicka stranka hry jeste zlepsovat, protoze se nejedna o jednorocni titul.
FH2 na Xbox One by mne asi take bavila, ale prisla mi co se tyce velikosti pro mne prilis mala (stejne jako NfS Rivals), ja mam proste rad jezdeni ve stylu Euro Truck Simulator 2, kde se clovek muze i jen tak kochat.
The Crew ma krome oficialnich pribehovych misi, dovednost, frakcnich misi a PvP modu mnoho Easter Eggu, ktere objevite prave jen beznym jezdenim. Nevim no, ale prijde mi to proste zabavne najit ve hre napr. model domu z Hitchkokova romanu Vrany, navstivit Niagarske vodopady, objevit Yettiho :-), projet se po Solnem jezere, navstivit DinoPark, prozkoumat Oblast 51, skocit si s autem ze skokanskeho mustku .... je toho opravdu hodne, co stoji za to najit.
Pro mne TC zklamanim neni, samozrejme, mohlo vse dopadnout lepe, ale i tak je to pro mne titul s hodnocenim 8/10 a rozhodne i jednoznacne zavodni hra roku a to i s vyhledem do budoucna :-).
http://www.thecrew.funsite.cz/zajimava-mista/#tab-1-0-zajimava-mista -
Když se tu dostal Driveclub, jaktože tu není GRID Autosport? Neříkám, že to je závodní hra roku, ale na nominaci by se hodila. Fyzika tam je parádní a v multiplayeru jsem nahrál přes 100 hodin, což se mi často nestává.
-
Pro mě je Mario Kart 8 nej hra roku celkově
-
Jsem nebo spis byl jsem primarne hrac na PC , pred rokem jsem si koupil z bazaru PS3 kvuli gran turismu, zadna takova hra na PC neexistuje a asi jeste dlouho existovat nebude. No a ted pred vanoci jsem mel nejake penize navic a koupil si Xbox One s forzou horizon 2 .
Od te doby spim 4 hodiny denne, manzelka uz zarli :)) Mel jsem proti konzolim docela averzi, ale proste vecer az je klid zapnu forzu a parim , o singl playeru se vubec nebavim i kdyz je dobrej, ale multak s prateli s ruznych zemi to je proste parba .
A ze je to arkada ? Jasne je jezdit LaFerrari po poli 260, ale je to uzasne navykove a zabavne.
Realitu musim zazivat v opravdickem aute kazdy den, forzu chci hrat. Hlavne je super jak je to vsechno propojene funkcni , chcete si zahrat tak za 5 minut hrajete . -
Osobně mám po přečtení článku největší chuť na Mario Kart. Ovšem celkové vítězství Forzy mě definitivně přesvědčilo o tom, že tenhle navýsost kompromisní titul (ve smyslu spojení arkádového jízdního modelu s uvěřitelným obalem) má cenu vyzkoušet.
A mimochodem, včera jsem hlasoval ve čtenářské anketě a nemohu nezmínit, jak jsem se zrovna u závodní sekce podivil nad redakčním „předvýběrem“ her. V nabídce chybělo Gran Turismo 6 ve verzi 1.15, do které se hra dostala v průběhu roku 2014 (GT6 vyšlo v závěru roku 2013, podobně jako zmiňovaná AC). Proč by takovou hru dle mého stálo za to zařadit do žebříčků za rok 2014? Inu, je-li korektní do nich zařadit remaster GTA V, je dle mého naprosto v pořádku zařadit tam i extrémně vydatně aktualizovanou verzi hry z konce roku 2013. -
Ted by stacilo ohlasit GT7, Forzu 6 a vydat Project Cars a tenhle rok bude taky veselo...
-
-
jó, to by bylo divoké. Ovšem GT7 očekávám spíš až na rok 2016.
-
-
Předběžný datum je 13.11.15, tak doufám, že to tak bude.
-
-
pls, okduď to máš? To mi muselo uniknout.
-
-
Ať už to má odkudkoli, jde o čirou spekulaci. Oficiální datum ohlášeno nebylo, zatím platí jen 2015-16.
-
-
Však jsem psal, že se jedná o předběžné datum. Oficiální zatím žádné nepadlo...
-
Šéfík PD říkal, že 2015, nebo 2016. Na ten rozhovor asi naráží Psychotic.
Datum na Playcentru tedy musí být spekulace. -
Možný to je, ale jak jsem psal, doufám, že tak nějak to bude http://www.playcentrum.cz/gran-turismo-7-ps4-1143301.htm
-
-
-
-
-
-
Jasná Forza. Jediná letošní hra, která mě donutila alespoň zapřemýšlet nad koupí nové konzole.
Oprava: Jediná loňská hra... *4* -
Jednoznačně Grid Autosport...
-
-
Ten byl super taky jsem ho marně hledal.
-
-
a co Assetto Corsa??? Hrali jste to vubec?? Vyslo to v prosinci a dle me je to nejlepsi zavodeni siroko daleko!
-
-
cetl jsi to vubec, nebo ses jen sel podivat na vysledek ? v clanku je psano: "Assetto Corsa verze 1.0 se vyloupla příliš pozdě až těsně před koncem roku."
-
-
Jo, jasne, a za rok se s ni take nebude pocitat, protoze vysla v roce 2014 - to da rozum :))
Early acces zacal tusim uz v roce 2013, tzn. Assetto Corsa sla z uvedenych her hrat zdaleka nejdyl ...
A ano, early acces neni finalni hra, ale ve finalni verzi se toho v tomto pripade (krome bezpredmetneho karierniho modu) nic moc prevratneho neobjevilo. -
Takže nejlepší hry roku 2014 se počítají pouze pokud stihnou vyjít do - řekněme - 20. 12. 2014? =)
I když bych AC rozhodně nevolil jako nejlepší závodní hru roku, tak mě tenhle princip docela štve.
A už vůbec bych nemíchal závodní hru a závodní simulátor dohromady. Závodní simulátory mají svou koncepcí možná blíže leteckým simulátorům než závodním hrám.
-
-
-
Tak Forza byla jasná. Sakra já chci Xbox. :D (Ano, jenom kvůli tomuhle. :D)