Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    a tady je vidět že reklama je důležitější než kvalita jak na vítězství DA:I tak na "vítězství W_D"
  • Ještě prosím reakci o nezmanipulované výsledky děkuji *1*
  • homeles8
    Měl to všechno vyhrát Wolfenstein. I závodní hru, nebo strategii roku. Pro mě nejlepší novodobá hra, stáhnul jsem si češtinu a hraju znovu. Je to 1. dobrá hra od San Andreas. V žánru od MoH: Allied Assault. Už jsem ani nemyslel, že se nějaká taková hra ještě vytvoří, skoro se to ani do dnešní debilní doby nehodí. Je to jako jediná kytička na louce, modrej flíček na zamračeným nebi, hříbek mezi muchomůrkama a tak všeljak podobně.
    • *12*
    • Dolero
      *7*
  • SalemCZ
    proč nebyl mezi českými hrami Polda?
    • vladimir.vicher
      Mohl jsi ho do hlasování dopsat mezi jiné (teda myslím) ja ho volil *3*
    • kubi-wan
      Pravděpodobně proto, že dnešním hráčům to už nic neřiká a řada těch, co tu sérii zažila v dobách největší slávy, z toho třeba už vyrostla.
    • taka blbost si nezasluzi ani nominaciu...take babovresky v hernom priemysle
    • flash789
      nevim, mozna proto ze to jako dat oskara troskovi za babovresky?
  • OMG *1* *1* *1* si počkej, až to bude plná hra ve Score *7*
  • Výsledky prekvapili. Ale každopádne najlepšie za minulí rok ostáva aj tak ALIEN: ISOLATION. Má všetko od atmosféry, cez efekty a inovácie. Proste BEST. A nízky počet bodov je asi zapríčinení tým že je to ťažká hra a nie každý to vie hrať ..... ToŤ Vše ..... *16*
  • Rofl aspon vidno ako je ctenarske hlasovanie niche a nezmyselne. 1000 hlasov pre Keep, Forzu Horizon 2 a podobne bludy. Ludia hlasuju na zaklade toho co im reklama hype nahovori. Je to presne ako ked tu 99 warez pc deti hodnoti konzolove exkluzivity z youtube. Tu je jasny dokaz. 100x radsej dam na erudovany nazor ludi z redakcie co tie hry i skutocne hrali ako taketo vymyslene bludy. Presne prw toto je i metacritic nulove kriterium.
    • del0
      QQ level over 9000
      • doufám, že prdel*ču alespoň víš co over 9000 znamená a jen to jak tupoň nepapouškuješ
    • Trochu schyza ako zvycajne nie? Ludom v redakcii veris ale metacritics nie. Metacritics su totiz spriemerovane recenzie od ludi co tie hry hrali..samozrejme user hondotenia tam ignorovat to je len o hate.
      • Myslel som samozrejme user hodnotenia pre nechapavcov...zabudam ze na hernej stranke musi clovek vsetko pisat doslovne a polopate ako v pomocnej mongolskej skolke
        • A ono niekto niekdedy bral Metacritic user hodnotenia vazne? ;-) Ak user hodnotenia, tak nieco ako steam reviews statistika, neviem ci aj konzoly maju cosi take. Proste len hodnotenia od ludi, co hru maju a hrali ju.
  • sevastopol
    A že je Alien:Isolation na 8. místě je taky naprostý nesmysl *1* Celý tenhle článek je tak zfalšovaný, že se mi chce přečet. Příště více novinářské profesionality a méně butthurt vůči uživatelům jako jsem já.
    • Uz se s tim smir. Alien byl nuda.
      • Určitě ne na nejtěžší obtížnost.
  • Njn, redaktori vedi pro koho pisi, takze okouzleni ubohosti Deagon Age neprekvapuje.
    • Ubohostí? Hoši, vy mě bavíte *1* *1* *1*
  • Jinak to ani dopadnout nemohlo. Jak je známo, většinu vždy tvoří manipulovatelný "plebs" a proto takové stylové kousky jako LOG II nemohou být na výsluní "většiny"...
    • Hlavne krokovaci dungeon je 100 rokov za opicami pre 4% pc publika. Krokovacky boli kvoli hw obmedzeniu teraz uz nemaju zmysel rovnako ako nemy film
      • Vždyť jsem to říkal, že prosťáček zůstane prosťáčkem *1* 4% pc publika? To snad má být nízká narážka na "určitou" skupinu jinak sexuálně orientovaných?
      • Pise borec co hraje s osekanym obrazem v nizkym rozliseni a 30FPS :-D
        • chtěl bys, ale rodiče nekoupí co? Tak musíš kysnout u šitózních p2w moba sra*ek.
    • flash789
      Grimmrock je bezva..a DA:I se mi libila taky..ze bych nezapadal do te tve ,,uzasne,, rovnice?:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit