Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak mě pověz tří dospělé questy s přesahem, které jsou něčím originální. Barona vynech, to je fajn zpracované, ale tuze neoriginální...
  • jinak to téma " lidi jsou největší monstra" Ano, je to omšelé, je to už v Zaklínači třikrát recyklované, ale pořád se z toho dá dostat aspoň nějaká emoce(např. Shiki), Zaklínač 3 nepřinesl vůbec žádnou emoci.
  • nightborne
    Nenucenej a krátkej vtípek, nevidím problém. Kdo chce psa bíti, že ;).
  • Třeba ten vedlejší úkol s pánvičkou?
  • nightborne
    Hmm. Mně v Zaklínači přišly dospělý spíš postranní příběhy, zpodobnění světa, války a samozřejmě lehce provařenýho tématu "lidi jsou největší monstra".

Sex dneska prodává zboží i pro teenagery, tam bych dospělost nehledal... na druhou stranu, Geralt je kanonicky sukničkář, bylo by divný, kdyby to ve hře nebylo =).
  • MGS série je dost chabá nechtěná parodie na válku pocházející ze země, kde žádné vojáky nemají sedmdesát let. Z toho pramení jejich vlhký sen plný obřích robotů, polonahých válečnic a patetických projevů. Je to horší než filmy Michaela Baye. v devadesátých letech MGS1 a 2 se to ještě dalo tolerovat, ale v dnešní době to působí velmi trapně a ano, dětinsky. A to říkám jako člověk, který hrál VŠECHNY díly serie..
  • nebo ti to snad nepřipadá infantilní a připadáš si u sexu dvou polygonových postav na jednorožci dospěle? Řekni, jak to vidíš Pavlíku. *3* Pak bych ještě mohl zmínit osu hlavní příběhu v Zaklínače a myslím si, že moc dospěle by z toho chlapec zmutovaný nevyšel...
  • tak třeba oblékaní do ženských šatů mě připadá jako infantilní, trapný humor na úrovni novácké estrády. Patosem nabité scény se Ciri, když zachraňuje svět se pak hodí do YA literatury. Mám pokračovat? Třeba o hlavním zlonouvi v tom brnění?
  • Paul_cz
    Na Zaklínači není dětinského prakticky nic, ale v MGS5 na mě tak působí např. ty trapný kejkle s krabicema (nalákat vojáka na obrázek ženský na krabici...dětinský jak svině), pak třeba ty neustálý záběry Quiet do výstřihu a to ubohý "vysvětlení" atd

Ale v zásadě mě tyhle prvky neštvou, Kojima byl vždycky takovej a i předchozí hry měly tyhle dětinský, občas pervertní, prvky.
  • PS. Jinak hlavní témata ve PP jsou budovaní žoldnéřského státu, bolestí z války, utrpení ze ztráty přátel, pomsta za zabité přátelé, nadnárodní organizace tahající za nitky světa a samozřejmě válečné konflikty, do kterých se zapojují i děti.

To ti jako připadá dětinské. Mám ti říct, o čem je Zaklínač 3? *5*
  • nej interaktivní film bych dal spíš Until Dawn
  • spíše ty lezby bych viděl na ten film roku *3* Order je béčkovina, to nemůže konkurovat oscarovému scénáři o dvou lesbičkách...
  • "MGS 5 se mi zdál moc arkádovitý a dětinský" Mohl bys mi to nějak vysvětlit, jelikož to moc nedává smysl, když je pro tebe hra roku dětinský Zaklínač. Trošku sám sebe popíráš, nevadí ti to? Jinak co je přesně na MGS V arkádové?
  • owny
    Za mě Witcher 3 i přes všechny jeho neduhy. MGS 5 se mi zdál moc arkádovitý a dětinský, ale špatný rozhodně ne.
  • Chim
    Order bude nejspíš později vyhlášen jako nejlepší Interaktivní film. Co tady ale dělá F4, to je mi taky záhadou.
  • protože je anketa více lidí?
  • PreidaQ
    Hnidopišská otázka na zamyšlení: Proč je přítomen Fallout 4 a ne Order 1886, který zde byl hodnocen o bod výše? (Či se obecně neumístil nikde ve Vašem hlasování)
  • Tak já si teda ten adblock na games.cz vypnu, abych vyrovnal ty ztráty, které jim za tebe vznikly :)
    A to se mi W3 celkem líbil, ale za hru roku bych ho nevolil, protože to je sice kvalitní, ale veskrze průměrná hra, kterou bych asi nedohral, kdybych nebyl takový fanda RPG.
  • http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1169967
  • Chim
    Jsi zcela mimo. W3 ani MGS5 nesahá ani po kotníky herním skvostům loňského roku, jako jsou například Prison Architect, Her Story nebo třeba Kerbal Space Program.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší