Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Výsledky čtenářského hlasování o hry roku
25.1.2016 | Redakce Games.cz
304 příspěvků
-
Jako člověk, co se překladama zabývá, ti řeknu jednu věc - Japonština má výslovností mnohem blíže k češtině, než k angličtině. Proč překládat "Kodžimu" do angličtiny a potom do češtiny, když angličtina je výslovností právě nejdál a foneticky je blíže k japonštině čeština. Logicky to naprosto nemá smysl. Jako největší paskvil vidím na českých webech právě nepoužívání českého jazyka, ale "hipsterkůl" angličtinu.
-
Však ja viem, že sa bieberovi nevyrovnám, len neviem čo ti vadí na heterosexuáloch
-
A je to správně. Možná by to chtělo nastudovat pravidla pravopisu.
-
u karty hry Bloodborne je napsáno 38 článkú, to ses sekl asi tak o 36 *4*
-
i když nic jiného v tomto se zhodneme bro...
kde jsou ty davy co tak linčovaly každého kdo řekl slovíčko proti Undernutele...? -
Kdyby vyšla hra jako Fallout new Vegas, nebo Morrowind a pod. a porazil by ji Zaklínač, asi bych se naštval ale takhle... V této konkurenci si víťezství tyhle tituly zaslouží. Podobně bych se naštval kdyby vyšel Supreme Commander a porazil by ho SC ale takhle je to proste ok. Podobně MGS si to proste zasloužil. Někomu muže vadit zamotaný pribeh, Kojima nebo ruzne vtipky ale je to proste velkolepa hra a letos nic vetšího nevyšlo.
Jsou to kvalitní hry a je jen věc vkusu jestli to někdo dá na první nebo druhé místo. -
Tak ti ten svůj názor konzumenta povím: jseš trotl a tvoje názory se nedají číst.
-
Bloodborne, který tu nemá ani recenzi na DLC a celkově tu byly tři články. Úplnej overhyped...
-
Jn, byl to slabý rok... snad si to v 2016 nahradím, pokud konečně vyjde Mount and Blade 2....
-
Si stačí přečíst ten popis pod indie hrou. Snad všichni redaktoři to hypujou. Naopak od diskutérů jsem pochvalu neviděl.
-
to chce nějaké úderné heslo, třeba "čtenaři Games poznají kvalitu!"
jinak výsledky ankety se tak z 90% shodují s mým hlasováním, takže spokojenost až uspokojenost *1* -
Proč ti to pije krev? Buď rád že patříš mezi ty s vytříbeným vkusem. :)
-
Nejlepsi GOTY ever: https://www.youtube.com/watch?v=GiBEtXenfbE
-
Vyhajpované? Wtf? Jediný co se konkrétně tady na Gamesech fakt hodně hajpovalo byl Wiedzmin a Bloodborne, nic víc, nic míň.
-
A jinak dobře lidi, jak se vyhypované Undertale neumístilo *15* *5* Chválím.
-
Pravda je, že povinné hlasování bylo jen pro Hru roku. Jinak si hlasovat pro nic nemusel.
-
U této diskuze by bylo obzvlášť libové zavést nutnost registrace, aby nám tu zmizely komenty anonymků ala:
"To zase hlasoval mainstream" -Tom
"Naklikaly si to kkti" -LL
"Čehuni jebn*tý" -Levoslav
"LoLoLo witcher je pro konzoláky a děcka" -vtf
"eeeee kde je Undertale, zase tu hlasovaly samí nuly" -boreček
atd. atd. atd. bude tu toho tuna... -
Smutné
-
Přeskočil jsem závodní kategorii, takže nevím o čem mluvíš.
-
vypadlo mě tam slovíčko ...lidi nutíte hlasovat...
btw. snad mám ten tag dobře.