Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Musím říct, že W3 měl taky velice interesantní sexuální scény... to vám panečku byla houpačka... už jen jak to trumfne bioware v příštím mass effektu...
  • Jaké to překvapení, že to vyhrála mediální masáž roku. Aspoň že redakce má trochu rozumu.

Za mě Xenoblade, Soma, Bloodborne, Undertale, Kerbal Space Program a i ten MGSV...

Zaklínač by se u mě možná dostal před Order 1866 a Uncharted Remaster ale jenom těsně.
  • TheGGG
    až si tu poslední hipster z čajovny, co mu narostla bradka při šlofíku na FFUK přestane hrát na znalce umění a dospěláka, tak možná změním svůj přístup i já...
  • Čoveče SR:HK byla skvělá hra, což o to. Užil jsem si jí přímo královsky, protože tenhle styl RPG mixnuté krátkým románem je pro mě to pravé ořechové. Ale musím s pokorou přiznat, že berlínské dobrodružství mě bavilo o chlup víc. Příští díl bych si dal z Portlandu (Tir Tairngire).
  • Chim
    Nedělej ze sebe pořád hlupáka prosím.
  • Chim
    Dungeon Keeper, Fallout, AoE, Quake 2.

Dal bych i Diablo, ale pokud mluví wikipedie pravdu, tak Diablo vyšlo 31.12. 2016
  • Zrzzek
    Nebudu hlasovat, protože sám nic nenadělám. Pak budu nadávat v hospodě, jak to ostatní zvolili špatně. Jó, kdyby to bylo jen na mě, to by pak bylo všechno lepší!
  • TheGGG
    wait wait wait... v té době vycházely nějaké hry?
  • nightborne
    A jsme zase u toho? Vlastní jména lidí se transkribují v textu, nikoliv ale například v odkazech na literaturu. Takže kdyby Kodžima napsal knihu, mohlo by v odstavci naprosto klidně stát: "Jak píše Kodžima, bla bla", s odkazem na Kojima, Hideo. Název Knihy. A bylo by to správně.

Že se netranskribuje název společnosti snad doufám ani není potřeba vysvětlovat =).
  • Magister_Peditum
    Spíš Charlemagne, ale to je vlastně datadisk k datadisku. *15*
  • Nehledě na zvyklosti japonsko-české fonetické transkripce...
    A kór že se název firmy už dále nemění, kvůli tomu, že jde o registrovanou známku. Trumbera je ten náš rádoby lingvista.
  • Magister_Peditum
    Diablo, AoE nebo Fallout. Těžké rozhodování.
  • Zrzzek
    Hele asi tak, nic moc jinýho jsem na mobilu nehrál...
  • Pojďme si pošpekulovat. Jaké hry byste dnes dosadili do stejných kategorií (to že máte na nose nostalgické brýle neřešte), ovšem pokud by se jednalo o rok 1997?
  • TheGGG
    ta hra se tak ale jmenuje a jsem si dost jistej, že umím líp anglicky než ty bro...
    Life is Straight asi jsi nepochopil poselství...
  • TheGGG
    můžeš tomu věřit...
  • Magister_Peditum
    Víceméně souhlas. Sice jsem sem tam hlasoval pro něco jiného, ale minimálně první cenu si Zaklínač zaslouží.
  • 0 bodov.
  • Magister_Peditum
    Z hlediska japonštiny to je správnější přepis než do angličtiny...
  • Vojta_Ilavsky
    Ne, jen jsi zakomplexovaný fanatik co má potřebu dávat všem najevo jak jsou ubozí když si dovolí svobodně koupit, užít a následně propagovat hru stejně jako to děláš ty. Pokrytče pokrytecká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit