Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máš pravdu. Mně na tom hlavně vadí, že to vyhrálo překvapení roku. V této kategorii to bylo jasně Rocket League.
  • Jakožto člověk, co má vždy sračku hardware, a hry hraje zpětně, mám se v roce 2019 na co těšit! Z čistým svědomím můžu souhlasit jen s adventurami, tam jsem vetšinu nominovaných hrál. Každopádně musím uznat, že 2015 byl bohatý rok napříč celým spektrem
  • Že Zaklínač vyhraje snad mohl čekat každý. One Direction a Justin Bieber taky vyhrávaj každou "hitparádu"...
  • Jistě slovenský bratře, ve všem máš pravdu. Nabízí se otázka proč chodíš na tento opovrženíhodný server? Lepší chodit jinam, kde recenzují béčkové tituly, které lépe budou vyhovovat Tvému vkusu a kam chodí lidé, kteří budou na Tvé vysoké úrovni.
  • Vyhráli hry, pro které jsem hlasoval, ale vůbec jsem je nehrál ani neviděl. Tak to dopadne, když nedáte možnost přeskočení kategorie, ale lidi hlasovat pro žánr, který třeba ani nemají rádi.
  • TheGGG
    sorry neckbeards jako ty nejsou můj typ... ale mohu tě někomu doporučit...
  • máš niečo proti heterosexuálnemu životu? *1* ja som to vedel už podľa tej profilovky
  • Mart9
    1) Líbí se mi, jaké jméno si udělal předloňský Wolfenstein, že i datadisk se umístil takhle vysoko
    2) Toho jsem se bál - Rocket League jako vítěz Sportovní kategorie. Lidi, neblázněte
    3) Nejlepší závodní hra je jasná

Celý rok jsem na Games a nechápu ten rádoby šok, že vyhrál Zaklínač. Žádného superhejtu na tu hru jsem si fakt nevšimnul, naopak se to dalo čekat.
  • možno by si mal rozlišovať slová ako rozumný a mne vyhovujúci či dobrý a mne podobný a možno ešte uzrejmiť si rozdiel medzi indie a mobilnou hrou a už by sa nedalo tvojmu príspevku nič vytknúť.
  • Alespon ze ctenari maji rozum..
  • Alebo naopak väčšina sú proste konzumenti, ktorí ani nemajú vlastný názor a tak ani nemajú čo v diskusii vyjadriť. Tiež stará pravda.
  • TheGGG
    Hipsterská legie dorazila...
    Kde je centurion Del0? *1* *1* *1*
  • Ja som ani nehlasoval lebo sila games mainstreamu sa nedá poraziť, čo sa aj ukázalo. Proste o čitateľoch games som nemal veľkú mienku a potvrdilo sa. Ale potešil aspoň Prison Architect medzi mobilnými hrami. Ja sem chodím hlavne preto že v záplave priemernosti sa nájde pár ľudí s rozumnými názormi a dobrým vkusom, ktorých názor sa oplatí prečítať, ale nie je ich veľa.

Výsledky ankety tiež ukazujú že najviac počuť kričiacu menšinu v diskusiách a väčšina proste zvolí mainstream (Zaklínač, MGS, Starcraft, Assassins Creed a podobné priemerné hry).
  • TheGGG
    Ale jo... sice to tam kazí ten Life is Straight, ale zase ten witcher 3 *14* ,... jak se to říká? Faith in humanity partly restored... a co je dobré je, že tam nejsou pixelovky... já jsem spokojen, těším se jak tu jiní budou brečet... *5*
  • tak dalo se to cekat, ovšem by me zajímalo jak by to dopadlo kdyby zaklinac 3 nemel české titulky.
    kazdopadne to vyhrala v celku dobra hra, takze nic proti.
  • Naprosto souhlasím. Vždy když si čtu např. Del0va moudra ztrácím důvěru v lidstvo. Ale hlasování ukázalo, že naděje v lepší svět (a lepší diskuze) ještě existuje *15* . Jinak ve většině kategorií souhlasím, soundtrack (Ori) a pár dalších kategorií bych vybral jinak ale s vítězi vcelku nemám problém.
    Propast za Witcherem je možná až moc velká, na to kolik vyšlo letos kvalitních her. Nicméně i já sám jsem pro něj hlasoval, takže nač si stěžovat *3* ...
  • Zaklínač dostal více než 7x víc hlasů než MGS5. Ukazuje se stará pravda, že games.cz chodí číst docela normální lidi, ale v diskuzích diskutuje spíš okrajová skupinka. Když se podíváte na hate na Zaklínače, z diskuzí by se dalo tipnout, že anketa skončí spíš naopak - ale realita je úplně jiná.

Takže gratulace Zaklínači 3 jsou na místě.
  • Kozy
    Kdo čekal jinej výsledek? *15* Ale ten náskok mě překvapil.
    Akorát teda Fallout Shelter nejlepší mobilní hra? Lidi, lidi...
  • Vojta_Ilavsky
    Nic nepředvídaného, překvapil akorát Fallout Shelter, že by taková blbost vyhrála nad Larou Croft jsem vážně nečekal, ale co už..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit