Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jn, byl to slabý rok... snad si to v 2016 nahradím, pokud konečně vyjde Mount and Blade 2....
  • Mart9
    Si stačí přečíst ten popis pod indie hrou. Snad všichni redaktoři to hypujou. Naopak od diskutérů jsem pochvalu neviděl.
  • to chce nějaké úderné heslo, třeba "čtenaři Games poznají kvalitu!"

jinak výsledky ankety se tak z 90% shodují s mým hlasováním, takže spokojenost až uspokojenost *1*
  • Vojta_Ilavsky
    Proč ti to pije krev? Buď rád že patříš mezi ty s vytříbeným vkusem. :)
  • Nejlepsi GOTY ever: https://www.youtube.com/watch?v=GiBEtXenfbE
  • Vojta_Ilavsky
    Vyhajpované? Wtf? Jediný co se konkrétně tady na Gamesech fakt hodně hajpovalo byl Wiedzmin a Bloodborne, nic víc, nic míň.
  • Mart9
    A jinak dobře lidi, jak se vyhypované Undertale neumístilo *15* *5* Chválím.
  • Mart9
    Pravda je, že povinné hlasování bylo jen pro Hru roku. Jinak si hlasovat pro nic nemusel.
  • TheGGG
    U této diskuze by bylo obzvlášť libové zavést nutnost registrace, aby nám tu zmizely komenty anonymků ala:

"To zase hlasoval mainstream" -Tom
    "Naklikaly si to kkti" -LL
    "Čehuni jebn*tý" -Levoslav
    "LoLoLo witcher je pro konzoláky a děcka" -vtf
    "eeeee kde je Undertale, zase tu hlasovaly samí nuly" -boreček
    atd. atd. atd. bude tu toho tuna...
  • Rhulad
    Smutné
  • fallanga
    Přeskočil jsem závodní kategorii, takže nevím o čem mluvíš.
  • vypadlo mě tam slovíčko ...lidi nutíte hlasovat...

btw. snad mám ten tag dobře.
  • Máš pravdu. Mně na tom hlavně vadí, že to vyhrálo překvapení roku. V této kategorii to bylo jasně Rocket League.
  • Jakožto člověk, co má vždy sračku hardware, a hry hraje zpětně, mám se v roce 2019 na co těšit! Z čistým svědomím můžu souhlasit jen s adventurami, tam jsem vetšinu nominovaných hrál. Každopádně musím uznat, že 2015 byl bohatý rok napříč celým spektrem
  • Že Zaklínač vyhraje snad mohl čekat každý. One Direction a Justin Bieber taky vyhrávaj každou "hitparádu"...
  • Jistě slovenský bratře, ve všem máš pravdu. Nabízí se otázka proč chodíš na tento opovrženíhodný server? Lepší chodit jinam, kde recenzují béčkové tituly, které lépe budou vyhovovat Tvému vkusu a kam chodí lidé, kteří budou na Tvé vysoké úrovni.
  • Vyhráli hry, pro které jsem hlasoval, ale vůbec jsem je nehrál ani neviděl. Tak to dopadne, když nedáte možnost přeskočení kategorie, ale lidi hlasovat pro žánr, který třeba ani nemají rádi.
  • TheGGG
    sorry neckbeards jako ty nejsou můj typ... ale mohu tě někomu doporučit...
  • máš niečo proti heterosexuálnemu životu? *1* ja som to vedel už podľa tej profilovky
  • Mart9
    1) Líbí se mi, jaké jméno si udělal předloňský Wolfenstein, že i datadisk se umístil takhle vysoko
    2) Toho jsem se bál - Rocket League jako vítěz Sportovní kategorie. Lidi, neblázněte
    3) Nejlepší závodní hra je jasná

Celý rok jsem na Games a nechápu ten rádoby šok, že vyhrál Zaklínač. Žádného superhejtu na tu hru jsem si fakt nevšimnul, naopak se to dalo čekat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit