Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HoTS a Thea na ukor Starcraft 2 a Galactic Civilizations 3....ale tak je to Vas rebricek , preco nie? ;-)
  • u mě Disgaea 5. Je mi jasné, že jsem to hrál jenom já na games.cz, takže si ani nestěžuji, že to není ani v nominaci...
    • má to tak dobrou hratelnost? graficky to vypadá naprosto odpudivě
      • ano, má to dobrou, hardcore hratelnost. Sice to není nejlepší díl v sérii, ale rozhodně to je pořád hra, která si minimálně zaslouží zmínit.
  • Cities jsem sam nedavno zacal hrat a je to skvela hra. Zkousel jsem par strategii ale zadna jina me do ted nechytla.
  • Tohoto jsem se bál. Cities Skylines je možná funkční strategie, ale za mně maji tvurkyne velky palec dolu za nulovou miru inovace žánru. Pridávam uryvek ze Smejkiho recenze:

"Trochu mě též mrzí, že tvůrci nebyli odvážnější a nepokusili se vrtět žánrem za trochu jiný ocas. Nikdo nevytesal do kamene, že je třeba dělit zóny na rezidenční, komerční a průmyslové. Nikdo nevydal zákon, podle kterého je solární energie ultimátní dobro, zatímco a uhelná elektrárna sotva utáhne dva tisíce domácností a ještě je zasmradí. Cities se na můj vkus křečovitě drží příliš mnoha principů, které stanovila série SimCity, a nesnaží se je nahradit řešením vlastním. (...)

Cities: Skylines ale dokáže kralovat žánru už jen tím, že z velké části nic zásadně nepodělala."

A já za sebe dodávám že to je zatracene málo.
    • Zrovna tenhle úryvek mi přijde jako pěkná blbost. Proč by za každou cenu něco vymýšleli do základů funkčního žánru? Stěžuje si někdo u střílečky, že "už se zase kormidluje myší a zlouni běhají, nebo se schovávají, někdo by měl přijít s něčím novým"? Vtip je v tom, že poslední SimCity (no vlastně posledních několik) stálo za starou bačkoru - a tihle šikulové to opravili. Takže super. Plus nových systémů tam je hromady (hlavně ty, související s dopravou, hádejte proč)...

Což teda nic nemění na tom, že si nakonec nemyslím, že by Cities Skylines byla taková bomba, respektive ona je, ale docela rychle se vyčerpá, a pak už je to fakt jenom na "hračičkování".
    • Zrzzek
      Já s tebou v zásadě souhlasím. Problémem je, že (z mého pohledu) to letos prostě stačilo... Jedinej konkurent byl podle mě Starcraft, který se ale ve vyhlášení neobjevil (fail). A ten Starcraft je v podstatě to stejný, jako Cities. Inovace žádná, "jen" více toho samého...
    • PreidaQ
      Tak tohle vidím naprosto stejně. Ta hra dokáže zabavit, ale v žádném případě bych její autory nevychvaloval do nebes za to, co v ní předvedli.
    • u mě to vyhrála tím, že města opravdu vypadají jako města, pohled na milionovou metropoli v krásné 3D grafice zkrátka stojí za to
      • Tohle ale už umělo Cities XL; btw nové Simcity vubec není špatná hra. Bugy už byly opraveny, akorát tam stavíte spíš čtvrt než mesto. Ale stavet na malém fleku je umení a chce to myslet a plánovat.
        • Milionové město v Cities:XL tak možná na kompech od NASA, u mě to bylo nehratelné už okolo 100k obyvatel
  • Cities dobrá hra. Též jsem na ni strávil pár hodin...než jsem postavil co jsem chtěl, a pak mne začlo nudit .... hold nejsem takový progres architekt..který by si mazlil obr města a řešil rozpoložení křižovatek. ...... Každopádně, kde je kua Starcraft legacy of the void. ... Zakončení SC2 skvělou blizarní produkcí ... Si děláte kozy, když místo strategie, dáte mobu.

Tohle je hnus velebnosti. A co na to Jan Tleskač?
    • Jo no, CIties Skylines je spíš pro fandy do stavění a urbanismu, než řešení rozpočtu nad excelovskou tabulkou s grafy import/export. Na druhou stranu, v tom co dělá ti nabídne opravdu super možnosti, viz třeba lets play od týka, co v tom staví Londýn

https://www.youtube.com/watch?v=uSUXI--xJSU
  • kdyz ty hry neumite roztridit do kategorii, radsi je netridte...
  • Tak Starcraft tam být ani nemůže, ne? To je datadisk...
    • vindalooo
      Jo, ale není to úplně pravda. Ke spuštění nepotřebuješ předchozí díly a rozdíl mezi 2.2 a 2.3 dílem v multiplayeru je obrovský. Je to prakticky jiná hra.
  • *7*
  • mozna misto ruseni +_, povinnych registraci a volani policie by to chtelo aby jsme se vsichni k sobe chovali vic slusne, mene sikanovani ctenaru cenzorem a lepsi vyber hernich kandidatu
    • to mela byt reakce na dela
  • Mart9
    Stačilo mi 5 vteřin gameplaye nějakého špekouna, abych viděl, že HotS je jasná strategie. To nevim, co se tu řeší.
    • zalez do díry ty bezmozku
      • Mart9
        palec nahoru za tu přezdívku *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit