Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Výsledky čtenářského hlasování o hry roku
25.1.2016 | Redakce Games.cz
304 příspěvků
-
Podle mě Zaklínač zrál jako víno - jednička se mi totálně nelíbila, ten soubojovej systém byl naprosto příšernej a nehratelnej. Příběh ušel. U dvojky se poučili a zlepšili skoro každou mechaniku - stále to nicméně bylo koridorový, akční polo-RPG. Rozdíl mezi dvojou a trojkou byl šílenej a jako jedinej Zaklínač mě bavil od začátku až do konce (W2 jsem dohrál se sebezapřením) - udělal jsem všechny vedlejšáky a udrželo mě to 120 hodin i s DLC.
OP nahoře těžko může říct, že W3 byl prázdnej potom, co řekne, že hrál jenom základní linku questů. -
Znovuhratelnost, nuda ve světě v pozdější části.
-
No Zaklínač 3 to vyhráva u hráčov ,sice mňa to nebavilo ,ale ja som asi výjimka!!! Viacmenej som to aj takto tipoval :))
-
tak rozhodně boss- fighting Kajran alchymii potřeboval, což byl velice pěkný zaklinačský quest, který dával smysl a bylo to hodně sympatické k lore, vypití elixíru před bojem a vše okolo, moc pěkné. Potřeboval jsi i kočku, jelikož nebyla pochodeň, což si myslím, že je taky daleko sympatičtější k lore. Kdyby šel Geralt do jeskyně, vezme si kočku a ne pochodeň. Takových drobností je tam spousty. Trojka ty drobností vůbec neřeší. Škoda.
-
80- 100 hodin odehráno. Natahované tempo. Hra měla skončit v Novigradu. Naprosto strašný desing questů. Jedna formule na všechny qeusty a to hlavní, vedlejší a zakázky. Zapneš eagle vision a jdeš po vyznačené cestě, to tě zavede k cíli. Naprostý patos ke konci hry, který se hodil spíše do Dragon Age. Naprosto otřesný armoring, looting, rpg systém a leveling. Leveluješ jenom za questy, qeusty jsou navíc špatně rozmístěné, takže není problém, že jako 30 lvl navštívíš quest pro level 15. Pošlapaní lore, desítky vrcholných monster, které by Geralt objevil jednou za život, kuš, mágové pod Zaklínači. Záporák bez motivace. Infantilní CIri. Nevyvážená obtížnost. Na pochod smrtí začátek těžký, od půlky Velenu je Geralt v podstatě nesmrtelný, od Skellige už jen nesmrtelný. Mám pokračovat nebo už chápeš že ne každému se to líbí.
-
Bože! Ale Hepburnova transkripce je anglická transkripce! Chápeš ten rozdíl? Otaku by ti nejspíš utrhl hlavu za jakoukoliv transkripci, protože by to chtěl hezky v hiraganě.
-
Dragon Age ušlo, ale ten inventář a vůbec práce s interfacem mě nakonec odradila.
-
Jak tu tak čtu ten hejt na Witchera... Mohl by mi někdo, komu se ta hra nelíbila (a měl v ní nahráno víc než 20 hodin) říct, co se mu na ní nelíbilo? Já tomu totiž fakt nerozumím.
-
¨Paráda!
-
Dragon Age: Inquisition *3*
-
reakce na trollíka mantora...
-
což je o několik milionů méně než Witcher 3, že? Navíc většina zde v Česku jsou PC hráči. Mám ti poslat prodeje her a her dle platforem z JRC a Xzone? Strašná Nakládačka je to spíše pro PoE. To je nakládačka jako blázen, na to že je to PC hra na PC webu. Osobně nechápu, jak mohla skončit až za PS4 exluzivitou. Ostuda jako blázen pro PC hráče.
-
BB nie je pre masy a preto sa ho predalo "nemasovych" 2 mil kusov ;-) Samozrejme, ze exkluzivita len na jednu platformu nema v ludovych hlasovaniach sancu , ale BB dostal 13x menej hlasov ako W3. A kedze ani zdaleka nema W3 13x vacsie predaje ako BB je to strasna nakladacka.
-
Co to za ptákovinu to u čtenářů vyhrálo loni a předloni? Vzpomenete si?
-
King´s quest nikde *9*
-
A čo keby sa Starcraft hral a vyzeral ako Dawn of War 1? Ale s rôznorodosťou jednotiek zo starcraftu. Nepáčilo by sa ti to viac?
-
tahle hra uz davno prestala resit jak vypada...jsou to uz ted spis takove sachy.I u tech sice muzes najit pekne vyvedene kousky figurek, ale na samotne hre to nic nemeni.
-
Neoprávněná a přehnaná pochvala = hype
-
ds klikac si zalozil jenom 200 mailu? cekal jsem od neho vic
-
Dost lidí podle mě odradila nutnost vyplnění jména, příjmení a emailu. Běda, jestli mi přijde nějaký spam.