Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To zase bude v diskuzích nablito, už se těším na místní exoty jak budou zase urážet každého, kdo hlasoval pro Zaklínače :D
  • Enclaw
    Ha a máte to, Zaklínač 3 s 2127 hlasů vs. Metal Gear s 287 hlasů! Opravdu nechápu ten hype kolem MGS, hrál jsem to skoro 20 hodin a nechápu co na té hře je tak boží... *5*
    • A? Co to má jako dokazovat? Zaklínač je totální overhyped, hráli to všichni, všem to nutili až do kuchyně, tak co tohle má být za logiku. Kvalitu bych hledat úplně jinde...
      • WalkingWad
        Tak možná je tak vyhypovanej, protože je to fakt luxusní hra. Že se pár noliferům nelíbí, může bejt, takovej už je život -> to jí na kvalitě ale neubírá... *2*
  • fallanga
    Jsem spokojen. Občas jsem hlasoval jinak, ale to nemění nic na to, že jsem spokojen. Dobrá práce lidi. Je dobré si občas připomenout, že místní trollové ve skutečnosti tvoří menšinu.
    • Naprosto souhlasím. Vždy když si čtu např. Del0va moudra ztrácím důvěru v lidstvo. Ale hlasování ukázalo, že naděje v lepší svět (a lepší diskuze) ještě existuje *15* . Jinak ve většině kategorií souhlasím, soundtrack (Ori) a pár dalších kategorií bych vybral jinak ale s vítězi vcelku nemám problém.
      Propast za Witcherem je možná až moc velká, na to kolik vyšlo letos kvalitních her. Nicméně i já sám jsem pro něj hlasoval, takže nač si stěžovat *3* ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit