-
Zaklínač 3 postrádá fantazii; extrémně přízemní ve všech ohledech z jakéhokoli úhlu pohledu.
-
Jak by řekl Venom Snake z MGS5 : ".........".
-
-
Ale no tak :D . Ono to tak jenom vypadá, těch cutscén neni tolik, zase úplně němej neni. Tohle je jedna z věcí co bych na MGSV nekritizoval (až na tu jízdu se skullfacem). Navíc hodně emocí vyjadřuje obličejem, klobouk dolů, to se Kieferovi fakt povedlo.
-
-
Venom mlčí, aby se nenakazil *15* Co když Skull někde tajně vytáhl virus.
-
-
"What if I'm a spy? Or you? We can go on all day" *3*
-
-
-
-
Life is Strange není vůbec nejlepší hra minulého roku ani výborná je to uplně običejná adventůra z TEEN prostředí, hlavní postavy jsou uřvané a nudné, nikdy není vysvětlen důvod pro maxiny dovednosti, všechno to končí dřív než to začne, a fakt že každou epizoudou se navýší znamení absolutní apokalypsy, která skončí maličkým tornádem a rozhodnutím mezi zničením města a zabitím pizdy která celou hru otravuje bé bé, vůči první serii Walking Dead nebo Wolfem je to strašná ubohost a poprvé v životě jsem tu stupidní panbíčkářku nechal skočit a vůbec mě to nezajímalo. Nejsem teen holka a chci vědecké nebo alespoň mystické doložení věcí které se děly a místo toho nic
-
Kde je Prison Architect? Kde je Her Story? Je vidět, že tomu v redakci vůbec nerozumíte. *9*
-
-
Her Story jo?
-
-
Jo.
-
-
-
MGS V - really?:DD
Games chce být originální - Witcher 3 je o krok napřed ve všech aspektech. Na metacriticu ještě desetina a je ve žlutém.. i.e. průměr. To je volejníkova a dobrovského práce - dva největší "profíci" si to prosadili:D -
-
Jdi už do pr.... *16*
-
-
to je dobrý trolling s tím MGS. Redakce se nejspíš vyžívá v tom, že zvolí hrou roku něco nečekaného, snaží se čtenáře šokovat a pak se v diskuzi baví reakcemi. Protože tento náhodný generátor pořád stejných misí bez jakékoliv variablity prostředí či smysluplného příběhu jsem fakt nečekal. Na Metacriticu to má 93 od recenzentů a 80 od hráčů, sotva to prolezlo do zelených.
-
-
A tak nám pověz co bys dal ty. + Koho prosím tě zajímá metacritic, když tam může hlasovat kdejakej trotl co si tu hru ani nekoupil nb ji nehrál ?!
-
-
hry, které nejvíc zaujaly mě: PoE, Undertale, Underrail, Life is Strange, Soma, Cities: Skylines. Ne všechny z nich jsem hrál, jen mne zaujaly svým konceptem, recenzemi, videama a kdybych měl nekonečně mnoho času, tak si je zahraju.
-
-
A hrál jsi vůbec něco nebo jenom hodnotíš na fóru?
-
-
Tak todle nemuzete myslet vazne, nejvic precenovana hra roku. FUJ
-
-
Já myslel, že nejpřecovanější hra roku je Witcher... Tedá Fallout... Vlastně Life is Strange... A Her Story je prej taky přeceňovaný....
PS. Max si nevzal prášky *1* -
-
Všéééchno je přeceňovaný, všechno je hovadina a nejlepší hra je stejnak Pong.
-
-
Nejlepší hra je samozřejmě TTD. O tom se tady snad nemusíme bavit.
-
-
Tak hlavně je izometrická, žejo.
-
-
(oboje je správně. a samozřejmě jsem pouze žertoval)
...nicméně, nejdřív to byl sice vtípek, ale pod TTD jako jednu z nejlepších her všech dob bych se aj podepsal =)). -
Isometrická. Ale hlavně je kvalitní.
-
-
-
Doom
-
-
-
-
Hnidopišská otázka na zamyšlení: Proč je přítomen Fallout 4 a ne Order 1886, který zde byl hodnocen o bod výše? (Či se obecně neumístil nikde ve Vašem hlasování)
-
-
Order bude nejspíš později vyhlášen jako nejlepší Interaktivní film. Co tady ale dělá F4, to je mi taky záhadou.
-
-
nej interaktivní film bych dal spíš Until Dawn
-
spíše ty lezby bych viděl na ten film roku *3* Order je béčkovina, to nemůže konkurovat oscarovému scénáři o dvou lesbičkách...
-
-
protože je anketa více lidí?
-