Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze vsech tech her jsem letos hral a stale hraju jen Rocket League. Zbytek me moc nezaujal.
    • Vlastne jsem zapomnel na Splatoon. To bych si na PC koupil hned. Originalni a nenasilne. Bohuzel je to jen na konzolich.
  • N0isy
    Jestli to vyhraje opět AC Syndicate, tak ztrácím víru v lidstvo. *11*
    • Jazz
      Máš naprostou pravdu, takovej Witcher si to zaslouží mnohonásobně víc. *7* *6*
  • Mart9
    Co je lepšího na Bloodborne oproti Dark Souls? Ptám se vážně, strašně to tady vychvalujete.
    • TheGGG
      pro tebe to nebude, nejsou tam ani kostičky, ani rozpolcené ženy přemýšlející o své sexuální orientaci...
      • zas tak moc mu nefandi, pro něho je hra roku NHL... Takže...
        • Mart9
          Přes Vánoce jsem koupil Life is Strange a na hru roku změnil názor. NHLko je druhé.
          • o čem to je? Pokud je to alespoň z poloviny tak dobré jak The Longest Journey, tak do toho půjdu
            • nightborne
              "Alespoň z poloviny tak dobré jak The Longest Journey" je docela hodně odvážnej cíl =). Ačkoliv jo, beru, osobní bias člověka, kterej TLJ považuje za nejspíš nejlepší hru všech dob =).
            • TheGGG
              tebe to určitě chytne, "drama" o rozpolcených lesbičkách a feministický škvár v jednom...
            • Mart9
              Nemám to s čim porovnat, takže to ti neřeknu. Je to o středoškolačce se zvláštní schopností, žiješ příběh a děláš v něm důležitá i méně důležitá rozhodnutí. První série mě hrozně pohltila hned na začátku atmosférou při průchodu školní chodbou, později jsem měl i husí kůži. Zatím jsem v polovině, šetřím si to, protože mě už teď štve, že to po páté epizodě skončí. Zároveň se tady bojím spoilerů, takže se do téhle diskuse už nevrátím. :) Ale za sebe jednoznačně doporučuju, obzvlášť za těch 13€, co to stojí komplet na Steamu.
            • PreidaQ
              O dospívající dívce, která je outsider a má nadpřirozené schopnosti. Rovnou ti říkám, že zrovna tobě to bude připadat jako naprostá pitomost.
    • a do jaké míry jsi hrál Dark Souls? Hrál jsi ho vůbec? Nic proti, ale ty nejsi zrovna typ na tyhle hry.
      • Mart9
        Vůbec, přesně jak říkáš. Nehodlam stovky hodin dělat kotouly před zrůdama. Tak se ptám, jestli vychvalované Bloodborne není lepšía přístupnější.
        • je přístupnější a není přístupnější. Základ hry je, ale dungeony jsou pak postupem hodně těžké, DLC je pak docela smrtící a řekl bych dokonce těžší než Dark Souls. Kotouly dělat nemusíš u bossů, je tam odskok, ale musíš být hodně rychlý a agresivní. Je to hodně frenetické.
        • Asharak
          Asi je tam míň kotoulů *2*
  • Myslím, že redakce zapomněla na The Assignment, DLC do The Evil Within, pro mě nejlepší survival - horor zážitek posledních let. Nejsem si jist, jestli tu tohle DLC mělo recenzi, ale třeba na hrej.cz to dostalo 5/5....
    • nikdo na nic nezapomněl, dopiš si to tam
  • rozhodně zklamání je SW:Battlefront....zcela chybí
  • TheGGG
    už by to fakt vážená redakce chtělo zavést tu povinnou registraci... protože těch anonymků, s narychlo vymýšlenými nicky, co to tady zahlcujou, jen aby vytvořili pocit, že má jejich názor převahu... tsss to je odpad... zrovna v této diskuzi by se to fakt hodilo...
    Jinak furt nevím, jestli je hrou roku witcher 3, bloodborne, MGS, nebo batman arkham knight... Všechno naprosto úžasný hry a jediní myslitelní kandidáti...
    • Největší odpad jseš tady ty TheGGG, než ses tu začal projevovat tak tu žádní každého urážející špína nebyla, já bych spíš hlasoval pro tvůj ban a zavést nějaký detektor retardů
      • TheGGG
        říká anonymní hulvátek... lol, než jsem se tu objevil já, tak tu vládla fotrofská retromilující pc (j)elitka... očividně dělám dobrou práci, když jsem trnem v oku takovým hipsterským nickám...
    • Batman? O té hře sice nic nevím, ale už je mi zle ze všech těch amerických komiksových hrdinů. Většina filmů jsou komiksy - Avengers, Guardians of Galaxy, X-Men, Superman, Spiderman, Transformers, Ant Man, Green Lantern, Hulk .... a Batman. I ty filmy od Nolana byly hrozná sratchka.
      • TheGGG
        tvůj osobní názor na filmy mě fakt nezajímá, já si zas myslím, že forgotten realms je braková odpadní fantasy a taky to tu nikomu nevnucuji...
        Že ti je zle z toho, že za rok vyjdou dva komixové filmy je zcela jen a jen tvůj problém a vzhledem k tomu co se chystá v dalších letech, by jsi se radši mohl spakovat a imigrovat na mars...
        • Marťan (The Martian) byl opravdu dobrý film, možná bych to vybral za film roku, spolu s The Revenant
          • TheGGG
            přesně jak jsem říkal, tvůj osobní názor na filmy mě nezajímá... rádoby psychologické drama a kosmonautech a zííív pakárna o chlápkovy co běhá po zasněženým lese... to zní jako filmy pro tebe.

Ale těším se na příští rok: Batman v Superman, Suicide squad, Captain America CW, Dr Strange, Deadpool, nový x-meni... hmmm příští rok budu chodit do kina hodně *14* *14* *14*
      • http://www.imdb.com/title/tt0468569/?ref_=fn_al_tt_1

V tom případě nejlépe hodnocena sratchka historie. Batman je samozřejmě nejlepší super hrdina, je smrtelný, má svoje nálady. Hry jsou pak nejlepší komixové hry, co snad vznikly, nenapadá mě lepší zpracovaný komix než první Arkham Asylum.
        • hodnocení filmů stejně jako her můžou být příšerně mimo. Force Awakens má na čsfd 82%, přitom reálně je ten film tak na 30. Tohle mi prostě hlava nebere. Vážně to hodnocení nechápu a děsím se toho. Jak takovému stupidnímu, vykrádacímu, neoriginálnímu, naprosto nesmyslnému filmu může někdo fandit.
          Pokud jde o Nolanovu trilogii, co je na tom filmu tak úžasného?
          • Nolanův Batman je krásně zpracovaná ,,What If,, epizoda na téma, jak by to vypadalo, kdyby Batman žil ve světě kde nikdo nemá superschopnosti
          • Nolanův Batman je krásně zpracovaná ,,What If,, epizoda na téma, jak by to vypadalo, kdyby Batman žil ve světě kde nikdo nemá superschopnosti
          • zkus si přečíst nějaké komentáře na CSFD, co je na tom dobrého. Za mě je to dobré, protože mě to primrazilo do sedačky a místy jsem sotva dýchal, jak to bylo skvělé. No nové Star Wars nic moc, ale tak 30%? Ale jdi....
    • Tak Batmana mám rád, tenhle díl má fantastickou grafiku(možná nejlepší v roce, když vynechám Order), atmosféru, ale ten gameplay je o dost slabší než u minulých dílu, ježdění v autě je fakt nuda. Kdyby tam nebylo to auto.....

Zaklínač - hra dobrá, ale zdaleka ne jak se prezentuje, hře pomohla masivní reklama, které neměla konkurenci, dobrá hra a agresivní reklama= úspěch.

MGSV - Mohla to být nejlepší hra posledních x let, jenže Kojima nedostal prostor pro splnění svých vizí, ale i tak absolutně fantastická hra.

Bloodborne - Piece of Art!
      • TheGGG
        Batman je rozhodně minimálně na 9/10 a atmoškou téměř nepřekonatelný... batmobil mohl být po čase meh, ale jinak je ta hra dokonalá...

witcher 3 je skvělá hra s naprosto dokonalými dialogy (dlouho jsem se tak nezasmál), zbytek aspektů W3 je pak taky top...

MGS V je jedna z nejlepších her všech dob... možná i hra roku...

Souhlas s Bloodborne, už teď je v síni slávy... Nevím o jiných hrách, které by mohly vyhrát...
        • Arkham Knight je ve všem horší než Arkham City a MGS5 je i přes skvělou hratelnost nedokončená hra která neustále recykluje mise a lokace.
          • TheGGG
            wut
            je vidět, že jsi ani jednu hru nehrál
            • V MGS5 jsem nahrál něco přes 70h a skončil u poslední mise s Quiet kvůli insta-kill tanku. To, že je hra nekončená, není jenom můj názor, ale fakt. Původně měla mít 5 aktů, ale nakonec zůstaly jenom 2. Určitě jsi slyšel o známé epizodě 51, která obsahovala boss fight s Liquidem ovládajícím Metal Gear a ze hry byla z nějakého důvodu vypuštěna i přes hotové cutscény a prostředí. Příběh nikam nevede a nemá pořádný konec, hlavní záporák zařve v půlce hry, spousta postav se objevuje a zase mizí bez vysvětlení. Je hodně očividné, že z té hry vystřihli spoustu obsahu, nejspíš aby urychlili vývoj. Vzhledem k chování Konami to ale mohlo dopadnout ještě daleko hůř.

Batman: Arkham Knight jsem vypnul asi po 8h, když jsem zjistil, že těch stupidních závodů, tankových bitev a batmobilových hádanek pro retardované bude čím dál víc.
        • h0p3
          Měl jsem stejnej problém.

Kterej jsem nakonec vyřešil:
          Nejlepší hra - MGS
          Nejlepší akční hra: Batman
          Nejlepší RPG - Witcher.. i když tady jsem ještě žongloval s Pillars of Eternity
  • Bloodborne, MGS5, F4, Destiny a AC Syndicate: to jsou nejlepsi AAA tituly roku 2015.
  • Radkaa
    Life is Strange a DiRT Rally. *4*
  • Hra roku samozřejmě Splatoon, mezi indie hrami jasně vítězí Undertale. Zaklínač mě nebere, takže u RPG jsem hlasoval pro Bloodborne.
  • Nejvíc mě bavily hry, ke kterým jsem se dostal nikoliv reklamní masáží, jenž u některých přesahovala zdravý rozum (že Vědmák 3), ale u her, na které jsem dostal echo buďto od známého nebo tady v diskuzích nebo jsem na ně narazil náhodou (např. Dead State, This war of mine, Underrail, Banished, Silent storm). Z tzv. áčkových jsem měl dlouhodobě v merku Fallout 4, který jsem ale očekával v jiném provedení, nicméně díky craftingu, zbraním a soubojovému systému se ze zmršeného RPG vyklubala zábavná FPS z postapo světa, takže to nebyla úplná škoda peněz. *1* Vědmák 3 bohužel nenaplnil očekávání a tak nebyl ani dohrán (po 2/3 hry nuda, která mě prostě odradila se v tom dále plácat od nikud nikam).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší