Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Výsledky čtenářského hlasování o hry roku
25.1.2016 | Redakce Games.cz
295 příspěvků
-
Čoveče SR:HK byla skvělá hra, což o to. Užil jsem si jí přímo královsky, protože tenhle styl RPG mixnuté krátkým románem je pro mě to pravé ořechové. Ale musím s pokorou přiznat, že berlínské dobrodružství mě bavilo o chlup víc. Příští díl bych si dal z Portlandu (Tir Tairngire).
-
Nedělej ze sebe pořád hlupáka prosím.
-
Dungeon Keeper, Fallout, AoE, Quake 2.
Dal bych i Diablo, ale pokud mluví wikipedie pravdu, tak Diablo vyšlo 31.12. 2016 -
Nebudu hlasovat, protože sám nic nenadělám. Pak budu nadávat v hospodě, jak to ostatní zvolili špatně. Jó, kdyby to bylo jen na mě, to by pak bylo všechno lepší!
-
wait wait wait... v té době vycházely nějaké hry?
-
Spíš Charlemagne, ale to je vlastně datadisk k datadisku. *15*
-
Diablo, AoE nebo Fallout. Těžké rozhodování.
-
Hele asi tak, nic moc jinýho jsem na mobilu nehrál...
-
Pojďme si pošpekulovat. Jaké hry byste dnes dosadili do stejných kategorií (to že máte na nose nostalgické brýle neřešte), ovšem pokud by se jednalo o rok 1997?
-
ta hra se tak ale jmenuje a jsem si dost jistej, že umím líp anglicky než ty bro...
Life is Straight asi jsi nepochopil poselství... -
můžeš tomu věřit...
-
Víceméně souhlas. Sice jsem sem tam hlasoval pro něco jiného, ale minimálně první cenu si Zaklínač zaslouží.
-
0 bodov.
-
Ne, jen jsi zakomplexovaný fanatik co má potřebu dávat všem najevo jak jsou ubozí když si dovolí svobodně koupit, užít a následně propagovat hru stejně jako to děláš ty. Pokrytče pokrytecká.
-
Tss, není větší mainstreamové klišé, než poukazovat na něčí mainstreamové jednání, ty individuále *3* .
Proto ať žije normcore. -
Líbí se mí tady ty stádové projevy. Jak všichni řvali, že Witcher má nejlepší soundtrack a nakonec není ani v pětce. Kdyby tam byl napsaný, tak drtivě vyhraje, o tom nepochybuji. Zajímalo by mě, jak by se stádo chovalo, kdyby Zaklínač nebyl nominovaný a musel by se dopisovat.
-
A u dalších voleb si zvolím mladého Stropnického, protože jedině kosmopolitní neomarxismus spasí Evropu ze spárů nacionalismu.
-
btw to je tak težky si ohlídat, že po cca 6-8 musíš poslat dwellery domu? proste pošli ven jen jednoho, nebo všechny naraz ve stejnou dobu a po tech cca 8 hodinach je zas pošleš zpatky...
-
Ehm, není soundtrack u Falloutu 4 jen recyklace soundtracku z F3 a New Vegas? Nebo to vykradlo mod Civil Defense Radio?
-
nic nemusíš oklikávat k tomu tam jsou ti roboti kteri ti to sbiraji sami. vylevelovaný a vybavený dweller vydrží v pustine i mesic reálneho času (nevím jestli se sám vráti nejsem si jistej ale videl jsem videa na YT kde to zapli po mesici a dweller porad žil). Proste vylepšuješ vault, dwellery a farmíš gear co bys ješte ksakru chtel po mobilní hre?
Navíc na tom porad delaji a pridavaji updaty