Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možno by mohli byť nominovaní aj Sorcerer King, Age of Wonders 3: Eternal Lords alebo Worlds of Magic :)
  • Tak tohle se mělo jmenovat "Nejlepší tragédie"
  • žádnou jsem nehrál, ze seznamu výše mě nic nezaujalo. Měl jsem rád GalCiv2, ale dle recenzí je GalCiv3 spíš horší, takže to asi hrát nebudu. Počkám si asi až na Stellaris. A ta hra co jste tu oznamovali včera (Stars in Shadow) taky nevypadá špadně - alespoň pro nás nostalgiky, co jsme hráli MOO. Docela dobrá hra s ekologickým podtextem je taky Fate of the World
  • strategic command 3 prejede naky srdicka jak nic *5*

mi to prijde uz moc prekomplikovany, ja mam radsi grand strategie kombinovany s taktickym bojem, spis nez tabulkovy simulatory
    • eStar
      Vždyť sám přiznáváš že jsi Hearts of Iron nepochopil tak jak můžeš tvrdit co je lepší a co horší?
      • Zrzzek
        Asi subjektivně...
        • jj, neni to hate, dobrovolne priznavam, ze na to nemam sily do toho proniknout, mozna kdyby mi to nekdo ukazal nazivo s nejakym komentarem co a jak a proc...
    • reakce na hoi4 (uz si konce opravte ty reakce, mila redakce)
  • reigen
    eh...
  • TheGGG
    tento rok to byla přes rts bída a děs... chtělo by to další wargame...
  • Veskoslav
    Co to ty vole je? Kde je Starcraft II? Děláte si p*del nebo jste v té redakci věčně něčím sjetí? Tak doufám, že i letos vyhraje LoL online hru roku.
    • letos jasně Destiny, nikdo jiný nemá nárok...
  • Veskoslav
    Jinak mohla by redakce zveřejnit podle čeho se rozhodují a jak kdo z redaktorů hlasoval? Fakt mě to docela zajímá. Protože ať se Vám to líbí nebo ne, tak LoTV je samostatně spustitelný datadisk, který svou délkou strčí většinu současných her do kapsy. Je nějaký důvod, proč není v sekci strategie hra, kdy její 1. díl pomáhal dodefinovat žánr RTS? To už Vám definitivně "jeblo" z té redaktorské hispteřiny, že jste si řekli, je to datadisk, tak to tam nesmí, ale zástupce ARTS tam prásknete? Přijde někdo z redakce aspoň tak trochu obhájit tento krok vynecháním prakticky jediné pořádné RTS, co letos vyšla? A prosím, zase nemelte něco o tom, že je to rozhodnutí redakce a otřepané prázdné fráze. Po hipsterské skupině o soundtrack, je tohle další ukázkou toho, že Vy se prostě nějak chcete lišit. Za každou cenu i kdyby to mělo být sebelbější.
    • Klíd v manéži nebo ti praskne cévka ;). Jak už jsem nedávno psal, o těhle žebříčcích si myslim svoje, protože pochybuju, že všichni hodnotící hráli všechny hry aspirující na hru roku v tý který kategorii. A i kdyby hráli, tak je mi to vlastně šumák, protože každýmu se líbí něco jinýho a že zrovna ta moje oblíbená hra neni hrou roku? Však si hry kupujem, abychom je hráli a zabavili se u nich a ne proto, aby byla hrou roku :).
    • PreidaQ
      Jsi zbytečně hysterický.
    • N0isy
      Nejlepší ale je, že HotS v Best of 2013 bylo. To tu holt ještě byla redakce normální. *15*

http://games.tiscali.cz/tema/best-of-2013-nejlepsi-strategie-64966
    • StarCraft 2 už posbíral tolik ocenění a metálu že o jedno míň mu snad neublíží ne? (říkám to jako věrný fanda StarCraftu) Spíš by mě zajímalo kde jsou v řebříčku hry typu Anno 2205? Etherium, Grey Goo a podobné téměř "čistokrevné RTS"
      • umiš napočitat do peti? nektere hry se tam proste nevešli
    • Blue.Shark
      Člověče, tvoje příspěvky mám většinou rád. Tohle je ale naprosto zbytečný záchvat vzteku. Redakce tímhle skutečně vyjadřuje svůj žebříček. Pokud se jim Starcraft nelíbil, tak tam prostě není. To je toho. Spíš si počkej na čtenářský žebříček. Tam uvidíš, co se líbí většímu vzorku lidí a jsem si jist, že Starcraft tam bude.
      • Ale kdyz hra kterou ma rad se nedostala do vyberu!!!

https://www.youtube.com/watch?v=z4J18WoKKVA
    • Ty jsi neco pil nebo snupal ze jsi nam takhle nehezky zhrubnul?
  • např.
    http://store.steampowered.com/app/403190/ -> games tiscali nezná

http://store.steampowered.com/app/308173/ -> to samé...
    Strategie stále vycházejí, jen se o nich málo píše. Zkuste se zaměřit tímto směrem než servírovat X článku u přehypovaných titulů, kde vyjde článek i kvůli 4 nový screenshotům nebo traileru, přitom o těch hrách už každý ví a pak daleko zajívaější a originálnější hry zapadají, protože za nimi nestojí žádný marketing, který hrou spamuje svět měsíce před vydáním.
    • Navíc u Hegemony mi přijde docela ostuda, že už jste prospali 3 díly, pouze 1 tu má jakési preview.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit