Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    .
  • prudislav
    i blame CD Project
    • flash789
      zaklinace odlozili prave kvůli uspechu DA:I, protože třeba v Americe by se klidne mohlo stat ze DA:I zaklinace dost zastini. Samo je to jen vareni z vody co pisu, ale ja bych se proti DA:I bal jit ve stejnou dobu:)
  • 570 hlasů pro ESO jako nejlepší MMO? ROFL. Lidi nemaj vkus...

Destiny není MMO...

Space Engineers je dobrý, ale Kerbal Space Program mi funkčně příjde mnohem lepší. Působí také daleko více dodělaně. SE je na můj vkus příliš prázdný a obávám se, že už se nikam moc nepohne. Vždycky když to hraju, rychle se dostaví zmar, protože proč si stavět loď, když není kam doletět? V KSP je kam doletět a je to pořádný výzva.
  • Já jsem schopný přijmout fakt, že v nějaké anktetě, nebo mezi redaktory vznikne hodnotový žebříček. Každý je nějaký a má něco rád. Ale nejsem schopný přijmout názor, že DA:1 je prostě letos nejlepší RPG (že je to kvalitní RPG). To už je přeci individuální názor. Koho vlastně? Na jaké platformě?

Když to převedu do dřívějších dob... Q3 vs UT. V žebříčcích vedl Q3, ale nikdo se nikdy kvůli tomu nehádal a nepotřeboval slyšet, že Q3 je nejlepší...

Hodnocení je, jaké je...mne to nijak neovlivní. DA vyhrál...OK. Ale každý máme přeci žebříček svůj, tak si jej nechte pro sebe...
    • del0
      Tak to já se vždycky hádal. *15* Každopádně dneska už je to jedno. Je jasný, kdo je vítěz. *5*
    • Ja si teda pamatuju jak se v ty dobe vsichni hadali o tom jestli je lepsi Q3 nebo UT :D

Ja vsem tenkrat rikal ze me nebavilo ani jedno :D
    • Kde vedlo Q3? A Q3 určitě nebylo nejlepší...
    • jenže q3 i ut byly dobre hry. problem je že ti co hlasovali za DA (koneckoncu jsou to ti sami co minule hlasovali za assassna) predstavuji kupni silu pro ktere se hry delaji. takže se mužeme tešit na další podobne skvele hry
      • Hurááá (skáče z okna)
  • Hnisavec
    musím sa smiať nad ľudmi, čo kritizujú Dragon Age Inkvizíciu ako hru roka a nezabudnú dodať, že milujú Mass Effect....trápnu nudnú homo space operu, kde jeden nesympatický kk1ko zachraňuje celý vesmír.
    • del0
      Zajímavé, že Mass Effect má na Metacritic průměrné score 91 bodů. Samozřejmě od těch tvých "erudovaných" recenzentů. *15*
      • Není náhodou na Metacritic stále 2. nejlepší hrou Out of the Park Baseball?
    • Veskoslav
      Pokud vím, tak ty tam nejsi.

Navíc znám dost lidí, co mají rádi KOTOR a ME sérii a naprosto nemusí DA sérii. A taky ty, co mají rádi všechny hry nebo jenom jednu z nich. Takové generické žvásty, no co bych taky očekával od někoho, kdo si dobrovolně dá nick Hnisavec a konzoli dostal od rodičů.
      • Hmm taky detinsky humor..smutne. Myslel som ze mas naviac Vesko. Od vyhercu medzin. Starcraft 2 turnaja, programatora samouka a kozmonauta ma clovek vzdy vacsie ocakavania. Ale asi si len smutna fake pc entita co zhrbena z detskej izbicky struha do inych ramena pre opacny nazor na hry. Tipujem ze si este i panic a homofob.
        • Tak ty označíš Mass Effect za homo space operu, a vzápětí někoho tipneš na homofoba. Do vlastní huby si nevidíš...
          • Magister_Peditum
            Je to troll, co bys od něj čekal. *3*
  • sevastopol
    Naprostý nesmysl a zfalšované výsledky, aby si redakce zachránila čest po katastrofálním fiasku s jejich vlastní Hrou roku. Čekal jsem, že bude nějaké zmírňování, ale takhle okatě jsem to snad ani nečekal. Palec dolů, přátelé!
    • Erien
      Kolik že máš 10?
    • x_ander
      Tvoje problémy bych teda chtěl mít :-D
    • nekromant33
      https://www.youtube.com/watch?v=wRicQuAysb8
      • sevastopol
        :D
        • No ty jsi fakt pořádna buznička, viď? Ví už to tvoji rodiče?
    • Blue.Shark
      Máš ho tam. Ale ne proto, že bys ho chtěl, ale protože píšeš blbosti :))
      • sevastopol
        Blbosti nepíšu, je to do očí bijící, že moje teorie je pravdivá. Dragon Age možná v seznamu chybět nemůže, ale aby vyhrál, to je naprostý, ale naprostý nesmysl, který potvrzují desetitisíce hodnocení od hráčů.
        • Tak vzdycky jsou slyset nejvic fnukny jako ty, proto mas asi pocit ze se to vetsine lidem nelibi. Me taky ne, nemam rad dragon age, ale vetsine lidem se to proste libi. Smir se s tim *3*
        • Blue.Shark
          Já bych ti doporučil začít brát v úvahu i názory ostatních lidí. Oni totiž lidé mají takovou hezkou vlastnost - nejsou tvoje kopie, takže se jim (ach můj bože, opravdu!) může líbit něco jiného, než tobě. Desetitisícům se DAI nelíbí, ale statisícům ano. Se s tím smiř, život bude jednodušší...a nebo si dál mel svou a potom třeba vymysli nějakou konspirační teorii.
    • Už jsem ti dal palec dolů doufám že jsi spokojený.
      • sevastopol
        Nesnaž se. Palce dolů jenom potvrzují, že moje domněnka je pravdivá. Holt smůlička, ťunťíčku.
        • Co to je za buzerantskou odpověď?
          • sevastopol
            Neplač *1*
  • Tak babovřeskquisition vyhralo i u čtenářů jo? *9* ,no nakonec kdo by mu to upiral
  • mezi nejlepsima rpg citelne chybi Wasteland 2... meli jste spolknout ego a fakt, ze jste tomu dali jen 6/10 a zaradit to
    • Ten chybi v kategorii nejvetsi zklamani.
      • ja s nim jsem spokojen, kvalit Fallouta 1 a 2 nedosahuje, ale tak to se ani cekat nedalo. Naopak obcas je tam ten feeling starejch Falloutu cejtit. Neni to zadna super pecka, ze ktery bych skakal nadsenim, ale mam odehrano 60 hodin a zatim se bavim velmi slusne celou dobu, coz se rozhodne neda rict o mnoha jinejch takzvanejch hrach roku uz po deseti hodinach. Na ty hre mi vadi to, ze tam je malo opravdu vydarenejch zapamatovanihodnejch postav a lokaci. Nejsou tam zadny velky mesta ve stylu Hubu, NCR, Vault City, Denu, New Rena a podobne, ale jen takovy nemastny neslany a nijak neusporadany plochy, na kterejch se toho moc nedeje - to je nejvetsi slabina hry
    • flash789
      nemyslim ze by nejak vyrazne zamichal poradim, ale byt tam asi mel, vypada to ze to je vazne dobra hra.
  • flash789
    ja nevim jak někdo mohl pocitat s jinym vitezem nez z DA:I, me ani na vteřinu nenapadlo ze by to mohlo vyhrat něco jiného. Ta hra vyhrava hru roku všude kam se podivate. Osobne moc nepamatuju ze by nekdy panovala tak velka celosvetova shoda. Proste je to dobra a kvalitni hra která se lidem libi, Samo urvana menšina pusobi ze tomu tak není ale jak je videt opak je pravdou.
    • retaaarrrrrd
      • Ne retard, casual.
        • flash789
          tezko rict, za ty leta co hraju jsme zrejme prosel vsema stadiama..ted to asi bude tak ze hraju co me bavi a jestli je to casual nebo hardcore nebo ja nevim co uz davno nerozlisuju:)
  • aspon ten wolfenstein a jiny věci to zachranujou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit