Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokračovanie
    Ale hra tak ako je proste vyzerá zastaralo. Viem že fanúšikovia SC prirovnávajú k šachu a podobné veci neriešia, ale je to proste môj názor.
    Hra nie je moc na úrovni ani po dizajnovej stránke, najhoršie sú na tom terani. Pritom nejde o zúfalo nízky počet polygónov, aj s nízkym počtom sa dajú vykuzlit veci, ako je vidieť na Warcrafte 3.

Ok, chcel som sa vyjadriť, dúfam že sa fanúšikovia Starcraftu moc nenastvu a zvysku to bude asi aj tak jedno:-)
  • Chcel by som sa vyjadriť k voľbe roku Legacy of the Void a ako ja vidím Starcraft.

Starcraft je ťažká hra na naučenie kvôli tomu koľko typov jednotiek tam je, ale to nevadí lebo každý môže hrať so súperom na svojej úrovni. Hry sú zábavné na pozeranie, preto je úspešný e-sport, hra ma skvelo urobenu loby, ostatni vyvojari sa tu mozu učiť.

Čo sa mi ale nepáči je dizajn jednotiek a budov, hlavne teranske vyzerajú ako hračky, ich vzájomné proporcie, ktoré nesedia, jednotky sú na kope, co je ok v prípade zergov alebo inde to vyzerá strašne smiešne. Čakal by som nejaké formácie. Jednotkám chýbajú animacie, napr. lietadlá by mali mať letovy model, tu sa len zastavia na mieste a otočia. Podobne napr. taký ultralisk by mal mať nejakú animaciu, a nie sa len tak otočiť v momente o 180°.
    Hre chýba zoom!!! Pridanie zoomu by vyriešilo napr. proporcie jednotiek, v Supreme Commander je tiež experimentálna jednotka väčšia ako tank.

Uvedomujem si že ak by napr. lietadlá vo vzduchu opisovali oblúk ako v supcome, wargame alebo homeworlde, prípadne by sa jednotam pridali animacie, spomalilo by to hratelnost, co by bola zmena ktorá by sa fanúšikom nemusela páčiť.
  • Nevyšly ten rok ještě Dark Forces II a Blood? Mimo to, co už bylo řečeno. Minimálně Dark Forces by si nominaci zasloužily. A samozřejmě Abe's Oddysee.
  • chybí ti tam Skutečná Indie Hra loňského roku. Nejlepší hra roku to rozhodně není. (Objektivně, nikoliv subjektivně, to ať si tvoje nej hra klidně je, ale nezapomeň zmínit čí je to názor.)
  • Akorát by to stížilo práci redakci :) V hlasováních je rozhodně lepší mít volby pro jednoduchost vyhodnocování nebo se pak dočkáš, že 100 lidí napíše stejnou variantu ale jinak (Zaklínač/witcher atd.). A vyhodnocovat to potom je opravdu "zábava".
  • Chim
    Zdá se, že skutečná nejlepší hra loňského roku by mohla mít pokračování.

https://pbs.twimg.com/media/CZkRliFW0AAFqYH.jpg
  • Proc? Bloodborne neni titul pro masy a jeste je jen pro platformu, kterou u nas vlastni zhruba 1/5 hracu. Je zazrak, ze je tak vysoko. Naopaknto ukazuje, ze Zaklinac je proste zacilen na masy, coz vysvetluje i jeho nedostatecnost a plochost, byt ne zbugovanost.
  • Chtěl bych vidět ty volby co nebyl v nominaci, jaký skončily první volba bez nominace
  • Jj bud je muzu po osmi hodinach poslat zpatky s gearem co nestoji za moc nebo muzu pockat den a pul protoze vim ze to taky prezijou a nebo si muzu zahrat nejakou hru kterou zapnu kdy ja budu chtit a radsi si ji koupim rovnou nez abych si pak musel prikupovat priblbly roboty co za me budou oklikavat policka.
  • Osobně doufám že nijak a že se budou soustředit na vývoj taktický soubojů, ale už to není ten samý Bioware jako kdysi, ale dávám tomu šanci
  • Všechny moje učebnice japonštiny jsou anglicky, co je hipsterskýho na hepburnově transkripci? Záleží ani ne tak na tom co překládáš jako pro koho, otaku by ti za "Kodžimu" utrhli hlavu, kdežto klient, který se chce naučit vyslovovat jméno obchodního partnera bude za to rád
  • Koukám na ty počty. To vážně hlasovalo tak málo lidí?
  • To má být vtip? Final Fantasy 7 ne? Ty ostatní odpovědi jsou smutnou vizitkou neznalosti českých hráčů.
  • Chudak ggg ten jeho bloodborne to trochu nezvladl
  • Chim
    Tak to máš hodně smutný smysl života.
  • Chim
    A jo, 96 *1* . Jsem se sekl jen o 20 let *1* *1* *1*
  • Magister_Peditum
    31.12. 2016? Tím datem jsi si jistý? *15* Každopádně vyšlo tak pozdě, že by se už asi nestihlo před hodnocením nej hry roku dostat.
  • Nevím jestli jsi si toho všiml, ale Evropa je hodně těžče doleva. U nás i ti největší pravičáci by byly v USA považování za komouše.
  • wenceslaus
    Fallout, Myth: the fallen lords, MDK, Ultima Online, X-wing VS TIE fighter... a asi by to bylo ještě na dlouhý zvažování a nedokázal bych upřednostnit jednu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit