Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
10.2.2015 | Redakce Games.cz
334 příspěvků
-
ale kdyz na to koukam ted zpetne, tak se neni cemu divit
skyrimu bych tak dal poctivych 7/10 a da:i je neco na ten zpusob, co do herniho obsahu nic revolucniho, ale je toho relativne hodne, misty to muze nekomu pripadat epicky a to asi staci na hru/rpg roku -
Slovy klasika: "A ke všemu se nemůžu zbavit dojmu, že ostatní ke hře dostali nějaké drogy a já ne."
-
ajajaja, tady někteří lidi dostávaj rapla. *1* *1*
Jak není po jejich tak brečí. LoL Jak malý děcka. Dobrá práce dragon age. -
-
Fakt se musím smát. Po tom, co jsem tady pročítal u článku o hře roku, kdy se tady někteří málem upalovali na protest. A teď to sami čtenáři zpečetili. Člověk se stává dospělým teprve když se smíří se subjektivním hodnocením ostatních. Já osobně jsem tedy dospěl :-)
-
-
Celkový počet lidí co hlasovali (obecně všech čtenářů) je mnohem větší, než těch pár "elitářů", co sem chodí diskutovat.
-
-
Diskutovat *1* já se sem chodim pohádat abych pak nebyl zlej na svojí přítelkyni *1*
-
-
-
-
Ještě že po minulém roce už mně hlasování moc nebere... tedy minulý rok to bylo možná trochu lepší ,no letos *7* Budu to brát sportovně a není to nic vážného takže se pěkně nadechnu a zasměju se. Hahaha *1* tak to by jsme měli. Bohudík konečně zasebou (nebo bohužel, žel bohu... ??)
Konečně! Ty kecy o podplaceném hlasování si už nechte... ( i když... )
Aspon že ten Wolf uhájil akční hru ale Far cry 4 na 4. místě? lol GTAV (hra minulého roku v nextgen na 2) a Wolf zase na 3. Tak mohlo to dopadnout snad i hůř. *3* -
Stejně nechápu, proč v žádné kategorií nebyla nominována hra:The Evil Within, tohle je hra roku 2014...
-
Výsledek nepřekvapil. Překvapilo a nemile mě to zaskočilo, jen jako hra roku redakce. Že masa lidí, která tady nediskutuje, zvolí hrou roku DA:I, bylo vcelku pravděpodobné. A to stále nic nemění na tom, že od redakce to byla zcela špatná volba.
-
-
ach jo...lid zvolil tak se s tím smiřte. Přestaňte plivat špinu na tu hru už to začíná být otravné. Právě vám hráči+redaktoři dokázali, že ta hra je populární a většina jí označila za hru roku. Není to vaše hra roku? Ok, není problém ale nezpochybňujte názor ostatních.
-
-
Ale já jsem s touhle volbou zcela v pohodě a nemyslím, že je ta hra špatná, ale to už se opakuju. Většina lidí prostě není těmi hráči v tom pravém slova smyslu, takže je mi jasné, že hry jako Divinity nebo Grimrock tohle nikdy vyhrat nemůžou. Proto se pozastavuji nad volbou redakce, kde jsem očekával více hráčský pohled.
-
-
-
Vzkaz pro Bioware: "N3poser to, nep0ser to, nepos3r to!" *5*
-
nejsem prekvapený, už davno vím že čtenari games.cz jsou težky mainstream. Zklamany, možno. jeden by rekl že clovek co chodí číst o hrách by umel oddelit zrno od plev
-
-
Bože, další hipster. Co je podle tebe nejlepší hra? Něco co zbouchli tři týpci v garáži?
-
-
Dle očekávání. Hry které jsou vidět prostě vedou. U DA:I bych se divil, kdyby to dopadlo jinak po té mediální masáži.
-
-
Jistě, jak někdo nehlasuje podle tebe je ofce a tu*oň zmanipulovaný reklamou. *7* Možná, možná máš jen po*iči vkus a lidi maj rádi něco jinýho. *5*
-
Já stále ještě čekám na tu platbu od EA za můj hlas, kterou mi údajně slíbili...
Čím to asi, milý Watsone, bude...? -
-
Asi jsi byl tak hloupý, že tě oje*ali.
Jak se říká: Peníze tečou od hloupých lidí k chytřejším. Bohužel jsi dost možná byl na tom druhém konci *3*
- Jinak jsi zcela nepochopil text. Jako by jsi snad věřil, že na běžného uživatele nemá vliv reklama. Z logiky věci... Kdyby neměla, tak se nedělá, protože každý si sám vše zjistí ověří a vyzkouší.
Také kupuji věci podle reklamy, protože se prostě v nějakém oboru nevyznám a nemám čas tam hledat informace. Kdybych poté hlasoval dám hlas tomu co jsem koupil. -
-
Člověk by si myslel, že to spíše bude tím, že mi ve skutečnosti žádnou platbu za hlas neslíbili, ale budiž...
-
-
-
nevim co ma spolecneho medialni masaz a to ze si pak hru někdo skutecne zahraje a libi se mu a da ji hlůas..nic?
-
-
Má.
Stejně jako výrobky v reklamě. Spíše se lidé koupí to co vidí v reklamě protože reklama prostě funguje. Také se nejvíce prodávají produkty které mají masivní reklamu. Ty kvalitní se tolik neprodávají a také nevedou v hlasování davu o "nejlepší něco". Ani přece nemohou, když ten dav zná a používá hlavně to, co je v reklamě. Ani není možné aby se většina vyznala ve všem, protože pak by lidé neměli čas na nic jiného a studovali by hry, filmy, hudby atd. aby poté volily podle vlastních zkušeností které by byly značně rozšířené oproti klasickému stavu.
To je přeci jasné. Lidé vidí pořád info i nějaké hře a spíše si to koupí něž hru, o které se tolik nepíše. Bavíme se o lidech kteří cíleně nevyhledávají nějaké hry a jsou to běžní hráči. Poté logicky mají omezený rozhled a to dopadá na volbu. Zeptej se zákazníka který se jde poradit do JRC. Nezná moc her a bere podle reklamy a rad prodavače. To samé zde, menšina se zajímá a také debatuje pod články, ale podle čísel zcela jiná skupina lidí tvoří návštěvnost webu. Lidí klidně dorazí něco rychle přečtou tím to pro ně končí.
To je většina která je všude a podobná hlasování o nejlepší auto, jídlo, vložky apod dopadají vždy podobně jestliže hlasuje běžný spotřebitel *3* Není se čemu divit. To není urážka! -
-
no ja nevim..i když se někdo necha ovlivnit reklamou a hru koupi tak to zakonite znamena ze se mu bude libit? ja myslim ze ne...spis by to mohl byt presny opak, pokud se jedna o lidi co o hrach nic nevi..
-
-
Jednoduché počty. Čím více zákazníků, tím větší šance na úspěch. Např. Kdyby se Dragon Age líbil jen 40% zákazníků a Transistor 80%, tak v hlasování stejně vyhraje Dragon Age, protože se to ve výsledku líbilo více lidem, páč Transistor hrálo třeba 3x méně lidí, než DA.
-
Ide o to, ze produkt s vacsou reklamou sa dostane k viac ludom ako ten co ma menej reklamy. + koniec roka, ludia si uz hry ktore hrali pred polrokom tak neasociuju ako tie co vysli pred koncom roka.
-
Ale ty jsi asi aktivní hráč a navíc lezeš do debat pod články. Tedy patříš do menšiny která navštěvují web.
Jasně, že to neznamená to -> hra bude automaticky líbit. Ale více lidí o tom slyší, více lidí to hrálo, více lidí to hraje a více lidí pro to ve výsledku hlasuje. Negativně i pozitivně.
Reklama je navíc klasicky pozitivní a ne každý prokoukne nějaké neduhy anebo to daným lidem (kteří tvoří většinu) dokonce nevadí, protože od hry toho krom nějaké lehce pochopytelné zábavy nečekají. Tedy mají zcela jiné priority a to je pochopitelné. Také mám jiné priority od rybářských potřeb a určitě tam nepoznám problémy. -
-
Ale taky nezapomeň, že po vydání Watch Dogs bylo všude plno článků o tom, jaké je to zklamání.
Já Watch dogs viděl jen asi na deset minut u bratrance a nikdy jsem to sám nehrál, protože mě všechny články po vydání dost odradily.
Přesto po všech těch článcích "vím" o jaký šlo průšvih a asi bych pro něj jako pro zklamání roku hlasoval taky a ani by mě nenapadlo pro něj hlasovat v jakékoli jiné kategorii :)
Naopak Dragon Age jsem ještě ani neviděl, ale po všeobecné chvále plánuju rozbít prasátko a kdybych se zapojil do hlasování, tak bych mu i přesto ten bod šoupnul.
Na té reklamě asi vážně něco bude. -
no nevim, watch dogs mělo daleko vetsi medialni masaz..a jak dopadlo..proste myslim ze nemas pravdu..sorry:)
-
-
-
-
-
-
Rpg příjemně překvapilo až na to první místo.