Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    Člověče, tvoje příspěvky mám většinou rád. Tohle je ale naprosto zbytečný záchvat vzteku. Redakce tímhle skutečně vyjadřuje svůj žebříček. Pokud se jim Starcraft nelíbil, tak tam prostě není. To je toho. Spíš si počkej na čtenářský žebříček. Tam uvidíš, co se líbí většímu vzorku lidí a jsem si jist, že Starcraft tam bude.
  • kde je Starcraft???
    HoTs je podla vas strategia??? *12*
  • Ty jsi neco pil nebo snupal ze jsi nam takhle nehezky zhrubnul?
  • letos jasně Destiny, nikdo jiný nemá nárok...
  • Tak Starcraft tam být ani nemůže, ne? To je datadisk...
  • Veskoslav
    Jinak mohla by redakce zveřejnit podle čeho se rozhodují a jak kdo z redaktorů hlasoval? Fakt mě to docela zajímá. Protože ať se Vám to líbí nebo ne, tak LoTV je samostatně spustitelný datadisk, který svou délkou strčí většinu současných her do kapsy. Je nějaký důvod, proč není v sekci strategie hra, kdy její 1. díl pomáhal dodefinovat žánr RTS? To už Vám definitivně "jeblo" z té redaktorské hispteřiny, že jste si řekli, je to datadisk, tak to tam nesmí, ale zástupce ARTS tam prásknete? Přijde někdo z redakce aspoň tak trochu obhájit tento krok vynecháním prakticky jediné pořádné RTS, co letos vyšla? A prosím, zase nemelte něco o tom, že je to rozhodnutí redakce a otřepané prázdné fráze. Po hipsterské skupině o soundtrack, je tohle další ukázkou toho, že Vy se prostě nějak chcete lišit. Za každou cenu i kdyby to mělo být sebelbější.
  • Sakra, HotS melo bejt v kategorii best online hra, abychom se mohli pobavit :D tady je to jen k usklebu, ze z blizz her je ve strategii uprednostnenej tenhle "esports" polotovar pred starcraftem
  • Veskoslav
    Co to ty vole je? Kde je Starcraft II? Děláte si p*del nebo jste v té redakci věčně něčím sjetí? Tak doufám, že i letos vyhraje LoL online hru roku.
  • TheGGG
    tento rok to byla přes rts bída a děs... chtělo by to další wargame...
  • HoTS a Thea na ukor Starcraft 2 a Galactic Civilizations 3....ale tak je to Vas rebricek , preco nie? ;-)
  • Milionové město v Cities:XL tak možná na kompech od NASA, u mě to bylo nehratelné už okolo 100k obyvatel
  • Tohle ale už umělo Cities XL; btw nové Simcity vubec není špatná hra. Bugy už byly opraveny, akorát tam stavíte spíš čtvrt než mesto. Ale stavet na malém fleku je umení a chce to myslet a plánovat.
  • PreidaQ
    Tak tohle vidím naprosto stejně. Ta hra dokáže zabavit, ale v žádném případě bych její autory nevychvaloval do nebes za to, co v ní předvedli.
  • u mě to vyhrála tím, že města opravdu vypadají jako města, pohled na milionovou metropoli v krásné 3D grafice zkrátka stojí za to
  • Tohoto jsem se bál. Cities Skylines je možná funkční strategie, ale za mně maji tvurkyne velky palec dolu za nulovou miru inovace žánru. Pridávam uryvek ze Smejkiho recenze:

"Trochu mě též mrzí, že tvůrci nebyli odvážnější a nepokusili se vrtět žánrem za trochu jiný ocas. Nikdo nevytesal do kamene, že je třeba dělit zóny na rezidenční, komerční a průmyslové. Nikdo nevydal zákon, podle kterého je solární energie ultimátní dobro, zatímco a uhelná elektrárna sotva utáhne dva tisíce domácností a ještě je zasmradí. Cities se na můj vkus křečovitě drží příliš mnoha principů, které stanovila série SimCity, a nesnaží se je nahradit řešením vlastním. (...)

Cities: Skylines ale dokáže kralovat žánru už jen tím, že z velké části nic zásadně nepodělala."

A já za sebe dodávám že to je zatracene málo.
  • dobrá volba, Skylines byla pecka
  • *7*
  • Llour
    Zasloužené, naprosto *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit