Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Výsledky čtenářského hlasování o hry roku
25.1.2016 | Redakce Games.cz
304 příspěvků
-
Tss, není větší mainstreamové klišé, než poukazovat na něčí mainstreamové jednání, ty individuále *3* .
Proto ať žije normcore. -
Líbí se mí tady ty stádové projevy. Jak všichni řvali, že Witcher má nejlepší soundtrack a nakonec není ani v pětce. Kdyby tam byl napsaný, tak drtivě vyhraje, o tom nepochybuji. Zajímalo by mě, jak by se stádo chovalo, kdyby Zaklínač nebyl nominovaný a musel by se dopisovat.
-
A u dalších voleb si zvolím mladého Stropnického, protože jedině kosmopolitní neomarxismus spasí Evropu ze spárů nacionalismu.
-
btw to je tak težky si ohlídat, že po cca 6-8 musíš poslat dwellery domu? proste pošli ven jen jednoho, nebo všechny naraz ve stejnou dobu a po tech cca 8 hodinach je zas pošleš zpatky...
-
Ehm, není soundtrack u Falloutu 4 jen recyklace soundtracku z F3 a New Vegas? Nebo to vykradlo mod Civil Defense Radio?
-
nic nemusíš oklikávat k tomu tam jsou ti roboti kteri ti to sbiraji sami. vylevelovaný a vybavený dweller vydrží v pustine i mesic reálneho času (nevím jestli se sám vráti nejsem si jistej ale videl jsem videa na YT kde to zapli po mesici a dweller porad žil). Proste vylepšuješ vault, dwellery a farmíš gear co bys ješte ksakru chtel po mobilní hre?
Navíc na tom porad delaji a pridavaji updaty -
Radši budu konzument a děcko, než namyšlený přizdisráč s egem jako barák. *1*
-
Zvysena obtiznost nenapravi to ze musis oklikavat elekrarny abych z nich dostal elektrinu a posilat domu dwelery z pustiny protoze ti na pozadi bezi nejaky hodiny ktery rikaj jak dlouho tam byl a jestli se uz vygenerovalo vic nahodnych nesmylu ktere ho zabili. Naopak to celou situaci jenom zhorsuje a podtrhuje co je na ty hre spatne a proc uz si ji nikdy nezapnu.
To cele je spatne hlavne z toho duvodu ze kdyby tam oklikavani eletraren a posilani dweleru zpatky z pustiny nebylo tak na ty hre vlastne neni co hrat. -
Jenom nechápu tu redakční adoraci Attily. Mě to nepřišlo jako něco extra. *7*
-
To je poměrně zajímavé a musím říct že i trefné přirovnání.
-
Hrál jsi to na survival? Pokud ne tak nemáš o čem diskutovat. A stejně se na ničem neshodnem.
-
Je to jedna z tech her kterou jsem hral opravdu poctivou chvili a dosahl ceho dosahnout slo a muzu s klidem rict ze to podle me proste neni ani nahodou dobra hra a ze me vubec nelaka ji znovu do sveho telefonu instalovat nebo ji hrat. Navic od te doby co tu hru nemam tak mi konecne zase nezamrza telefon... nahoda? Mozna... a mozna taky hra od Bethesdy.
-
Taky mě trochu překvapilo neumístění Shadowrun Hong Kong, pro mě rpg a možná i hrou roku. Ale měl těžkou konkurenci.
Sorry to neměla být reakce na tebe, nějak jsem se přehmát :) -
Ne, Fallout je dobrá hra i na normální hraní ale o tom jsme už diskutovali. Btw zkus to na Survival.
-
Každoroční ankety nejlepších her jsou jako vánoční cukroví. Je s ním hrozné práce, nikdo ho vlastně nežere, ale k Vánocům už zkrátka patří a neměly by bez něj tu správnou atmosféru.
-
Puvodní Homeworld 2 jsem koupil nedávno za pár eur a jede dobře i na nových systémech a vypadá dobře. Za ty peníze je remaster drzost.
Pravda, ve dvojce mám jen dvě rasy a co jsem koukal multiplayer remasteru mají tam 4, asi je to z jedničky. Nevím jak jede jednička na nových strojích ale stejne je to drzost za ty peníze. -
Mozna to neni nejhorsi hra na svete ale nezaslouzi si byt ani ve vyberu nejlepsich peti her tohohle roku natoz ji vyhrat.
Problem tehle kategorie je ze vetsina lidi nehleda dobre hry na telefonu protoze chteji akorat zabit par desitek minut v autobuse nez dojedou do skoly nebo do prace coz Fallout dokaze a navic to udela zadarmo. -
Hajpovali diskutující, nikde jsem nic nepsal o redakci. Jinak jo, W3 mělo PR kampaň jako svině, o tom žádná, ale zdejší "elita" dokázala Bloodbornem dokonale znechutit téměř každou diskuzi o jakémkoli jiném RPG, jestli byla PR kampaň W3 otravná(jakože byla), tak haha, flash, delO a spol. byli daleko otravnější. Nic proti Vogonovi, ten psal hezky, k věci, a do každýho se nenavážel. :)
-
Ne, není. Ale o tom jsme tady už diskutovali.
-
Ja myslim ze pro vetsinu lidi to byla hlavne jedna z mala mobilnich her kterou tenhle rok hrali ale jinak uplnej souhlas ta hra je odpad.