Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
425 příspěvků
-
V "nejlepší Early Access" mi chybí DiRT Rally.
-
nevím jestli zklamaní, nové Xenoblade je sice dobré(možná to stačí i na hru roku), ale oproti prvnímu dílu je to prostě zklamání. On to vlastně byl rok zklamání, ale to je fuk, všichni jsou tady s rokem spokojeni, tak sem nebudu přenášet chmury...
-
-
Opravdu je X horší? Já právě teďka hraju na 3DS první díl a bavím se (překvapivě - japonský hry jsem obecně nikdy nehrál).
-
-
ano, příběh a postavy absolutně o ničem... Herně je to lepší, graficky super, běží to taky krásně ale na JRPG příběh a postavy dost o ničem...
-
-
Ne, není horsi. Jen je jinak koncipovana. První Xenoblade drzeli hrace v ramci pribehu, i když volnosti tam bylo dost, ale bylo nutne hrat pribeh aby se clovek dostal do dalších lokaci. Xeno X je od samého zacatku totalne volna, hrac muze kam chce a to pribeh odsouva automaticky na druhou kolej, dokonce ho nenecha postoupit v pribehu dokud nesplni jiste požadavky které se delaji ve volne hre.
První Xenoblade měli lepsi hudbu, ale co se tyce hratelnosti, moznosti a volnosti tak jasne exceluje Xeno X. Osobne mam rad oba dily, a oboum bych bez zavahani dal 10/10 :)
-
-
-
-
Neměl by se CD Projekt už přejmenovat aspoň na DVD Projekt
-
-
A ty na křoví?
-
-
jednotlivy volby rozebirat nema moc smysl, ale po letech neurody a umoru, letosek byl o neco svetlejsim, presto bych si dokazal predstavit jeste vetsi smrst hratelnych titulu *5*
-
Ale jo, nebyl ten rok tak špatný jak se na první pohled zdá. Prison Architect, Her story, Ori and the blind forest (i když ten jsem nehrál protože to není moje krevní skupina, ale vypadá to fakt nádherně), Neo Scavanger, Pillars of Eternity, Project Cars...
A v roce 2016 se máme taky na co těšit... Rimworld, Darkest Dungeon... a spousta dalších her které nejdřív musím objevit. -
-
Jj Neo Scavenger je super!
-
hlavně aby to náhodou nemělo víc jak tři pixely a dva prostory... pak už by to nebylo pro hipstery dost dobrý... *7*
-
-
Už aby sis našel nějakou živou ženskou.
-
-
to ti ale herní vkus nezlepší...
-
-
A to by ses divil, kamaráde, to by ses divil..
-
-
Copak, hraješ teď už jen vytříbené kusy jako The Sims, Zoo Tycoon a podobně, nebo máš doma nějakou drsnější ženu? *1*
-
-
-
-
-
Konečne nekdo s vkusem.
-
-
Děkuji.
-
-
-
Za me letošní jednicka jsou Xenoblade Chronicles X, potom Elite Dangerous Horizons, Fallout 4 a nakonec asi i ten Zaklinac 3. Potom bych taky zaradil Final Fantasy Type 0 a directors cut Wastelandu 2. Velmi urodny rok :)
-
Zklamání roku je pro mě jednoznačně Fallout 4. Sledoval jsem všechy střípky informací o té hře, ještě než vyšla. Pamatuji si, jak Howard sliboval rozsáhlou svobodu voleb v rámci plnění questů, a dokonce i možností projít většinu hry pacifistickým přístupem??!!! Realita = drtivá většina questů šla splnit POUZE jedním způsobem (totiž splnit do písmenka to, co Vám řekl zadavatel questu) a pacifistickým přístupem šla vyřešit pouze JEDNA MISE z hlavní linie za institut (btw byla to ta, jak minutemani obklíčili agenta institutu = šlo je ukecat bez prolití krve), z vedlejších žádná, na kterou jsem narazil...
I Fallout 3 nabízel v rámci sidequestů mnohem více svobody.... -
Mám jen jednu otázku. Proč je povinné Jméno a příjmení + email?
-
-
Poslal jsem asi 100 hlasu své oblíbené hre, tak uvidíme.
-
aby si trollboti museli aspon dat tu praci vytvorit mail, i kdyz pravda, potrvzujici mi neprisel, takze asi staci tam nafrkat cokoliv se zavinacem *1*
-
-
nebo to slouží pro zasílání spamu, reklam a podobných nechutností. Vždy když vidím nutnost zasílání kontaktních údajů tak se oklepu hnusem a přemýšlím k čemu to oni potřebují. Mě ta anketa zas až tolik nezajímá. Stačí mi si přečíst recenzi a reakce hráčů a v drtivé většině nejsem zklamanej když investuji své peníze do koupi hry.
-
-
-
Pro mě osobně jako překvapení roku byla Soma. Trefilo se mi to vkusu téma alá Ghost In The Shell. S porovnáním s Outlastem to sice nebylo tak živý, ale Soma ve mě vyvolala větší napětí a strach o hrdinu.
-
-
SOMA děsí prostředím, monstry zas tolik ne. Strach o hrdinu? S tím jeho ledově klidným hlasem jak z Hamleta .... to byla jediná věc co se ve hře ne úplně povedla.
-
-
já narážím na ten konec. Jinak ta propast to bylo jak od Camerona
-
-