-
LiS? Opravdu?
Souhlasím s uživatelem "Tycho". LiS je jen uměle nadhodnocená ubrečená pohádka. Proč? Protože gamerské srdíčko bylo ukřivděno výtvory Telltale a tak hledá náhradu, kterou si záměrně maluje narůžovo :) muck :) -
-
už si začínám zvykat, že diskuze na games.cz jsou plné názorů zajímavých a chytrých lidí. Řekl bych, že se jedná o takový malý český internetový unikát. Dle fotky jsi i pěkný kluk. Nechtěl by sis se mnou někdy zahrát nějakou hru? Udělal bych domácí švestkové knedlíky.
Z her o ubrečených holkách je mi do smíchu také. Pojď, uděláme si pořádnou tvrďáckou pánskou jízdu. :))) Když tak mailik. Pusu, muck. -
-
promiň, zapomněl jsem na ten mail (myslel jsem si, že tu mám profil): eman.uv@brloh.cz.
-
-
"nadhodnocená" Aneb jsem sobec, který považuje svůj názor za etalon a všem ostatním by se hra neměla tolik líbit, protože já mám pravdu.
-
Je zajimave, ze se tohle snazis nakecat o cloveku co po peti hodinach spanku dobrovolne vstane a jde na pochod, a jeste tomu rika konicek a tesi se na dalsi trenink...
-
"Ubrečená hra" nic pro tvrďáka jako jste vy že :-)
-
-
...na světě je stále vše v pořádku...
-
Life is Strange zname i pod skratkou LGBT....
-
soma
adventuru pro holky na střední ne. -
Nezvolit Her story adventurou roku je děsivá chyba. *9*
-
bože Life is Strange je tak nadhodnocený, přijde mi jak kdyby byli všichni ožralí jenom já střízlivej... vy ste to nehráli? a nepřišlo vám to naprosto mělký? nevykreslený postavy? nerealistický dialogy? uhlazená hollywoodská odrhovačka která se snaží vypadat nezávisle? tak falešný že by se to mohlo líbit jen 15ti letý puberťačce která je pyšná na to že si sama vymalovala pokoj na černo?
-
-
Vidno že si tu hru vôbec nehral, alebo to len naschval hatuješ aby si bol zaujmavy. Tiež som si myslel že táto hra je blbosť pre puberťakov ale zahral som ju a totálne som zmenil názor, skús to aj ty pokial nemáš predsudky a nepotrebuješ za každu cenu všetko hatovať
-
-
já to měl přesně opačně - ze screenshotů a hlavně z videí (přišel mi dokonalej interface kdy procházíš kolem objektů a zobrazují se popisky) jsem byl odvařenej a příběh jsem neřešil. ale během hraní to mělo sestupnou tendenci a na konci jsem se už jen smál... nevim co bych z toho měl kdybych hatoval něco jen tak pro nic za nic, prostě jen řikám svuj názor a nechápu proč se to všem tak líbí. ale holt taková je dneska doba a mladí hráči nejsou odkojení Bergmanem a Tarkovskym jako já ale místo toho žerou marvel filmy o superhrdinech. tak potom je jasný že takto vybudovanej vkus zkousne podobnou prvoplánovou sra-čku
-
-
Týjo, já jsem víceméně taky odkojenej Bergmanem, Tarkovskym moc né, viděl jsem od něj jen jeden film, ale plácnu dál, Lynch, Trier,Hanneke,Tarr.
A je mi 22 a Life is Strange je pro mě hra roku :)
PS: A marvel mě fakt nebaví... -
-
ok vyjmenoval jsi nejpopulárnější artový filmaře a líbí se ti jedna z emocionálního hlediska nejumělejších a nejnastavovanějších her, fakt nevim co si o tobě mam myslet, zda lžeš, máš schizofrenii nebo seš jen zmatený dvaadvacátník. cokoliv od tarra je přesný opak této hry, podobně jako je rozdíl mezi bílou a černou barvou. kdybys bral life is strange jako komedii podobně jako si hororový fanoušek oddychne a zasměje u sharktornáda, tak je to jiná a dal bych ti i za pravdu.. i když je to trochu smutná komedie, jak se tvůrci snaží vystavit určité zážitky
-
-
Ty to musíš mít při výběru her fakt těžký, co? Když od adventur čekáš Bergmana.
-
Ve sbírce mám Lynche, Jarmusche, Kim Ki-duka, starýho Johna Woo,....... na DVD, na blu-ray Marvel Cinematic Universe, John Carter, Blade, Total Recall, Evil Dead, Matrix, novou godzilu.... tohle pseudointoštví mě fakt baví, já si užiju i pro někoho akční blbost jako Captain America 2 stejně jako si užiju Pietu od Kima. navíc srovnáváš hru a filmy, sharktornádo je film, který nikdy nebyl myšlený jako intošský orgasmus, ale to se nesnaží být ani Life is Strange, hodnoť to jako hru, ne jako film od Bergmana, filmy od něj mám rád, ale kdyby z některých udělali adventuru, pravděpodobně bych zemřel nudou
-
-
-
i kdybys byl fakt tak vzdělanej a sečtělej člověk, za takovýhle vyjadřování tě nikdo v životě nemůže brát vážně
-
-
pozor s tím vzdělání nemá co dělat. bavím se o vkusu - pokud člověk bude vstřebávat špatné věci a kýče, bude se podle toho deformovat jeho kulturní postoj. trochu jako žít na fastfoodu a pak se divit že jsem tlusté prase. jaké "takovýhle vyjadřování"? jakože v jednom odstavci napíšu jedno sprosté slovo tak to najednou celý odstavec podstrádá smysl? však sprostá slova mohou perfektně expresivně vyjádřit co člověk myslí, naopak hodně nesečtělé je vidět sprosté slovo v textu a okamžitě celou myšlenku odsuzovat, nemyslíš? prostě tato hra je pro mainstreamové publikum a to já holt nejsem protože mám oči a mám je otevřené, za to se fakt omlouvat nebudu
-
-
Víš, koho lidi nemaj rádi? Samolibý nafoukance.
-
Aby ses nepřechválil, ono to pak lehce zapáchá. Jen s tím mainstreamem - ono je to něco špatného? Asi nejsem tak kulturně vyspělý jako ty...
-
Spíš jde o celkovou formu tvejch příspěvků. Jak zapomínáš v souvětích čárky a ignoruješ velký písmena na začátku věty, stává se to strašně nepřehlednym. Ale rozhodně máš malé, bezvýznamné plus za správný užití výrazu holt. To se zas tak často nevidí.
-
-
-
-
-
-
Opravte si chybu v popise pri víťazovi alebo víťaza v kategórii prekvapenie roku *3*
Inak s víťazom maximálna spokojnosť. -
Simulátor ubrečené hipsterky že je AOTY? Za mě NE!
-
-
ANO!! Tedy, souhlas: taky ne!!
Lupulin a já jsme pro to, aby se už konečně začaly dělat hry o tvrďáckých klucích v džínách upnutých, až to bolí!
Díky! Diskuze na games.cz... ach, tak kvalita. Jakost intelektu. -
díky, tento názor jsem si potřeboval přečíst. Strašně totiž ovlivní pravdu.
-