Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • za dva roky po Zaklínači neštěkne ani pes, zato na Gothic se bude vzpomínat ještě za 20 let
  • já beru pravidelně před diskuzemi na Games.cz antihistaminika, takže já vyváznu v pořádku, ale mysli na ty jedince, co se neléčí. Měj trošku svědomí.
  • Dostáváš osypky ze slova Zaklínač? To mě velice těší, pojďme si tedy povídat o mé oblíbené herní sérii, Zaklínáč, na motivy ságy o Zaklínači, kde hraješ za Geralta, povoláním Zaklínače *1*
  • dle jeho minulých příspěvku bych si odvážil tvrdit, že to ten hoch myslí vážně...
  • podle mě je moula člověk, co přispěchá do diskuze se Zaklínačem, kde už všichni(tedy aspoň ty normální) mají osypky ze slova Zaklínač...
  • tady má někdo ze Zaklínače slušnej mindráček koukám
  • Neříkám, že to není nářez, určitě je. Každopádně ty, člověku se vkusem, jsi pro mně pořád moula.
  • spíše bych se zmínil o Bloodborne. Tomu říká haha(človek se vkusem) nářez...
  • To vůbec nic nemění moulo *1* . Pořád je to nářez. Tak jako vítěz.
  • proč sem taháš Zaklínače? Ten zůstal v poli poražených *15*
  • prosím tebe. Xenoblade Chronicles je nejlepší JRPG minulé generace, shodují se na tom skoro všichni, někteří to považují za nejlepší hru Xenu hru od Xenogears. V roce 2012 mělo nejvíce GOTY The Walking Dead: The Game, Xenoblade měl jakýsi dvě nevyznané. Takže na mě nechoďte s takovými trapárnami jako GOTY.
  • teď by mě zajímalo, jestli děláš "reklamu" zaklínačskému moru nebo to myslíš vážně :)
  • má tvůj příspěvek i poentu? Ach Dele, Dele. Raději se věnuj těm balíkům na poště a nesnaž se diskutovat, moc ti to nejde.
  • Zaklinac3 pouze mezi nominovanymi, tim se tiscali naprosto odepsalo. Uyvazoval jsem, ze tady vypnu adblock, ale dokud nezvolite Zaklinace ZASLOUZENE Hrou roku, tak ode me neuvidite ani korunu. Jeste to muzete změnit, proste napiste, ze s tou trapnou japonskou hrou na vojacky to byl omyl, a dejte hlavní cenu do správných, Geraltovych rukou!
  • Jak W3, tak MGS jsou nářez. To jsem asi výjimka, co?
  • Vogon
    MGS v 45 sekundách- https://www.youtube.com/watch?v=RhMsboqMMzs
  • Zase bych ty Xenoblade Chronicles nijak nedémonizoval. Teď to hraju a zatím (asi 12 hodin) to není nic zvláštního, klasická JRPG o partě teenagerů, co zachraňují svět. Ale samozřejmě se to třeba ještě rozjede. Jen aby se tu nevytvářel mýtus bestovní hry jen proto, že ji ve skutečnosti nikdo nehrál a nikdo na to nemůže zareagovat.
  • nightborne
    Což mi připomíná, že se vlastně chystám na SG1 už asi rok znova =),
  • ak za zabavu povazujes spamovat 3 tlacidla, sledovat skvrny, nulovy vyvoj postavy, ...tak ano asi to je vyvoj lepsiemu...pre ludi ktori nedokazu pouzivat pri hre mozog
  • vidiet ze si ziadne starsie tituly nehral, takze s tebu nema cenu ani diskutovat o tom co to boli skutocne RPG hry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší